Kesän viimeinen ilta

Elokuun viimeisenä iltana ihminen saattaa löytää itsensä (vähän optimistisesti) Tintån terassilta. Siis siltä, jolla ei tänä kesänä ehtinyt istua ollenkaan tarpeeksi, koska elämä oli liian täynnä sähkömiehiä ja lattiaremontteja ja ennen kaikkea edellämainittujen kustannuksia.

Mutta niin - elokuun ja kesän viimeinen ilta, vielä ehtii Tintån terassille. Oli kylmä ja tihkutti sadetta. Mutta istuttiin kuitenkin siinä ulkona, oli valot ja hämärtyvä ilta. Kaikki viltit oli kesän aikana pöllitty. Alkuperäinen suunnitelma valkkarista vaihtui punkuksi.

Yksien lasillisten jälkeen luovutimme ja vaihdoimme terassin E.Ekblomin sisätiloihin. Ja tiedättekös - siellä kellarissa, kynttilän valossa ei ollut ollenkaan hullumpi olla.

Siispä sanon: tervetuloa syksy. 

Kommentit

SuviV (Ei varmistettu)

Onko mitään surullisempaa kuin vapaaseen käyttöön annettujen vilttien pölliminen? Surkeaa toimintaa!

mari w (Ei varmistettu)

Voi eih - ehdittiin ilmeisesti just lähteä ennen kuin te saavuitte paikalle. Ehkä hyvä niin, muuten olisin voinut nolata seurueemme (myös meidän mäykkypennun, jota oltiin taas tutustuttamassa vanhaan kotikaupunkiimme) möläyttämällä jotain tyyliin "Eeva sää oot niin IHANA!" mitenkään pohjustamatta asiaa ensin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.