Louis tuli taloon

 Mikä se on? Se on paitsi uusi työtuolini, myös todiste siitä, että aina kannattaa sanoa ÄÄNEEN mitä haluaa.

Istuimme ystävien keittiössä kun mainitsin, että olin unohtanut käsipainoni Turkuun. Tästä saatiin aasinsilta Philippe Starckin suunnittelemiin käsipainoihin, jotka ystäväni mielestä ovat yksi harvoja hienoja Starckin suunnittelemia esineitä.

Minä totesin siihen, että olen kyllä aina rakastanut sitä Starckin Louis Ghost -tuolia ja oikeastaan ajattelin nyt ehkä vihdoin hankkia sen tänne uuteen kämppään. Johon ystäväni tokaisi tjaa mulla olis semmonen tuolla ja oon yrittänyt päästä siitä eroon, vietkö himaan viidelläkympillä?

NO TOTTA KAI VEIN.

Mahdoin olla näky kun kahdelta aamuyöllä raahasin tuolia pitkin Helsingin katuja.

Aiemmin työpöydän tuolina toiminut kirppispinnatuoli saa nyt siirtyä toimittamaan vaikka kukkapöydän virkaa, sillä niin kivalta kuin se näyttikin, ei ergonomia ole kyllä ihan huipussaan. Louisin sylissä kelpaa ihmisen istua - tämä tuoli on ihan järjettömän mukava istua vaikkei siltä ehkä ensisilmäyksellä näytäkään.

Melkoinen löytö, taas!

Alan epäillä, että tässä asunnossa on jotain taikaa, joka vetää puoleensa onnekkaita sattumia... toivottavasti se pätee muuhunkin kuin sisustukseen.

Kommentit

Olga (Ei varmistettu)

Todella onnekas sattuma! Olen miettinyt tuota työtuolikseni, mutta miettinyt sen istumismukavuutta, joten hyvä tietää, että se on myös sitä. :) Olisiko iso vaiva (jos sinulla on mittanauha) mitata korkeus käsinojasta lattiaan? Se mietityttää vielä. Haluaisin, että tuoli sujahtaa työpöydän alle.

Eeva Kolu

Tuoli on todella mukava istua! Mulla ei ole mittanauhaa, mutta uskoisin että tuo tieto löytyy tuolia myyvistä nettikaupoista :)

Maijaaa (Ei varmistettu)

Jee, toivottavasti hyvä karma jatkuu!

Tuoli on hieno mutta niin on pöytäkin :) Mulla on hakusessa juuri tuollainen pieni ja näpsäkkä työpöytä.. Oletko ostanut tuon jostain valmiina vai itse rakennellut?

Eeva Kolu

Heippa Maija, pöytä on itse rakenneltu vähän sieltä sun täältä hankituista osista :)

Sazunen (Ei varmistettu) http://14islands.blogspot.se

Mä uskon että onnekkaat sattumat seuraavat ihmisiä joilla on avoin ja positiivinen asenne. Hyvä löytö ja sattuma, jälleen kerran! :)

yellowi (Ei varmistettu)

Tuo on niin ihana tunne, kun asiat vain loksahtelevat paikoilleen ja olo on kevyt. Oivallista kevään jatkoa! =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea onnekkaista sattumuksista! Toi tuoli on näyttänyt musta aina äärimmäisen epämukavalta, mutta yllättävää kuulla, ettei se olekaan. Aainiin ja oi että oot superfresh tossa tuoreessa instagram-kuvassa, mikä iho!

Eeva Kolu

Kiitos kaunis! Olipas piristävä kommentti kun itsestäkin tuntuu, että iho-ongelmat alkaa vihdoin olla hallinnassa :)

Hanna Maria (Ei varmistettu) http://hannamariahh.blogspot.fi/

Myy se kirppispinnatuoli mulle! :D Mulla on pinnatuolit hakusessa meille, olin nähnyt yhdellä kirppiksellä neljä ja kun vihdoin menin niitä ostamaan niin ne oli juuri ennen tuloani myyty jollekin toiselle. Vähän harmitti!

Eeva Kolu

Mulla on kaksi samanlaista, eli mietin vielä mitä niille tapahtuu. Kiitos tarjouksesta! :D

epistä!!!

mikko rekisteröimätön (Ei varmistettu)

SUPER!

Miss T (Ei varmistettu)

Oi, ihana sattuma! Kauniilta näyttää uudessa kodissa! Ja olen tainnut useampaankin kertaan kiittää, mutta vielä kerran; kiitos aivan ihanasta blogista. Tätä on iloa lukea ja katsoa. Paranee vaan kokoajan.

Eeva Kolu

Kiitos Miss T, onpas tosi tosi kiva kuulla :)

OrvokkiJupiter

Onpa erikoisen näköinen ja hieno tuoli. Mitä materiaalia se on?

Eeva Kolu

Akryyliksi oletan! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa hyvä löytö! Mutta minua kiinnostaa myös tuo työpöytä. Tai oikeastaan nuo puiset a-jalat. Saako udella mistä ne on? Tuntuu olevan vaikea löytää noin pieniä siroja jalkoja...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.