Kun silmäni mä auki sain

Heräsin tänään tavalla, jolla jokaisen naisen kuuluisi herätä uuteen päivään: ikkunani alla laulavaan mieskvartettiin, joka esitti täydellisesti harmonisoiden Pepe Willbergin Aamun. 

Ok, kvartetti oli tilattu naapurin onnekkaalle leidille eikä minulle, mutta mitäs pienistä.

Avasin ikkunat selälleen ja annoin ihanien sointujen ja raittiin ilman tulvia sisään. Pukeuduin uuteen neuleeseen ja keitin puuroa.

Voiko tästä tulla muuta kuin loistava päivä? Laulavia miehiä ja uuden kasmirneuleen halaus. Kahvi maidolla ja korvan takana Coco Mademoisellea.

Kiitos maailma, kun olet mulle niin hyvä.

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Näytätpä oikein erityisen ihanalta tuossa kuvassa. :) Syksy pukee teitä (ja samoin tuo uusi kaunis neule)!

Eeva Kolu

Kiitos kaunis Jenni :)

Sonja-Sofia (Ei varmistettu)

Oi... Kukakohan oikeasti-oikeasti sai sen serenadin? Jokaisen ladyn pitäisi saada joskus omansa. Liikutuin tästä nyt ihan.

Eeva Kolu

Tuo valkopaitainen nainen tuolla ikkunassa, onnentyttö :)

kisun (Ei varmistettu)

Heh! Tämän yllärin sai mun kaveri. :)

Miss T (Ei varmistettu)

Samaa mieltä yllä kommentoivien kanssa: näytättepä hyvälle ja mitääää kelle laulettiin Aamu? Ooooooh!

Eeva Kolu

Kiitos! x

lmv (Ei varmistettu)

Kaverin Facebook-päivityksestä selvisi muuten, että kyseessä oli 30-vuotissyntymäpäiväserenadi :)

Ninnimihinminä (Ei varmistettu)

Hehhehee..jollakin on romanttinen elämänkumppani! Onneksi ei enää minulla, exäni oli epäilemättä lukenut liikaa naisten Harlequineja kun sain aina kukkalähetyksiä, toimi ehkä joillekin muttei minulla. Nykyisen romanttisuus huipentuu lähinnä pyöränkumien korjaamiseen, riittää minulle. :) <3

Eeva Kolu

Haha! Minä taas odotin sitä kukkalähetystä 25 vuotta, kunnes totesin että ei sellaisia miehiä ole olemassa  kuin elokuvissa (ja aloin vaan ostaa ite ne kukat). Näköjään olin väärässä :)

Hanneli (Ei varmistettu)

Aivan ihana kalpean vaaleanpunainen väri tuossa uudessa neuleessasi. Huoh. Itselleni tuollaiset kauniin värittömät värit eivät sovi, mutta onneksi ne sopivat upeasti sinulle ja Gwyneth Paltrowille. Mukavaa päivää!

Mä pikkasen toivon, että naapurin leidi lukee sun blogia ja tulisi kertomaan enemmän saamastaan yllätyksestä. Mutta vaikken tietäisi yhtään lisää, niin ihana herätys! Toiset herää katuporan ääneen ja toiset serenadiin :D 

Ps. Näytät aivan ihanalta!

Uskon että maailma on sinulle hyvä, koska annat sen olla sinulle hyvä. Oma asenne vaikuttaa kaikkeen, ja sinulla se on sellainen, että yritän ottaa siitä oppia. Joka ikinen päivä.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mä just omassa blogissa penäsin suomalaismiehiltä lisää romantiikkaa ja tässähän sitä nyt tuli :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Laura - Tee Hetki (Ei varmistettu) http://lauranteehetki.blogspot.fi

Ihana herätys uuteen aamuun! Ja mitäs sitten vaikka olikin "oikeasti" tarkoitettu naapurin leidille :) Ehkäpä onkin mukava olla todistamassa tuollaista elettä etäämmältä, hymistä itsekseen että "vautsi vau", todeta, että kyllä sitä vaan maailmassa on ihania juttuja, mahtavia tyyppejä ja joka päivä maailma saattaa yllättää. Ei tuollaisen jälkeen tosiaan voi muuta kuin loistava päivä tulla :)

Sintti (Ei varmistettu)

Ihana aamu, mutta nyt se täytyy ohittaa sillä!! Aina sitä haluaa varmasti just sitä mitä itsellä ei ole, mutta huhhuh Eeva Kolu mikä täydellisesti lantiota korostava hame. Haluaisin ekaks saman lantion ja siihen päälle kietaista saman hameen! Ja vielä festaritennarit plus kashmirluxxusneule, tsaijai!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Miten tämän ihanan blogin pääse lukemaan alusta alkaen?
Ihan alkuun pääse, mutta sen jälkeen luku pysähtyy kolmanteen sivuun (30.3.11 postattu aboa),sen jälkeen pääsee vain kahta sitä edellisempään sivuun. Ei kai ainoa vaihtoehto ole klikata nykyajan kohdalta tuhat sivua taaksepäin toukokuuhun 2011?
Kysyy uusi lukija.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooh, tohon mäkin tahtoisin herätä! Willbergin Aamu, kaikessa lässyydessään niiin ihana!

Mutta asiaan: ihanan näköinen, värinen, ja etenkin varmasti _tuntuinen_ neule --> saako kysyä mistä? Haluan kans!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olinpa tomppeli, edellisestä postauksestahan neuleasia selvisi. Sattui sopivasti, kun oon just meinannu tehdä tilauksen &other storiesilta. :)

Naapurin leidi (Ei varmistettu)

Olipa hauska tapa eksyä uuteen blogiin ja tutustua naapuriin. Romanttinen ele, jonka todistit eilen aamulla, oli upean KYL kvartetin laulama serenadi 30-vuotispäiväni kunniaksi. Yllätyksen takana oli ihana poikaystäväni. Elämäni paras herätys, eikä kyyneleiltä vältytty. Mahtava kuulla, että aamunavauskonsertti toi iloa ja positiivista energiaa myös sinun päivääsi. Ja samoilla linjoilla jatkan: kiitos maailma, kun olet minullekin niin hyvä :) Tapaamisiin sisäpihalla!

-maikki

Eeva Kolu

Oi! Ja miten hauskaa, että eksyit tänne! Olet onnentyttö, ja toivotan sulle yhtä paljon onnea ja ihania herätyksiä uudelle vuosikymmenelle :)

Maira__ (Ei varmistettu)

VAUDE!!!! <3

Naapurin leidin kaveri (Ei varmistettu)

Eeva, kiitos hienosta blogauksesta, oli nasta löytää tämä. Ja mahtavaa että sait energiaa päivääsi.
Tässä taltiointi eiliseltä: https://www.youtube.com/watch?v=11efRF4pz_o

sarppu (Ei varmistettu)

Kyllä se vaan niin on, että me olemme niiiin romantiikan nälkäisiä. Ihan tippa linssissä kuuntelin tuota serenadointia youtube-linkistä. Kerrassaan ihana yllätys, niin sinulle kuin naapurin leidillekin...ja vähän meillekin :). Mukavaista viikonloppua.

Titta täällä moi! (Ei varmistettu) http://kotivuori.blogspot.fi

Upea synttärilahja! Olen jo moneen otteeseen käynyt tätä hehkuttelemassa. Kaiken tämän hehkuttelun kruunasi live-Pepe. Kotipihalla törmäsin Pepe W:hen & vaimoonsa (eivät olleet kuitenkaan meille tulossa, pöh!). Hitsi kun olisin tajunnu näyttää ton juutuubbi-pätkän ja pyytää sooloa. Äkkiäkös olisin sisään juossu ja avannu ikkunan.

Jukka / KYL (Ei varmistettu) http://www.kyl.fi

No jopas! Hienoa, että iloa ja yllätystä on riittänyt myös muille, jotka sattuivat pitämään ikkunansa auki oikealla hetkellä ja näemmä myös monelle blogin lukijalle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.