lomalomaloma

Lankalauantain kunniaksi ilmoitan, että juu, täällä ollaan yhä, elossa ja lähes täysissä ruumiin voimissa. Sielun kanssa on vähän vielä palautumista tuon viime viikon "kaikki asiat on saatava valmiiksi ennen kuin kaikki muut lähtevät pääsiäislomalle" -rupeaman kanssa.

 

Mutta arvatkaapa vaan - tänään se on meikä, joka aloittaa loman! Tai no, ihan pari pientä juttua pitää tehdä, mutta ei lasketa niitä.

 

 

Kiireisen viime viikon vuoksi tein sen, mitä en ikinä koskaan milloinkaan halua joutua tekemään: jätin pyhiä edeltävät ruokaostokset viimeiselle päivälle. 

 

Kierrettyäni neljä kauppaa onnistuin nappaamaan itselleni ilmeisesti Turun keskustan viimeisen Mignon-munan, ja siitäkin meinasin joutua riitelemään. Onneksi en joutunut - en takaa, mihin olisin ollut valmis Mignonillisen pääsiäisen turvatakseni odotettuani sitä jälleen kokonaisen vuoden.

 

 

Täydellisen pääsiäisen meinasi seuraavaksi pilata se, että mistään ei löytynyt Pupuneidin hedelmärakeita. Sehän ei käy päinsä, koska pääsiäinen ilman Pupuneidin hedelmärakeita on ihan sama kuin ei pääsiäistä ollenkaan. Viidennessä kaupassa onnisti vihdoin (tosin huomasin että nitä ei näköjään enää saa, on vain joku tylsä "Raemix") ja haalin pusseja ostoskoriini hullunkiilto silmissäni. Jos joku lapsi ei vielä uskonut pääsiäisnoitiin, niin tämän maanikon nähtyään todennäköisesti uskoo.

 

 

Sen jälkeen kaikki meni ihan hyvin. Aurinko paistoi ja ihmiset olivat hyvällä tuulella, joten Mignon-kriisiä lukuunottamatta suuremmilta konflikteilta vältyttiin. Jonot olivat siedettäviä, varpailleni astuttiin vain kerran ja ainoastaan pari mummoa ryhtyi tönimään. 

 

 

Nyt on kaksi kassillista ihanan rentouttavan kevätloman rakennuspalikoita kasassa: ainekset vietnamilaisiin rulliin, suklaapupu (jonka tosin söin jo, ups), kimppu keltaisia tulppaaneja, jääkaapissa kylmä pullo gewürztramineria ja valtava kasa tuoreita rehuja torilta. 

 

Mahtavaa pääsiäistä kaikille tipusille ja pupusille, ottakaahan rennosti - minä ainakin aion!

 

 

Kommentit

ekspertti (Ei varmistettu)

pupuneidin hedelmärakeet ei oo sama kuin raemix!!!

ada (Ei varmistettu)

kyllä minä löysin ihan pupuneidin hedelmärakeet - nimellä. ja mignonin makua en ole koskaan ymmärtänyt, kinderit taas on suuri rakkaus:D

Eeva (Ei varmistettu)

Ekspertti: ei niin, mutta Raemix sisältää 80 % Pupuneidin hedelmärakeita, ja koska pelkkiä Pupuneidin hedelmärakeita ei nykyään näköjään enää myydä niin noihin on tyytyminen. ********** Ada: täällä oli vaan jotain tyhmiä Pupuneidin suklaarakeita... Mignon on sellainen juttu, jonka tajuaa sit kun on virallisesti Aikuinen :)

SM (Ei varmistettu)

Tampereella viime vuonna ainoastaan Siwasta löysin Pupuneidin hedelmärakeita - itsekin olen niiden toivossa ostanut Raemixin, koska sieltähän niitä myös löytyy, onneksi. :) Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä!

annik (Ei varmistettu)

k-market puhakasta löytyy pupuneidin hedelmärakeita!

LauraL (Ei varmistettu)

Ainakin tampereelta saa ihan pelkkiä pupuneidin hedelmärakeita, oli kyllä hyvin tehnyt kauppansa, vähän joutu ettiin, mutta sain niitä kuitenkin.

Eve (Ei varmistettu)

kyllä myydään pelkkiäkin pupuneidin rakeita!! kaveri osti niitä joskus kuukausi sitten ja oon itekin nähnyt monessa kaupassa. ehkä on vaan loppu pääsiäisen takia

Laura (Ei varmistettu)

Kyllä niitä rakeita edelleen myydään, mutta loppuivat ainakin meidän hypermarketissa jo viime viikon puolella....

K / kookirjain.blogspot.com (Ei varmistettu)

Tuijotan päivityksen kuvia ja mietin, MIKSI en tajunnut ostaa tänään kaupasta karkkirakeita?! Onneksi ostin sentään tulppaaneja :)

mhvalj@utu.fi (Ei varmistettu)

Dear Eeva, olisinx mä laihempi, jos vaihtaisin Noora noidan lakusuklaa-rakeet pupuneidin hedelmärakeisiin?

Rentouttavaa pääsiäistä!:)

flavonia (Ei varmistettu)

Hauskoja sattumia: gewürztramirer on minunkin lempirypäleeni, Mignon on pääsiäiseni kohokohta, ostin aivan saman reapussin (hieman kauhistuin kun luin, että siinä on 18 E-ainetta!) ja ikkunalaudallani on kimppu (ties kuinka mones tälle keväälle) keltaisia tulppaaneja! :D Hyvää pääsiäistä!

Eeva (Ei varmistettu)

Okei, okei - saa edelleen Pupuneidin hedelmärakeita :D Täytyy olla ensi vuonna aikaisemmin liikenteessä. ********* K: tulppaanit on tärkeimmät! Ja kai tänään onneksi joku kipsa sentään on auki jos aivan sietämätön himo iskee! ********** Mari: todennäköisesti et, koska hedelmäkarkkien glykeeminen indeksi on paaaaljon korkeampi kuin suklaan :) Hyvää pääsiäistä! ********** Flavonia: oi, nyt täytyy onnitella loistavista valinnoista! Hyvää pääsiäistä!

puolukka (Ei varmistettu)

Hei Eeva, saako täällä esittää toiveen? Muistelen, että olet kirjoittanut Giordanon Alkulukujen yksinäisyydestä. Varmaankin vanhan blogin puolella. Voisitko julkaista tekstin täällä Trendin blogissa?

Eeva (Ei varmistettu)

Puolukka: saa toki! Blogin vanha arkisto on näillä näkymin piakkoin avautumassa jälleen, joten jos kaikki toimii kuten toivottua niin kohta puoliin sen pääsee lukemaan sitten sieltä :)

villasukka (Ei varmistettu)

Pupuneidin hedelmärakeet on parasta! Onneksi löysin niitä tänäkin vuonna kaupasta :) Joissakin kaupoissa niitä löytyy joskus alekoreista pääsiäisen jälkeen, pidähän silmät auki!

Martina (Ei varmistettu)

Hyvällä tavalla tää blogi saa mut aina haluamaan karkkia ja syömään sitä vailla morkkista.

Eeva Kolu

Villasukka: haha, mulle se maku ei ole se juttu, vaan se, että ne kuuluu pääsiäiseen. Ei siis ole käynyt pienessä mielessäkään, että niitä voisi/haluaisi syödä pääsiäisen jälkeen :D ********* Martina: jee, mahtavaa :) Tai siis, vaikka tavallaan kamalaa, että aiheutan ihmisissä karkkihimoa, mutta mahtavaa, että sentään himoa vailla morkkista! Morkkis on turhaa - jos syö niin syö, ja silloin pitää sentään nauttia!

Sini - nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Rullia! Reseptiä ja kuvia niistä, jookos? Ovat olleet omalla to do -listallani koko kevään, mutten ole saanut aikaiseksi tehdä vielä :)

Sonja (Ei varmistettu)

Moi, Nuo vietnamilaiset rullat kiinnostaa kovasti. Täällä oli jotain ohjeistusta http://www.uusimusta.fi/etusivu/2012/3/23/vietnamilaiset-rullat-hauskaa-..., mutta haluaisin ehdottomasti lukea sun blogauksen aiheesta!

Sara (Ei varmistettu)

mä tulin kans tänne pyytämään tuota ohjetta noihin rulliin:)

Eeva (Ei varmistettu)

Sini, Sonja & Sara: tsekatkaapas uusimman postauksen linkki! :)

Aino (Ei varmistettu)

Kyllä pupuneidin hedelmärakeita myydään omissa pusseissaan!!!!:o Ne kyllä tuo pääsiäisen. Ja kinderit, joista sai tänä vuonna Barbababoja:)

Pauline (Ei varmistettu)

The honesty of your poinstg shines through

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.