Kirppishommia

No jes! Turun keskustaan on vihdoin tulossa pätevänoloinen itsepalvelukirppis. On tällaista odotettukin! Ihana Kirppis avautuu huomenna lauantaina 20.4. osoitteessa Kaskenkatu 3. 

Mikä parasta, kirppis avataan entisen Päiväkoti-baarin (R.I.P. nyyyyh) tiloihin. Olen monesti harmitellut, että niin mahtava tila keskustassa on ollut vuosikausia tyhjänä. Ne kakluunit!!!

Me varattiin tietty heti avajaisviikolle kavereiden kanssa uudelta kirppikseltä myyntipöydät. Päästiin jo etukäteen laittelemaan tavaroita ennen varsinaisia avajaisia, ja täytyy sanoa, että tosi kivalta näyttää! Kirppiksen ulkonäköön ja viihtyvyyteen on oikeasti panostettu, ja esim. myyntipaikat olivst tosi kivannäköisiä, eivät mistä tahansa rojusta kyhäiltyjä.

Kirppiksellä oli myös ihan hauskankuuloinen, hieman uudenlainen toimintaidea: ihmisten omien myyntipöytien lisäksi kirppikselle on kuulemma tulossa myös henkilökunnan kokoamia myyntipisteitä, jonne kerätään myyntipöydistä tavaroita erilaisten tyylisuuntausten mukaisesti.

Toivon todella, että kirppistoiminta pyörähtää hyvin käyntiin - jos Turun keskustaan saadaan vihdoin kunnollinen kirppis, ehkä mustakin tulee oman elämäni Nelliina...

Minun myyntipöytäni löytää Shabby Chic -osastolta erillisestä pienestä huoneesta. Käyn varmaan vielä viikonlopun tai alkuviikon aikana lisäilemässä vähän lisää juttuja, kunhan palailen reissusta kotiin ja saan vaatteet pestyä. Minulla on myös sellainen raskas prosessi meneillään, että joudun karsimaan kirjavarastojani aika raskaalla kädellä, koska meidän kirjahyllyt yksinkertaisesti tursuilevat jo lattioille, tuoleille ja kaikille mahdollisille vapaille pinnoille.

Toivotaan siis onnea ja menestystä uudelle keskustakirpparille!

Kommentit

Luru
Changes

Oi, onpa kaunista! Tuollaisella kirppiksellä asioisi ihan mielikseen, toisin kuin niillä joissa myyntipöydät on jämälaudasta ja vanerista väkästeltyjä hökötyksiä, valaistus minimaalinen ja paikat niin pölyisiä että henkeä ahdistaa (ts. melkein kaikki lahtelaiset kirppikset ovat tätä jengiä)... 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa! Täytyy mennä heti kurkkimaan, sijaintikin on ihan loistava paikasta puhumattakaan. <3

laurafree
Laura loves

Hauskaa, että juuri toissapäivänä teiltä lähtiessäni kävelin tämän ohi ja olin että iiik iiik mitä mitä ihanaa!

Mahtijuttu siis! Jo oli aikakin, että tila heräsi taas eloon. 

Vierailija-anna (Ei varmistettu)

Oi! Pitääkin pistäytyä siellä viikonlopun aikana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva kun Turun keskustaankin tulee kunnon kirppis. Mikaelin kirppis kituuttaa ja muut itsepalvelukirppikset ovat bussimatkan päässä.

Feline (Ei varmistettu) http://merensininen.blogspot.com

Hienoa, tätä on odotettu! Kirppis-Centerit ovat täynnä trokarikamaa ja muutenkin kämäsiä :( Sopivasti ensi viikolla saapumassa Turkuun kesän ajaksi ja pohdin juuri muuttolaatikoita pakatessani että mihinkäs nuo myytävät vaatteet tungen ;)

sssenja (Ei varmistettu) http://senjalifestyle.blogspot.fi/

hei mieletöntä!
ja kaskenkadulle, ihan naapuriin!!
pitää testata heti!
kiitti vinkistä=)

Riikka/KYH (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Mä olen odottanut ton aukeamista jo jonkin aikaa, ihana että saadaan keskustaankin kirppis! Ja varsinkin kun asun melkeen naapurissa ;) Tuolla tulee varmaan poikettua usein..

What else is there?

Mitä vitsiä!! Nyt se sitten tulee kun olen 3 kk muualla, oon koko kevään miettinyt että missä myisin vaatteitani! No pitää heti heinäkuussa pistää kirppispöytä tulille :) 

Citymami/Eva (Ei varmistettu) http://citykidsmode.blogspot.fi/

Ihana uusi kirppari ja juu nyyh päiväkoti :(.
Aion olla avajaisissa ja varata heti pöydän :)!
Eva

Vierailija (Ei varmistettu)

Tänne pitänee eksyä Helsingistä saakka!
Tila on tuttu, olen ollut siellä päiväkodissa - siis lapsena ihan oikeassa päiväkodissa. Myöhemmin toki myös siinä baari-versiossa :-)

Sonja T. (Ei varmistettu)

Hei! Oon aika uusi lukija, ja pakko silti laittaa kommenttia ja sanoa että vitsi kun oot ihana! Kun kirjoitit Trendiin tyylipalstaasi, luin sen aina. Nyt kävin kaikki vahat Trendini läpi ja revin palstasivusi irti ja laitoin talteen. Niitä jaksan lukea monta kertaa! Ja sitten tästä blogista: sulla on kiva tyyli pukeutua, elää, ja kirjoittaa, ja blogin ulkoasu on ihanan raikas. Kuvat on aina laadukkaita, ja arvostan sitä enemmän kuin pelkkiä kännykällä räpsittyjä suttukuvia. Ainiin, ja kiitti tästä kirppisvinkistä, täytyy niin käydä tuolla! Ja siinä onkin vielä yksi plussa, molemmat ollaan turkulaisia! Se ilahduttaa aina kun joku Turussa kirjoittaa blogia, kun vinkatut paikat on kotikaupungissa. Kiitos vielä, että bloggaat, oot ihailtava ihminen - niin tavallinen mutta erikoinen ja omanlainen - ja sanompa vielä, että oon vasta kuusitoista, mutta silti tykkään hurjasti sun blogista. Kaikkea iloa sulle, sunkin blogi saa hyvälle mielelle! :)
-Sonja

Vierailija (Ei varmistettu)

Kävin tuolla tänään kun oli sopivasti matkan varrella keskustaan. Oli tosi hienosti laitettu kaikki esille, ja kassalle jonotti noin 10 ihmistä kun yritin puikkelehtia läpi! Harmi vaan, että luin sun postauksen vata kotiin tultuani. Toivon pitkää ikää tälle kirppikselle!

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Aivan ihastuttava paikka! Astetta hienompi kirppis. :)

http://keyword-love.blogspot.fi/

MS Ordinary (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Vitsit, että on kauniin näköinen kirppis! Mie oon aina miettiny, että miks itsepalvelukirppikset rakennetaa kakkosnelosista, teräsputkesta ja jeesusteipistä johonki valmiiks jo likaseen ja pahanhajuseen, nuhjuseen halliin. Tuolla olis ilo asioida, harmi vaan, että asun väärällä puolella Suomea :)

-MS
http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Eeva Kolu

Kiitti kaikille kommenteista!

Mäkin pääsin tänään vihdoin käymään tuolla niin, että kirppis oli auki ja myyntipöydät täynnä, ja kyllä vaan, on se tosi viihtyisä!

SonjaV (Ei varmistettu)

Jos tulkitsin pöydän tyylin oikein, niin taidan olla sinun vanhojen espanjalaisten, ruskeiden nahkakenkiesi uusi omistaja. Ja olipa todella kiva ja raikas kirppis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi siistiä et tila on saatu käyttöön! Ollaan parin eri proggiksen kautta yritetty saada se vuokrattua, mut aina, ihan aina aina aina, on ollut kieltävä vastaus. En tiedä mitä sanavalmiita taitureita Ihana Kirppiksellä on takanaan, tai ehkä kiinteistöä hallinoi nykyään eri ihmiset... Kuiteski, Turun keskustaan onkin kaivattu muutakin kirpputoria ku kirjaston viereinen jeesuskirppari, täytyy käydä heti testaamassa :-)

Jelena (Ei varmistettu) http://karhu-junassa.blogspot.fi/

Ah, toi kirppari on kyllä ihana! Mekin kaverin kanssa vietiin sinne vaatteita avajaista edeltävänä päivänä ja oltiin kyllä ihan innoissaan kaverin kanssa että kerrankin kirppari ihan turun keskustan ytimessä, joka on vielä tunnelmallinen ja viihtyisä :) Toivotaan todella että toiminta kannattaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.