Kiitollisna aina

Olin pari päivää sairaslomalla, vuodelevossa.

Söin karkkia ja tölläsin Game of Thronesia. Jäin koukkuun (kumpaankin) ja ajattelin, että mitä tästäkin nyt sitten tulee, koko kesä telkkarissa kiinni.

Tänä aamuna heräsin enää siedettävän kipeänä, ja tajusin, että en ikävöinyt Game of Thronesia yhtään. Oli kiire Seitsemästä kuningaskunnasta omaan elämään, Eiran puistoihin ja Café Kokon voileipien ääreen. 

Teki hyvää syödä muutakin kuin roskaa. Liikkua ja pukeutua johonkin muuhunkin kuin leivänmuruiseen yöpaitaan. Ja nähdä ihmisiä, jotka eivät olleet puoliksi lohikäärmeitä tai kruunupäisiä sadisteja.

Kuljeskelin ympäri Helsinkiä, Eirasta Munkkiniemeen, Munkkiniemestä Katajanokalle, Katajanokalta Kallioon ja Kalliosta Kaivopuistoon. Minun ei tarvitse kertoa teille, että tämä kaupunki on kaunis.

Näin turisteja syömässä kalakeittoa haarukalla ja veitsellä. Mietin, pitäisikö huomauttaa. Päätin, että... no jaa. En muistanut, mikä on lusikka saksaksi ja ajattelin, että ehkä pieni haaste lomalla tekee hyvää.

Ihmettelin, kun niin moni mies katsoi silmiin ja hymyili. Ajattelin, että minulla on ehkä sittenkin vielä toivoa. Kunnes tajusin, että paitani oli valahtanut alas ja ehkä puolet rintsikoistani oli koko kaupungin ja tuhannen turistin töllisteltävänä. Että se siitä, mutta kiitos kuitenkin.

Luin Elle Decorationia ja inspiroiduin hulluna eräästä Kapkaupungissa sijaitsevasta kylpyhuoneesta, jossa oli amme ison ikkunan alla. Luen nykyään lehtiä kuin katalogeja: tartun kaikkeen, mikä kiinnostaa. Oikeastaan katson vähän koko maailmaa samalla tavalla. Unelmoin koko ajan. Teen suunnitelmia ja punon juonia. Sanon useammin sitten kun... ja vähemmän olispa joskus...

Kaiken kaikkiaan - hyvä päivä. Aina hyvä olla ulkona, piipahtaa paikoissa ja kulkea sopivan rauhallisella tahdilla sen perässä, mikä kiinnostaa. Ja syödä hyviä voileipiä, tietty.

Tällaisina päivinä huomaa, miten kauas sitä on tultu. Joskus olin ihminen, jonka piti muistuttaa itseään olemaan kiitollinen asioista, vaikka nyt toimivista jaloista tai kaupungin kauneudesta tai voileivistä. Nykyään olen kahden päivän sairasloman jälkeen valmis kipuamaan kaupungin korkeimmalle kohdalle ja huutamaan ylistystä niistä kaikista.

Eikä se tunnu miltään self help -kirjojen kotitehtävältä, se tuntuu ilolta ja etuoikeudelta. Minun ei enää pitäis muistaa olla kiitollinen vaan saan olla sitä.

(Ja nyt aion katsoa vielä yhden jakson Game of Thronesia ennen kuin menen nukkumaan. Kiitollisena, tietty.)

Kommentit

Maimari (Ei varmistettu)

Saatoin vähän hihittää tolle rintsikka-episodille, ihana <3 vaikka varmasti ne miehet tsiigailis sua muutenkin, mutta tolla nyt viimestään saa käännettyä katseet itseensä, hih ;)

Jesca (Ei varmistettu)

Game of thrones, ihan parhautta! Minulla menossa jo toinen kierros!

lisp (Ei varmistettu)

Ensimmäinen ajatukseni kuvastasi oli, että jestas, oletpa kaunis. Vähän epäilen, että samoilla linjoilla ne silmiin tuijottelevat miehet olivat, tuskin edes huomasivat vilkkuvia pitsejä.

Veidi

Näytät kyllä niin hurmaavan kauniilta, etten usko että rintsikkasi silmäpeliä ratkaisivat. :)

Komppaan tätä, ei tainnut ihastelu johtua rintsikoista laisinkaan :)

piuu (Ei varmistettu)

sulla on Kusmi-teetä, ihanaa!

Ihana postaus muutenkin. Tiedän täysin, mistä puhut.

Nitaksi (Ei varmistettu) http://nitansapuskat.blogspot.fi/

Oon vasta raapaissut tämän "uuden" blogisi pintaa (mulle uusi, sillä aikanaan järkytyin niin kovasti Voisilmäpelin loppumisesta, että löysin vasta äskettäin tieni tähän osoitteeseen), mutta piti tulla sanomaan että tämä on kaunein ja ihanin blogi, mitä tällä hetkellä seuraan. Mulle tulee sun teksteistä hirmuisen seesteinen olo ja se on aina suotava ja toivottava olotila :> kiitoksia ja ihanaa kesää!

Mrs. M. (Ei varmistettu)

Oi että. Kesäpostaus. Ja täydellinen tyyli. Jee, kiitos!

jenika
Se tavallinen tyttö

Olipa taas kaunis postaus.
Näistä tulee niin hyvälle mielelle ja saa samalla muistutuksen, että kiitollisuus kannattaa. Sitä jäin miettimään, että kuljeskeletko itseksesi tai ylipäänsä, vietätkö aikaa itseksesi vai toisten seurassa? Itsellä on nimittäin opettelua juuri siinä, että "omassakin seurassa" voi viihtyä.
 

Eeva Kolu

Vietän aikaa sekä itsekseni että toisten seurassa, molemmat on kivaa ja molemmat on yhtä tarpeellisia :)

Suvi55

Tästä postauksesta tuli niin hyvä mieli, että päivän aikana kasaantunut stressi haihtui hartioilta kuin taikaiskusta. <3

Mona.. (Ei varmistettu)

Ymmärrän hyvin, mistä puhut. Kiitollisuus. Se on ollut päivän sana minullakin. Eilen, tänään ja jokainen päivä tästä eteenkin päin. Kiitos postauksesta. Ja kiitos blogista. Kaikkea hyvää elämääsi, Eeva.

enninkäinen (Ei varmistettu)

Oi mistä olet ostanut tuon ihanan mustan hameen?

Eeva Kolu

Heippa, hame on Filippa K:n mutta se on jo pari vuotta vanha!

noorak (Ei varmistettu)

heippa, ihan asiasta kukkaruukkuun nimittäin nämä kuvien asettelut. onko tuo jokin uusi juttu Lilyn blogipohjassa, että kuvat menevät tuolla lailla vierekkääin ja limittäin? kaipailen takaisin isoja kuvia, kuvasi ovat niin hienoja!!!

Eeva Kolu

Moikka, pienet kuvat johtuvat siitä että mulla ei ole tällä hetkellä oikein kunnollista kameraa, joten kuvaan tosi paljon kännykällä ja kännykkäkuvien laatu ei oikein kestä isoja kokoja. Toivottavasti saan pian hankittua uuden kameran niin kehtaan taas julkaista isompia kuvia :)

Shelley Draven

 

Umpi-ihana  hyvänmielen blogipostaus!

Parhautta lukea tällaisia postinkeja. :)

Kiitokset tästä. <3

Anskiky
World around us

Kyllä sulla taitaa vielä toivoa olla jos ne miehet kerta silmiin katselivat vaikka pitsi olisi vähän vilkkunutkin. ;) eikä ainakaan viimeaikaisten kuvien perusteella oo epäilystäkään etteikö olisi, sillä härre että oot kaunis!

Eeva Kolu

KIITOS kaikille kommenteista ja ihanan huumaavan kuumia kesäpäiviä! xx

Silja Maaria (Ei varmistettu) http://www.mintunmustaa.blogspot.fi

Sun ihanan tekstejä ei voi koskaan lukea liikuttumatta jollain tapaa ja tulematta hyvälle tuulelle viimeiseen sanaan mennessä. Usein riemu ryntää mieleen jo lukemisen alussa, eikä tekstin tavaaminen uudelleen niihin helmikohtiin palatakseen ole tässä residenssissä lainkaan tavatonta. You made my day, once again.

Kaima (Ei varmistettu)

Voi että tykkään susta! Olet suomen paras!

Yonna (Ei varmistettu)

Hei, nuo hopeiset sandaalit on ihanat! Mistä kaupasta ne ovat?

Ja kiitos tekstistä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.