Kyllä tällaisen uutisen kunniaksi yhden asukuvan julkaisee

Tänään on hymy herkässä, koska talouteni toinen puolikas käveli juuri ovesta sisään ja ilmoitti saaneensa työpaikan. Omalta alalta ja Turussa. Siinäpä yhtälö, jonka kuvittelin mahdottomaksi!

Siispä vaihdoin kotiasuni (reikäiset leggingsit ja trikooraitapaita) joka tilanteen pelastavaan Marimekon Miu-mekkoon. Sitten vien tuoreen työsuhteellisen syömään. Ja kyllä muuten aion kilistellä lasia jos toistakin.

Mekon lisäksi InWearin trenssi, jota olette joutuneet katselemaan koko blogin olemassaolon ajan (ja joudutte vastakin) ja Acnen popot, joilla on epäilemättä edessään sama kohtalo.

Ja Zaran viime vuonna ostettu vihreä jättiläislaukku, joka muuttuu koko ajan kivemmaksi. Juuri eilen naristiin kavereiden kanssa siitä, kuinka Zarassa oli ennen silkkiä ja angoraa ja nykyään pelkkää akryyliä, mutta tässä laukussa oli kyllä hinta-laatu-suhde kohdillaan!

Käytin Mavalan oranssinpunaista Amsterdamia koko viime kesän, mutta odotusteni vastaisesti se jaksaa ja jaksaa kiinnostaa syksylläkin. Olen yrittänyt käyttää välillä muitakin lakkoja, mutta sydän halajaa mitä sydän halajaa. Lakkani mun, ovat muut platkuja vierelläs sun.

Mutta se siitä!

Onnekasta maanantaita teille toivottaa Eeva, joka innostui kuulemastaan uutisesta niin, että jopa Downton Abbeyn uusin jakso jäi kesken.

Kommentit

Ekku (Ei varmistettu)

Olet niin iloinen kuvassa ja tekstissä, että hyvä mieli tarttui tänne Helsinkiin saakka! Onnea puoliskollesi! Hassua, miten voikin olla iloinen tuntemattomien puolesta. :)

Oma sivu

Jee, paljon onnea puoliskollesi!  Tuollaisia uutisia pitää tosiaan aina juhlia :).

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuota yhtälöä toivon kovin myös omalle kanssa-asujalleni. Onnea teille!

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Ihanaa Eeva ja talouden toinen puolikas! Onnea onnea onnea!!

Alice
My blueberry dream

Onnea, ihanaa! Töiden saamista kannattaakin juhlia. Ja voi että, mikä riemu, en edes ollut harkinnut katsoa Downton Abbeyta brittien lähetystahdissa, nyt kyllä, ihanasti muutama jakso kolmaskautta katsottavana putkeen. Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana Eeva! Ja onnea Nikolle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana Eeva! Ja onnea Nikolle!

Minttumaaria (Ei varmistettu)

Voi vitsit, onnea onnea kovasti! Kilistelkää huolella :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih! Olen niin onnellinen teidän puolesta!

Tuli vaan mieleen että mikäli kuva ei valehtele, teidän seinällä vaihtuu väri asukuvien taustalla? Osaatko sanoa mikä sävy on kyseessä valkoisen rinnalla?

syksy <3 (Ei varmistettu)

onnee! viime postaukseen kommentoin että samoissa sfääreissä mennään, ja tänään olet kirjoittanut poikaystäväsi uudesta työpaikasta kun minä taas juhlin sitä että sain tänään ylennyksen. Huisii!

Ginger

Oi, paljon onnea puoliskollesi! Ihana asu, tuossa kelpaa juhlia. :)

Iiris-vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin toivotan onnea! (ja häh, onko Downton Abbeyn uudet jaksot jo alkaneet???!)

Tuskailit muutama postaus sitten, ettei sinulla ole mekkoa juhliin. Eikö tämä ihanuus sopisi siihen rooliin?

Ravintolan annoskuvia odotellen~

Aaakoo (Ei varmistettu)

Oijoi!! Miten mahtavaaa!! Onnea siipalle :) Itse juuri töitä hakeneena ja saaneena tiedän kuinka ihan tunne tuo on! Ja Eeva, oot ihana. Yksinkertaisesti vain ihana.

mariael (Ei varmistettu)

Onnea! Oma "puolisoni" asuu Jyväskylässä, minä Helsingissä. Toivon samanlaisen ratkaisun järjestyvän meillekin, pian. Kaipuu on suuri.

Leena-täti (Ei varmistettu)

Onnea EEvalle ja puoliskolle!
Voisitteko ystävällisesti kertoa tädille, miten niiden britti-jaksojen näkeminen onnistuu. Siltä varalta että täti saa esim. flunssan ennen marraskuun kuudetta ja kaipaa päiviinsä sulostuttajaa.

Vierailija Hanna (Ei varmistettu)

Siis täh!!?? Mistä sä sitä Downton Abbeya katsot!! Siis apua, eihän se vielä ole alkanut miltään tavalliselta suomalaiselta kanavalta ja olisin missannut yhtään sekuntia...en kestä jos näin olisi!!
Onnittelut työpaikasta teille! Ihan kiva uutinen näin hullujen päivienkin alla - jos sellaisia harrastat.

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista, ihana kun jaksatte olla noin iloisia tuntemattomien puolesta!

Vierailija, meillä on olohuoneessa ihan valkoiset seinät, tuo sävyero johtuu vain varjosta :)

Downton Abbeyn 3. kausi alkaa ihan just Suomessa ja sit näkee Yle Areenaltakin, jos jokin jakso sattuisikin menemään ohi! 

Leena-täti (Ei varmistettu)

Onko tuo viimeisin varma tieto? Kas kun ainakaan kahteen ensimmäiseen tuotantokauteen yle ei hankkinut/saanut nettioikeuksia. Olisipa kyllä mainiota, jos niin olisi.

Eeva Kolu

Leena-täti, onko näin? No sit en tiedä. Oletin vain, että tulisivat sinnekin, kun joku jo kauhisteli missanneensa jonkun jakson :)

Nenne (Ei varmistettu)

Ihanaa! Superisti onnea!!

hiirimieli (Ei varmistettu)

Ekan kuvan ilme xD Ihana! Ja valitettavasti Downton Abbeyn jaksot ei tule yle areenaan... :(

annim (Ei varmistettu)

Tuosta uusimmasta keittiöpostauksesta kävi ilmi että siippasi on muotoilija, joten oli pakko tulla tänne vielä vartavasten onnittelemaan työpaikasta! Ja vielä omalta alalta! Niitä ei ihan joka oksalta löydy. Eli vielä kerran hirmuisesti onnea! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.