let's make this happen, girl

Kaikki mitä rakastin

To do -listani kärkipäässä on jo pari kuukautta roikkunut yksi essee (ai YKSI, huutavat opettajani kuorossa). Mielenkiintoni sen tekemiseen on pyöreä nolla, mutta seriffin on tehtävä, mitä seriffin on tehtävä.

 

Tänään aion ainakin aloittaa sen. Koska omat taktiikkani (syyllistäminen, suklaalla lahjominen, itsensä verbaalinen ja ajoittan myös lievästi fyysinen piekseminen) eivät ole toistaiseksi toimineet, ajattelin kokeilla positiivista kannustamista ja laitoin soimaan Virallisen Hyvän Mielen Biisini.

 

Tänään on sellainen päivä, jolloin jonkun täytyy sanoa minulle

let's make this happen, girl,

you gonna show the world

that something good can work

and it can work for you

 

 

Jos sinua ärsyttää tänään lähteä töihin tai kouluun, pelottaa mennä hammaslääkärille tai ällöttää lähteä lenkille, pistä tuo biisi soimaan ja katso, tapahtuuko mitään. Täällä ainakin alkaa tapahtua, NYT.

 

Nähdään, kun essee on valmis.
 

Kommentit

sisko (Ei varmistettu)

Iii-ha-na! Kiitos suuresti sulle. Täällä koitan pakertaa gradun parissa, ja jotenki vaan taas ajauduin seikkailemaan ympäri internettiä enkä suinkaan tee sitä mitä ehkä pitäisi. Tää biisi antaa ainakin joksikin aikaa mahtavaa potkua uppoutua jälleen tohon tieteellisen tutkimuksen ihmeelliseen maailmaan. Ja voin sitte täällä käydä kuuntelemassa biisiä aina uudelleen kun sen maaginen taika joskus hiipuu...

Jen. (Ei varmistettu)

Mää rakastan Two Door Cinema Clubia. Ei mulla muuta.

Emmi (Ei varmistettu)

MinäKIN rakastan Two Door Cinema Clubia ja käytän sitä itsekin juuri motivaatiomusiikkina ja potkiakseni itseäni eteenpäin. Niinä aamuina kun sängyssä lojuminen kiinnostaa enemmän kuin ahdistavan reipas herääminen pitää aina vääntää Two Door Cinema Club soimaan - ei muuten väsytä enää, kun mieli tekisi lähinnä tanssia Irlantiin poikain luo!

leni. (Ei varmistettu)

jes, paras biisi ikinä!! (siis yksi niistä;))

Hanna / Chicling (Ei varmistettu)

Meitsi tuijotti koomassa ruutua ja tyhjää aanelosta. Kuuntelin tuon, pistin näppiksen tanssimaan ja nyt mulla on edessäni valmis artikkeli. Olet ihana, Eeva.

Annika (Ei varmistettu)

Miten sä oikein onnistut aina jelppimään mua hädän hetkellä?? Istun parhaillani kirjastossa ja yritän saada aloitettua edes yhtä kaikista esseistäni ja projekteistani, eikä meinaa lähteä sujumaan. Katsotaan jos tämä biisi auttaisi. Kiitos Eeva ihanasta blogista, oon aina ihan fiiliksissä kun huomaan että sulta on tullut uusi postaus! Olet parhautta, onnea esseen kanssa!

iita (Ei varmistettu)

Vau, täältähän saa ihan mahtavaa vertaistukea :D olen tässä pari viikkoa räpeltänyt jotain "mind-mapia" esseestä perustellen itselleni, että onhan tääki työskentelyä. jepjep. eikä yhtään sanaa paperilla.

Eeva (Ei varmistettu)

Sisko: oi oi, tsemppiä gradunpuserrukseen! Hirvittää jo valmiiksi, mitä siitäkin sitten tulee... no, sen aika on sitten - nyt juhlin sitä, että sain sentään tuon yhden ällötysesseen tehtyä! ************** Jen, Emmi ja Leni: kyllä noilla pojilla vaan on maagisen piristävä vaikutus mielialaan, eikös totta! *********** Hanna: mahtavaa, mahtavaa! Ilokseni voin ilmoittaa, että esseeni lähti tänään palautukseen kello 21.02. Hyvä me! ************* Annika: kuulostaa niin tutulta... itseäni auttoi se, kun ajattelin, että peruna kerrallaan. Yritän unohtaa hetkeksi suuret kokonaisuudet (esimerkiksi sen, että tämän yhden valmistuneen jälkeen odottaa 14 muuta esseetä aloittamistaan... oikeasti, tämä tiedotusopin laitos saisi kyllä saada jonkinlaisen rangaistuksen tästä esseiden määrästä!) ja vain keskittyä yhteen juttuun kerrallaan. Tsemppiä!

Eeva (Ei varmistettu)

Iita: voih, taas niin tuttua! Etenikö tänään yhtään? Itse sain tuon mainitsemani esseen valmiiksi, ja yritän nyt täksi illaksi unohtaa sen, että huomenna pitää taas aloittaa toinen... mind mapit, täältä tullaan!

noppa (Ei varmistettu)

no jopas on jännää ! kun lueskelin tätä tekstiä niin juurikin tuo sama kipale pärähti soimaan spotifystani, oikein erijännää.

Roosa (Ei varmistettu)

oi että, koko tourist history-levy on kyllä semmoista hyvän mielen musiikkia! täälläkin yksi tunnustautuu two door cinema clubin suureksi rakastajaksi, parasta laittaa musiikki kovalle ja tanssia (heilua ja pomppia epämääräisesti) ympäri kämppää (krhm, huonetta...) !!

Miia (Ei varmistettu)

Olen tainnut joskus julistaa kappaleen parhaaksi lenkkibiisiksi ikinä :D Oma huutosakki ja kaikki!

repa (Ei varmistettu)

ihana biisi !!! kiitos<3

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Noppa: onpahan tosiaan jännää! Ehkä eilen oli liikkeellä tarvetta tuolle biisille. ************* Roosa: haha, täälläkin testattu toimivaksi metodiksi tuo kuvailemasi :) ************* Miia: joo, muistan sen postauksen! Toimii varmaan myös lenkillä, mutta minähän en siitä tietenkään tiedä mitään :D *********** Repa: oi, ihanaa että löysit tämän :)

Ode (Ei varmistettu)

Oot ihana! Tämän päivän todo-lista oli maailman pisin ja tuon biisin ansioista sain listan selätettyä ja hommat tehtyä. Tämmösiä päiviä on mulla oikeesti ehkä kerran vuodessa.. Kiitos mahtavasta blogista, aina tulee hyvä mieli kun lukee juttujas :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ode: oi oi, tämä biisi taitaa siis ihan oikeasti toimia. Kiitos kauniista sanoistasi ja mahtavaa kuulla, että siellä tuli valmista - täälläkin!

Nora (Ei varmistettu)

Aivan i-ha-na biisi, kiitos suuresti jakamisesta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.