kjfghdkglk

Kirjoitin juuri pitkän sepustuksen siitä, miten tänään yksinkertaisesti mikään ei ole onnistunut ja vaadin jo modernin työelämän sääntöjen muuttamista niin, että känkkäränkkäpäivinä saisi pitää palkatonta vapaata, pistää valot pois ja vetää peiton pään yli. Mieluiten koko päiväksi.

 

No, arvatkaapa hävisikö se postaus bittiavaruuteen kaikkine jorinoineen? Kuten sanoin: tänään mikään ei toimi.

 

Siksi postaankin vain eilispäivän asun ilman sen kummempia tarinoita. Epäilemättä ne tarinatkin menisivät tänään jotenkin rikki tai läikyttäisin niille punaviiniä.

 

 

Sen verran uskallan ehkä kertoa, että paita ja shortsit ovat sekondhändiä, jakku on H&M:ltä, laukku Piecesin ja kengät Vagabondin.

Kommentit

Sini (Ei varmistettu)

Ah, kuulostaa niin tutulta tää epäonninen päivä! Aamulla olin vielä sängyssä kun joku soitti ovikelloa, puin hädissäni valkoisen yömekkoni päälle trenssin naulakosta :D Oven takana oli Fedex tmv. firman mies tuomassa minun uusia farkkujani. Hieman sain kummeksuvia katseita, noloa hieman.
Tuo nyt ei ollut vielä mitään, mutta kun rupesin tekemään smuuthia välipalaksi niin sain siinä jossain välissä sauvasekottimen ja astian jossa smuuthi oli, lentämään juuri pestylle lattialle. Huoh, mustikat lattialla ja sauvasekoitin meni rikki :( Joten kannata ideaa, että vapaapäiviksi päivät, jolloin mikään ei toimi!

Kaisa (Ei varmistettu)

Oi kuinka kaunis laukku, juuri sellainen jota olen etsinytkin. Sanothan, että olet ostanut sen vähän aika sitten ja niitä myydään vielä?!? Sanothan, kiitos!

Anna (Ei varmistettu)

Eeva, I can feel you! :)

eeva (Ei varmistettu)

Hei kaimani ! Sain aika vasta kuulla kaverilta, että on olemassa näin ihana blogi ! Rakastan tyyliäsi ja luen blogiasi päivittäin ! On mukavaa ajanvietettä lukea vanhoja postauksiasi ja haaveilla aikuisena olosta. Olenhan vasta 16v. ps. Haluan muuttaa tyylini tuollaiseksi !

AnnaEpäonnistuja (Ei varmistettu)

Mulla oli just samanlaine päivä. Kaikki meni päin helvettiä töissä, opinnoissa eikä pumppikaan kulkenut. No, onneks kohta on viikonloppu jo...

Norkku (Ei varmistettu)

Jos se lohduttaa, I feel your pain. Olen ollut tänään videoneuvottelussa saamatta ääntä toimimaan, myöhästynyt bussista, saanut raakaa kanaa lounaalla ja äsken juuri iskin pääni mehevästi kaapin oveen. Vähän sellainen olo on, että nyt taitaa olla aika kömpiä nukkumaan ja odottaa uutta päivää joka saletisti on parempi kuin tämä!

krista (Ei varmistettu)

Näytät kuitenkin ihanalta näissä kuvissa, jospa se lohduttaisi :)

tunnels (Ei varmistettu)

Joo tota huonoa päivää tais olla vähän liikaakin liikkeellä eilen :(
Tietokoneen työpöydältä katosi kaikki tiedostot ja kuvakkeet bittiavaruuteen. No mitäpä mä sillä melkeen valmiilla kandilla olisinkaan tehnyt..
Ja tietenkin talon hissi meni just silloin rikki, kun mun pitäis saada sänky raahattua kolmanteen kerrokseen.

Mun pitää selvästi käydä ostaan itselle uudet farkkushortsit lohdukkeeks!

Eeva Kolu

Sini, Annat, Norkku ja Tunnels - Okei, teidän kommenteista päätellen EILINEN OLI VIRALLISESTI SYVÄLTÄ. Toivotaan, että tänään on parempi päivä - ja muistattehan palkita itsenne siitä, että selvisitte eilisestä? Erityisesti Tunnels - kandin kadotessa on ehdottomasti yhdet lohdukesortsit paikallaan! ***************** Ja Kaisa: laukku ei ole kovin kauaa sitten ostettu, joskin se oli alessa, eli on varmaan talven mallistoa. Äkkiä metsästämään! ************* Eeva: ihanaa, että päädyit tänne, tervetuloa vain jatkossakin :) ********** Krista: kiitos kaunis! Eilen näytin tosin ihan hirveeltä koko päivän (TIETTY), joten olipa hyvä, että oli edellispäivänä otettu kuva :D

maj (Ei varmistettu)

aina joskus maanantai on useammin kuin kerran viikossa. mulla se on ollut tällä viikolla jo kolmesti. oletko siis jossakin töissä nyt, kun tästä sai sellaisen kuvan? toivottavasti kirjoittajana jossakin!

Heidi (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi hirveästi tietää millainen kamera + objektiivi -kombinaatio sulla on. Epäilemättä tullut täällä blogissa jo moneen kertaan esille, mut eksyin tänne vasta tänään ekaa kertaa. ;___;

Arvostaisin vastausta suuresti!

Eeva (Ei varmistettu)

Maj: freelancer-kirjoittajan työkin on työtä :) ******************** Heidi: mulla on Canonin 1000d ja putkina 18-55 mm ja 50 mm ja yhtäkään noista en voi parhaalla tahdollanikaan suositella, jokainen on ollut omalla tavallaan romu ja käynyt korjattavana ties kuinka monta kertaa. Tarkoituksena olis PIAN hankkia uusi kamera...

maj (Ei varmistettu)

on toki! sitä teen itsekin :) ajattelin vain, että mahdatko olla esim kesätoimittajana tms. nyt. miellän "töissä"-sanan edelleen työpaikalla olemiseksi, ja "tehdä töitä" on sitten eri. pahoittelut siis huonosta muotoilusta! kirjoitatko muuallekin kuin trendiin?

Kayo (Ei varmistettu)

Now I know who the brainy one is, I’ll keep lokoing for your posts.

Magda (Ei varmistettu)

You’re a real deep thinker. Thanks for sahnirg.

Kourtney (Ei varmistettu)

You've hit the ball out the park! Inrecdilbe!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.