Kurkistus

Jet lagin aiheuttamien aamuneljän herätysten hyvä puoli on se, että neljästä kahdeksaan aamulla olen äärimmäisen tehokas ja virkeä. Loppupäivä kuluukin sitten sumussa.

Yhtenä aamuna olin jo ennen seitsemää ehtinyt pistää makuuhuoneen sisustuksen uusiksi. Yllä olevassa kuvassa hieman osviittaa, vaikka projekti onkin vielä pahasti kesken.

Jeps, sänky siirtyi nyt sitten ikkunan alle, kuten Sisustusovi-postauksessa tuumailin. Loistava päätös! Makuuhuoneen valo ja tilan tuntu vähintäänkin tuplaantui, kun iso työpöytä ja tietokoneen näyttö eivät ole enää tukkimassa ikkunaa. Ja saadaanpahan tuokin hirveällä vaivalla kunnostettu ikkunalauta taas näkyviin.

Ikkunan vieressä nukkuessa ei ole ollenkaan kylmää tai vetoista, itse asiassa päinvastoin: patterin hohkaama kuumuus on isompi ongelma. Onneksi kotonani asuu fyysikko, joka on jo kehitellyt jonkinlaista lämpöä kattoa kohti ohjaavaa sängynpäätyviritelmää.

Patteriasiaa lukuunottamatta en keksi uudesta systeemistä muita kuin hyviä puolia. Tuntuu, kuin olisin saanut kokonaan uuden kämpän! On kivempi mennä nukkumaan ja kivempi herätä. Aamulla näen heti herätessäni valoisan keittiön enkä sotkuista työpöytää kuten aikaisemmin. 

Kirjataan siis muistiin: järjestyksellä on väliä.

Kommentit

-kaisa (Ei varmistettu)

ikkuna sängynpäässä on loistava. loppukeväästä/alkukesästä, kun nukutte ikkuna auki, voit sängyssä loikoessa kuunnella lintujen aamulaulua. silloin kannattaisi herätä neljältä...

maja (Ei varmistettu) http://mustaovi.blogspot.fi/

Tuo valo <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Minkä kaupungin kartta tuossa kuvassa on? Pariisi? Bangkok? Häiritsevää :D

Eeva Kolu

Kaisa, oi voi, niitä kelejä saakin vielä hetken odotella!

Maja, niin on, ihana valo.

Vierailija, Pariisin kartta se on!

Saimala (Ei varmistettu)

Hei Eeva. Mistä olet mahtanut hankkia tuon ihastuttavan päiväpeitteen?

Eeva Kolu

Saimala, päiväpeite on itse asiassa vaan ikivanha pussilakana, joka toimittaa päiväpeitteen virkaa, kun oikeaa ei ole :) Pussilakanan ostopaikkaa en ikävä kyllä tiedä, poikaystävällä oli se jo ennen kuin tunnettiin!

Hunny (Ei varmistettu)

Miten ihana kaunis makuuhuone! Tuolta kelpaa heräillä...

LauraJo (Ei varmistettu) http://livedlovedlaughedcried.blogspot.co.uk/

ihanalta näyttää tämä huone! (ja tuo lause kuulostaa niin huonolta suomelta, ha!)

~Anna (Ei varmistettu)

Moi Eeva!

Tiedätkö, sun postauksen (ja alekoodin) innoittamana uskaltauduin tonne Sisustusoven sivuille - ja hups vaan, tilaus oli tehty meidän ongelmallisesta olohuoneesta jo samana iltana. Tänään sitten tupsahti sisustussuunnitelma meiliin, ja ollaan jo ehditty vaihtaa järjestys suunnitelman mukaisesti - se vaan oli niin täydellinen! Mulla on ihan sama tunne kuin sullakin: ihan kuin olis saanut kokonaan uuden huoneen, vaikka kaikki tavarat siellä onkin noita meidän vanhoja. Järjestyksellä todellakin ON väliä!

Eli kiitos postauksesta ja koodista, täällä toinen todella tyytyväinen. :) Osaavaa porukkaa siellä duunissa selvästi.

Emma2 (Ei varmistettu) http://ankkuripaikka.blogspot.com

Katsoin ensin, että jostain sisustus lehdestä otettu tuo kuva. Niin kaunis ja harmoninen se on! :)

Jepa (Ei varmistettu)

Teidän alakerran naapurit oli varmaan todella onnellisia kun siirtelit huonekaluja ennen kello seitsemää :D

Vierailija (Ei varmistettu)

..eikä mikään ole yhtä ihanaa kun katsella taivasta sängyssä maaten. Ellei taivasalla loikoilua lasketa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan kuin jostain sisustuslehdestä! Upea makuuhuone!

TanjaH (Ei varmistettu) http://www.learningtosee-tanja.blogspot.fi/

Onpa ihanan rauhallinen huone. Välillä haaveilen tuollaisesta rauhoittavasta sisustuksesta itsekkin, mutta jostain syystä asuntoni muuttuvat aina värien sekamelskaksi. Rakastan myös värejä, ehkäpä ne kuvastavat kuitenkin enemmän minua. Mutta kaunis on tuo huone! :)

http://www.learningtosee-tanja.blogspot.fi/

Anna H (Ei varmistettu) http://annaheikinheimo.blogspot.fi/

Olipa hyvä idea sisustussuunnittelijalta tuoda sänky alkovista huoneen keskelle! Kuvan perusteella näyttää myös, että kirjahyllyn irroittaminen seinästä ja sijoittaminen vähän kulmittain toimii hyvin, tulee rento ja avara fiilis.

Ja hitsi vie, toi vaalea lautalattia on kyllä kaunis.

Stellina (Ei varmistettu)

Järjestyksellä on tosiaan väliä! Itsekin sain kuin uuden keittiön, kun käänsin keittiön pöydän toisin päin - alunperin ei ollut tullut edes mieleen, että pöytä voisi mahtua toisinkin päin. Mutta niin vain mahtui, ja koko huoneen fiilis ja toiminnallisuus muuttui kertaheitolla.

Hienolta näyttää teidän uusi makuuhuone!
(PS. tykkään sun hauskasta kirjoitustyylistä, nimim. blogisi uusi lukija)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.