Kevyttä lumisadetta

Rakastan puhelimeni ominaisuutta, jossa se kertoo yhdellä napautuksella päivämäärän, sään ja sen, kenen kanssa minulla on päivän ensimmäinen tapaaminen. Se puhuttelee hillityllä, jollain tapaa rauhoittavalla äänellä. Toisinaan kun herään kaoottisella tuulella, kuten tänään, tilanteen rauhoittamiseksi riittää nähdä teksti kännykän ruudulla.

Tänään puhelimeni lupasi kevyttä lumisadetta. Ei muuta. Se sopi minulle hyvin.

Makoilin sängyssä yhteentoista, luin tekstejä, jotka saivat keveälle mielelle ja kuuntelin Dusty Springfieldiä.

Ajattelin vähentää viininjuomista. En jaksa enää tuhlata sunnuntaitani mähmäiseen oloon. Opiskeluaikoina ostimme viinipullon kahteen pekkaan, kun lähdimme bailaamaan. Aikuisten työssäkäyvien illanistujaisissa juodaan hups vaan pullo per nuppi ihan siinä seurustelun ohessa. 

Pohdiskelin kaikenlaisia muitakin mahdollisuuksia, uimaan lähtemisestä puhelun soittamiseen. Lähetin tekstarin ja päätin lopettaa asioiden vatvomisen. Ja ostin atsalean. Se on yksi lempikukistani, mutta onnistun aina tappamaan sen.

Tänään kertasin:

Atsalea on ruukkukasveista janoisin.

Se pitää kylvyistä.

Nuppuja kannattaa suihkuttaa vedellä, avonaisia kukkia ei.

Selvät sävelet. Sopii.

Kommentit

Katjajolie (Ei varmistettu) http://www.jolie.fi/moments

Hihi, jaan ajatukset viininjuonnin säännöstelystä ja asioiden vatvomisesta täysin! Ihanaa sunnuntaita Eeva!

Eeva Kolu

Hahaa, sattuneesta syystä siis samoilla linjoilla :) Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

semppu (Ei varmistettu)

Voi Eeva, minäkin heräsin kaoottisella tuulella. Taidan nyt elää vähän kaoottista vaihetta tässä elämässä. Ja minäkin päätin lähettää tekstarin. Se rauhoitti mieltäni. Joskus sanat eivät riitä, ja silloin on parempi kirjoittaa vain muutama hyvin valittu sellainen.

Kaikkea ihanaa sunnuntaipäivääsi!

Eeva Kolu

Kummallisen rauhallinen olo tässä kaaoksen keskellä, kun katselee atsaleaa ja kuuntelee Dustya. Suosittelen, ja kivaa sunnuntaita!

Tessa (Ei varmistettu) http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com

Täälläkin on jo vähennetty viininjuomista, suosittelen. Max. pullo puokkiin lauantain pihvi-illallisella, samasta sisällöstä myös aperatiivi, siitä märäästä selviän ilman mähmäistä oloa ja sunnuntaina voin urheilla vaikka heti aamusta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Atsalea ei siedä vetoa.

Miira123 (Ei varmistettu)

Kyllä, helposti. Toki sen aikana ehditään viihtyä ja jutella asioista hyvä tovi, mutta ei tuo meidänkään kaveripiirissämme tavatonta ole. Tai omalla kohdallani _ollut_, koska vauvasyistä viineihin ei tule ainakaan tämän vuoden aikana koskettua...

Eeva Kolu

Kaikenmaailman illanistujaisissa tulee helposti juotua itse asiassa paljon enemmän kuin baari-iltoina, koska siinä pöydän ääressä istuessa asiaa ei edes ajattele. Ja jos illallinen kestää 7-8 tuntia niin kuin meidän porukoissa se helposti kestää, niin siinähän sitä lasia ehtii täyttää kerran jos toisenkin...  Ja vaikka tällaisella tahdilla ei edes tule humalaan, niin se ikävä kyllä tuntuu silti seuraavana päivänä!

siksari (Ei varmistettu)

1 pullo viiniä = 6 alkoholiannosta.
En nyt oikein tajua mitä kauhistelemista ja jeesustelemista on siinä, jos aikuinen ihminen juo 6 lasia viiniä, kunhan ei tee sitä joka päivä.

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Ahahah, pullo viiniä on alotteluun lukeutuva määrä ennen baariinlähtöä :D

Helir (Ei varmistettu)

Ihana atsalea, täytyykin käydä ostamassa vastaava jos en haksahda tulppaaneihin! Sulla oli joskus leikkokukkapostaus jossa kerroit lyhentäväsi kukkien varret Plantagenista (?) ostetulla leikkurilla. Ehditkös jossain vaiheessa kertoa siitä lisää, tahtoisin sellaisen myös :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.