Latvasta laho, vol. 2

Mistä tietää, että on breikin tarpeessa, osa kaksi?

Seisot liiketilan ovella ja odotat, että sisällä oleva tyyppi tulisi eka ulos ennen kuin menet itse sisään.

Kunnes tajuat, että se sisällä oleva tyyppi on oma peilikuvasi, joka heijastuu lasiovesta.

Sillä lailla.

Onneksi on  p e r j a n t a i . Suunnitelmakin on selvä: löysin kaupasta laarin, jossa luki SIPSEJÄ -50 %. Toisen suunnitelmani näette tuosta ylläolevasta kuvasta.

Riks, raks ja spritz!

Kommentit

Lilanna
Lilannan linna

Noin on käynyt muillekin! Ainakin melkein. Joskus on tullut tervehdittyä lasiovista heijastuvaa omaa peilikuvaa. Mutta sehän on tietysti vain hyvä, ihan niin kuin toiselle tilan antaminenkin. Me ollaan sentään kohteliaita. :)

Ihanaa viikonloppua sinulle!

sokeris (Ei varmistettu)

Jouduin kerran tarkistamaan oman nimeni käyntikortistani. Latvasta laho, indeed. Onneksi oli hollilla oma käyntikortti, eikä jonkun muun. Tai no ehkä siinä tilanteessa ei olisi haitannut esiintyä jonakin toisena.

Riks, raks ja spritz! :)

Sissie (Ei varmistettu)

Kerran näin tyylikkään naisen ja ajattelin mielessäni, et onpa tyylikäs, kunnes tajusin nähneeni peilikuvani. Hihih, tulinpa hyvälle tuulelle :)

Tiina/Levoton Tyttö (Ei varmistettu) http://hetkimuistettavaksi.blogspot.fi/

Itsehän olen seissyt lukitun kotioven edessä avaimet kädessä pohtien, että milläs avaimella pääsenkään sisälle. Kolmas oli oikea.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan paras! Voin hyvin kuvitella, että mulle käy toi sama koska tahansa.

Kkkkkk (Ei varmistettu)

Sipsilaari??? -50%??? Taivas tosiaan on paikka maanpäällä (paitsi täydellisessä taivaassa sipsiä olisivat ilmaisia ja niitä olisi rekkalastillinen, mutta small steps)

Kanelibasilika

Eksyin eilen Stockmannilla ja samalla yritin muistaa jätinkö auton juna-asemalle vaiko tulinko mahdollisesti bussilla töihin.. ;)

BiancaB (Ei varmistettu)

Lähdettiin koko perhe yhtäaikaa aamulla duuniin ja kouluun. Mies meni omaan autoon ja poika sinne etupenkille. Mä menin omaan autoon, repsikan paikalle. Hetken päästä meni hermo että eikö se mies voi jo tulla... Sain peukkua viereisestä autosta.

Drinks_please (Ei varmistettu)

Moi! Mitä nuo herkullisen näköiset juomat mahtavat pitää sisällään? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.