Kova ja erittäin kova, silti vähän muhkee

Hurraa, uusi sänky on saapunut!

Se koostuu kahdesta runkopatjasta, joista toinen on mallia kova ja toinen erittäin kova.

Nukkuminen, se on kovaa peliä, jos meikältä kysytään.

Mutta sehän ei tarkoita sitä, että sänky ei saisi näyttää pehmeältä.

Tästä tykkään: päältä silkkaa upottavaa höyhensaariluksusta, sisältä askeettista ja kovaa kuin kuri kansakoulussa ja viikon vanha ruisleipä.

Kirppislöydöstäni ei tullutkaan baarikärry, vaan yöpöytä. Meikkis herää tästedes ruusubegonian tuoksuun. Asiat voisivat olla hullumminkin. (No okei, herään kännykän hermojaraastavaan pirinään, mutta sen jälkeen haistan ruusubegonian.)

Niin ja, mikä tärkeintä, myös uusi sänky toimii kollektiivisena ajanviettopaikkana. Tässäkin on jo lakattu kynsiä, juotu drinkkejä, tanssittu, otettu yhteispäikkäreitä ja makoiltu milloin huutamassa maailman vääryyksistä ja milloin hehkuttamassa sen ihanuutta.

Hyvät vibat. Ja sellaisethan pitää ollakin paikassa, johon iltansa päättää ja jossa aamunsa aloittaa.

Kommentit

Mrs. K.

Aivan ihana yöpöytä, ja tuo Chloen parfyymi. Perfect match!;)

Marika/madeinlakeus (Ei varmistettu) http://lakeus.blogspot.fi

Niin samaa mieltä! Ne vieraat, jotka ovat sängyllemme istahtaneet, ovat yleensä todenneet jotain "lankkujenko päällä te nukutte?" :D No ei, kyllä se ihan patja on, vaikka pehmeysaste on juurikin se KOVA - aah, miten ihana se onkaan! Vaikka nukkuisi miten hyvässä hotellissa, niissä king size muhkeuksissa tulee aina ikävä omaa sänkyä. Ei ole ollut selkä kipeä ja parasta on, että 30 kg painavampi puoliso saa rauhassa pyöriä koko yön (meillä yksi yhteinen patja) ilman, että minä sitä huomaan. Mikään ei ole nukkumisessa niin kamalaa, kuin nukkumakaverin pehmeään joustinpatjaan muodostama kuoppa, jonka reunalla saa itse tasapainoilla yön. Tai kun toinen kääntää kylkeä ja koko patja pomppii mukana.

Mukavia unia!

Arvostan sun petausta ja erityisesti tarpeellista kuuden tyynyn logiikkaa. :D

Mulla on samat käsirasvat mun yöpöydällä... Meikkiksen yöpöytä vaan on tehty kenkälaatikoista, hih!

Vierailija (Ei varmistettu)

Saako kysyä mistä sängyn löysit? Itsellä edessä sama operaatio, ja hakusessa joku samantyylinen kombo patjojen suhteen. Usein vaan kauppojen kovimmatkin vaihtoehdot on turhan upottavia, ja sitten saa heräillä 40kg painavamman puoliskon kääntyilyyn.

lisp (Ei varmistettu)

Vinkkinä - jos kova patja on hakusessa -, oikea ratkaisu saattaisi olla futon. Futoneissakin on toki eroja, mutta kovia ne kaikki ovat. Ensireaktio on juuri lattiallamakuufiilis, mutta siitä pääsee yli muutamassa yössä, jonka jälkeen ei halua enää ikinä palata runkopatjoihin.

Mitä tulee postaukseen, niin en voi käsittää, miten pystyt Eeva luomaan tyhjästä jotain noin harmonisen kaunista muutamassa hetkessä. Ja vielä, kun elämä on myllerryksessä. Itselläni (parhaillaan) kriisihetkellä asuntoni on selvä portti pääni sisältöön. Kaikki solmussa ja aikamoisen pölyn peitossa.

Vaahtomuovi (Ei varmistettu)

Vaahtomuovipatja mallia kova voisi olla myös ratkaisu tuohon ongelmaan. Itse kärsin myös runkopatja-aikoina siitä, että koko sänky pomppi, kun tuo toinen puolisko kääntyili. Nyt ollaan jo hyvä aikaa nukuttu kovalla vaahtomuovipatjalla ja ai että siinä tulee hyvät unet. Ei kyllä pompota yhtään vaikka toinen kääntyilee kuinka ja selkäkivutkin loppuivat siihen paikkaan, kun pehmeämpi runkopatjasänky vaihtui tuohon nykyiseen.

Eeva Kolu

Heippa, sänky on Iskusta. Futonia suosittelen kans, meillä oli Turussa sellainen, mutta tähän kotiin halusin korkean sängyn enkä jaksanut alkaa metsästää kehikkoa :)

SallaMaa (Ei varmistettu)

Onko tuo ihana päällispeitto Balmuirin?

Eeva Kolu

Moikka, se on Mokosta!

radianni
mun omani

Yhteispäikkärit, tai meidän perheessä nokarit, ovat niin ihania! Etenkin äitini luona, jossa on parvisänky. Pieneen pesään on kiva kömpiä kimppanokareille.

Annee (Ei varmistettu)

Sitä minä ihmettelen miten olet loihtinut hetkessä noin ihanan kodin!Tuoksuuko ruusupegonia ihan oikeasti? (muistelen että äidilläni oli noita mutta minusta ne oli tuoksuttomia?) Ah tuo kaakeliuuni......ihana!

Eeva Kolu

Tämä tuoksuu vienosti, mutta sängyssä makoillessa sen huomaa! Näissä on varmaan sama kuin muissakin kukissa, että on enemmän ja vähemmän tuoksuvia lajikkeita :)

Hosuli
Hömppäblogi

 

Joo, sängyn pitää olla tukeva! Mulla on futon (http://hosuli.blogspot.fi/2011/10/futon-hehkutusta.html), mutta hyvät runkopatjatkin varmasti toimii yhtä lailla. Sun peti näyttää kuvissa mukavalta ja sinä itse supersuloiselta hihittelijältä. :)

Miira123 (Ei varmistettu)

Onpa mukavan näköinen nukkuma- ja ajanviettopaikka! Olet muuten saanut kodistasi tosi viihtyisän lyhyessä ajassa.

papayana (Ei varmistettu)

Heips,
on kyllä kauniin näkönen pesäpaikka sulla :) Mistähän tuo olkkarin matto on peräisin?

Eeva Kolu

Kiitos! Se on Granitista :)

kahvinjuoja (Ei varmistettu)

Huomenta, Eeva. Sulla on silmää kaikelle pienelle ja kauniille ja osaat iloita sellasist muka-pienistä mutta tärkeistä asioista. Se on ihmisessä hyvä ominaisuus se. Kirjotat niin hyvin (ihan kaikesta), tulee hyvä mieli.

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Mä olen myös nukkunut jo useamman vuoden futonilla, ja voin suositella. Eipä ole ollut selkäkipuja sen koommin.

Ensimmäinen yö futonilla tuntuu kieltämättä kuin nukkuisi pelkillä sängyn pohjalaudoilla, mutta toisena yönä sitä ei enää huomennut.

Runkopatjoja en ole koskaan tajunnut, sillä haluan oikean sängyn päätyineen ja siihen sitten patjan.

Mariaaaaa (Ei varmistettu)

MOi! Mistäs Jennan(?), vai kuka lie, niin rannekoru on? IHANA!! Haluun kans! :)

Eeva Kolu

Ikävä kyllä en tiedä, mutta koetan muistaa kysyä kun näen seuraavan kerran!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja tällä kertaa MAKSOIT muka ihan itse vuoteestasi, ei siis tarvittu koe-, liki,- päällemakaajaa!
USKOMATONTA!!!

Eeva Kolu

"Tällä kertaa"? Olen kyllä maksanut ihan itse kaikki huonekaluni :D toivottavasti aggressiot hellittää kohta, onhan sentään perjantai... :)

IdaJemina (Ei varmistettu) http://idajemina.blogspot.fi/

Sängyllä on kyllä niin paljon väliä, itellä meni kanssa pari vuotta sitten uusiks ja aina on edelleen yhtä kiva heittäytyä jämäkkään petiin :) Kivan yöpöydänkin hankit!

saltsu (Ei varmistettu)

Heippa Eeva,

tuo kaunis juomalasi on vilahdellut useammassakin postauksessa ja olen sitä salaa ihaillut. Satutko muistamaan, mistä olet sen löytänyt? Samantapaisista haaveilen omaankin kotiin..

Ja olen niiiin kade tosta jämäkästä sängystä! Totuin Japanissa asuessani koviin sänkyihin ja futoneihin, ja nyt Ikean kovinkin runkopatja tuntuu liian upottavalta. Jospa sitten valmistumisen jälkeen raaskisi sijoittaa futoniin...

Kiitos Eeva blogistasi, oot mun suosikkibloggaaja ollut jo pidempään! :)

Ktr (Ei varmistettu)

En tiedä onko tätä kysytty jo sata kertaa, mutta olen useassa postauksessa kiinnittänyt huomiota noihin ihaniin tähtikuvioituihin laseihin, joista tässäkin postauksessa yksi esiintyy. Mistä olet ne löytänyt? Ruotsissa asuessani noita parissa paikassa ihailin, mutta Suomessa ei ole tullut vastaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.