kesän merkkejä takapihalla

Takapihalta on viime päivinä bongattu matemaattisen tarkkoja merkkejä kesästä. Unohtakaa sammakot, teenpurut ja kansanviisaudet, näiden luotettavuus perustuu laajaan empiirisesti kerättyyn aineistoon.


Risujen ja (kieltämättä vielä hieman kuivannäköisen) nurmikon keskeltä puskee sieltä täältä jotakin... kukkivaa.
Satavuotias koira suvaitsee jättää valtakuntansa (eli kodinhoitohuoneen lattialla mytyssä sijaitsevan fleece-viltin) ja hiippailee oma-aloitteisesti ulos nautiskelemaan kesäillasta....... kun taas se vähän nuorempi hiippailee ympäri pihaa syömässä taimia. Emäntäänsä tullut.Nurmikolla on bongattu paljaat varpaat ja oltu siitä hykerryttävän onnellisia.Vaan kyllä varmin kesän merkki on takapihalta iltana muutamana bongattu kesämies.


Kommentit

sonia (Ei varmistettu)

Kesämies on kyllä aika pätevä kesän merkki :D. Nyt kun tulisi vielä yksi sateinen päivä, saisi luonto vähän potkua lisää hommiin.

Ihania kuvia, sulla on kyllä varsinainen hyvän mielen blogi.

Eeva Kolu

Sonia - no okei, sallitaan YKSI sadepäivä. Sellaisena päivänä kun mä en ehtis muutenkaan olla ulkona. Tai missään. Ja silti ei saa olla kylmä! Tai oikeestaan jos yöllä vois sataa, ja päivät paistaa aurinkoa. Näillä ehdoilla, luonto, ota tai jätä.

Anne (Ei varmistettu)

Rohkea veto edetä varovaisesta keväilystä ihan siihen oikeeseen KESÄÄN! Mahtavaa. Saako tästä lähin siis puhua pelkästä kesästä, vaikka mun puistossa ei oo vielä lehtiä puissa eikä kunnolla vihreetä nurmeakaan?

.Sini. (Ei varmistettu)

Oi, näyttääpä kesäiseltä! Täällä ilmastoidussa toimistossa kun istuu, ei ole oikein vielä ehtinyt tajutakaan, että on jo noin kesäistä. Kunpa viikonloppuna ei sataisi...

Nyt kun vaikutat pääkaupunkiseudulla, olisi muuten kiinnostavaa kuulla samantyylistä listausta ravintoloista ja muista mukavista paikoista kuin joskus Turusta kirjoitit!

hanna (Ei varmistettu)

mäkin huomasin että piru, nythän on kesä kun ei tarvi enää sulkea sälekaihtimiä kun menee suihkuun, koska naapurin ja omien ikkunoiden välissä on niin paljon lehtiä, ettei koko kerrostaloa näy kohta enää. me likes<3

Riikka (Ei varmistettu)

Nyt toimii tää siirto uuteen blogiin ja ihania kuvia. Lukijana pysytään..

Ihanaa piristystä kotiäidin elämään..

renja (Ei varmistettu)

oi, miten ihana toi varvas-helma-nurmikko-kuva!! ♥

Elina (Ei varmistettu)

Ihana pieni satavuotias! Sydän sykkii kaikille koiravanhuksille <3

DD (Ei varmistettu)

Kuvat latautuu jotenkin vähän hitaasti. Minulla ainakin. Ehkä kone ei vaan halua enää toimia kunnolla, vaan yrittää saada mut ulos :) Ihania kuvia kuitenki!

Eeva (Ei varmistettu)

Anne: no kyllä mun mielestä nyt on kesä, kun ihmiset kävelee t-paidoissa ja hengaa puistossa syömässä mansikoita! Saa siis puhua, sovitaan näin. *************** Sini - kyllä! Jahka saan testattua ne ravintolat ensin :D Ehkä tässä ripotellen tulee mainintoja uusista paikoista, jahka niihin löydän! ************** Hanna - selkeä kesän merkki. Ihanaa! ************* Riikka - kiva kuulla! Kiitokset :) ************* Renja - tänks! Ihana oli kuvaustilannekin, nurtsi paljaiden varpaiden alla, ah! ******************** Elina: siis tuo on niin uskomaton tyyppi. Ihan mahdoton mummeli! ******************* DD: kuvat on edelleen Flickrissä joten palvelin on ihan sama kuin aikaisemmin Blogspotissakin. Ei siis pitäisi olla ainakaan tästä sivustosta kiinni :)

Marilu (Ei varmistettu)

YMMD with that ansewr! TX

Lisa (Ei varmistettu)

Wow! Great thkining! JK

Brysen (Ei varmistettu)

Real brain power on dpsialy. Thanks for that answer!

Xantara (Ei varmistettu)

The forum is a brighter place tahnks to your posts. Thanks!

fokyvdnmyy (Ei varmistettu)

o7BSV0 heyflsgboazo

ygshzw (Ei varmistettu)

OjySpD tslzmmfvhomo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.