kesän taittuessa

Kiitos rakkaat ihmiset viesteistänne. Ihanaa huomata, että teillä riittää sympatiaa ja empatiaa täysin tuntemattomalle ihmiselle. Lemmikin kuolema on sellainen juttu, jonka aiheuttamaa surua ei varmasti voi ymmärtää, jos sitä ei ole kokenut itse. Se tuli minullekin yllätyksenä. Siispä: kiitos, kiitos, kiitos.

 

Ei minulla edelleenkään ole hirveästi mitään tähdellistä sanottavaa. Mutta olen sitä mieltä, että juuri nyt ihmisen kannattaa istua ulkona lounaalla kun jotakuinkin vielä voi, syödä hitosti kesäkurpitsaa kun se on tuoretta eikä maksa mitään, hakeutua sienimetsään jos siihen suinkin on mahdollisuus ja lukea Truman Capoten Kesän taittuessa.

 

Kommentit

Eino (Ei varmistettu)

Totisinta totta tuo kesäkurpitsa-asia! Vieressäni odottelee juuri nytkin kesäkurpitsa-suikaleet öljyn, suolan ja pippurin kanssa <3.

annukka (Ei varmistettu)

Voi mää arvasin, että rakastat sitä kirjaa yhtä kovasti kuin minä! <3 Haleja!!

Noora (Ei varmistettu)

Tein juuri iltapalaksi (ja ehkä vähän niinkuin huomiseksi ruoaksi, mikäli se tuosta ei yön aikana katoa parempiin suihin) kesäkurpitsamoussakaa <3 Oman kasvimaan kesäkurpitsoista, omnomnom!

jen (Ei varmistettu)

I am sorry that you are suffering this loss. The loss of a friend that is always there for you and one that you constantly care for is very hard indeed. Your sadness touches my heart despite being oceans apart !

Eeva Kolu

Eino: hyvä! Itse ajattelin tänään tehdä kesäkurpitsasipsejä :) *************** Annukka: oi se oli i-ha-na! Haleja kans! ************* Noora: oi kuulostaa ihanalta! Kannattaa kokeilla kesäkurpitsalasagnea myös :) ********* Jen: thank you dear! I'm not feeling so sad anymore, more like grateful, for all the wonderful memories :)

Pee (Ei varmistettu)

Oi ihana Eeva. En ole päässyt käymään täällä pitkään aikaan, kun olen lomaillut autuaasti ja onnellisesti ja ollut nettipaastossa samalla. Mutta siis, ihana ihana sinä! Kirjoitat niin kauniisti, ihania tekstejä täällä taas olikin! Ja voi itku ja surku karvakorvan poismenosta :( Osanottoni ja voimia sinne. Ihana olet, sydän ihan pakahtuu kun näistä teksteistä saa nauttia. ps. Kävin Provencessa, näin (yhden.. muut olivat jo kukkineet) laventelipellon, tulit mieleeni!

Eeva Kolu

Kiitos ihanasta kommentista aina yhtä ihana Pee! :) Ja mikä onni, että näitkin laventelipellon vielä. Joku päivä mäkin, siihen asti fiilistelen kotona kuivattuja laventelinkukkia (joita ostin juuri pussillisen!)

Nna (Hampaat irvessä) (Ei varmistettu)

piti tulla kiittämään, että nostit tämän kirjan esiin. luin sen juuri vauvan nukkuessa päiväuniaan ja se teki minuun paljon suuremman vaikutuksen kuin mikään kirja pitkään aikaan. hyviä kirjoja on vaikea löytää itse. siksi toivon edelleen sinulta paljon kirjallisuusaiheisia postauksia ja nimenomaan muiden postausten joukossa eikä erillisessä kirjallisuusblogissa. (näin muuten sinut helsingin rautatieasemalla tiistaina. luulin ensin, että kuvittelit tunnistavasi minut, kun hymyilit, mutta tajusin jälkeenpäin, että se johtui varmasti siitä, että työnsin työlään näköisesti toisella kädellä tuplarattaita ja toisella lastenvaunuja.)

Kailyn (Ei varmistettu)

Yeah that's what I'm talknig about baby--nice work!

kbdsmqa (Ei varmistettu)

RrShNS lkfnaafvcwux

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.