Löydöt I Love You

No nyt kävi tuuri!

Olen himoinnut Stella McCartneyn L.I.L.Y.-tuoksua siitä asti kun se julkaistiin, ja nyt onnistuin kalastamaan sen 26 eurolla Sokoksen alekorista. Ei olisi voinut tulla parempaan saumaan - pohdin juuri viime viikolla, että pian voisi vaihtaa Chloén vakkaritalvituoksun johonkin hieman keväisempään. (Tuoksun vaihtaminen keväällä on ihmismielelle lähes yhtä virkistävää ja tarpeellista kuin kevätsiivous.)

En ole erityisemmin Stella McCartneyn vaatteiden fani (todistuskappaleet A, B, C, ja D) mutta tuoksut Stella osaa. Pidän vanhanaikaisista kukkais- ja saippuatuoksuista, jotka eivät kuitenkaan ole imeliä tai mummomaisen raskaita. Tämä L.I.L.Y.kin on juuri sellainen, ihana!

Ja miten voisi olla rakastamatta tuoksua, johon liittyy myös vähän Beatle-historiaa (markkinointia toki, mutta silti)?

L.I.L.Y eli Linda I Love You oli kuulemma Paulin lempinimi Lindalle. No nyt se on minun lempinimeni kaikille loistaville alesaaliilleni, Löydöt I Love You!

 

 

Kommentit

Lily lover (Ei varmistettu)

Onnittelut hyvästä tuoksuvalinnasta! Lily on ihana! Ostin tuoksun Lontoosta heti, kun se ilmestyi ja se on edelleen ihana! Jotain vanhanaikaista elokuvafiilistä. Lily I Love You.

Sallana (Ei varmistettu) http://kompastelua.blogspot.com

Voi, onpa ylimaallisen kaunis pullo!

Anna
Ai niin!

Hihii, itelläni toi tuoksu on ollu käytössä viime keväästä ja innostuin yhtä paljon bongatessani saman tarjouksen. Hyvä me! 

sannero (Ei varmistettu)

aaaaa, uutta kevättuoksuu kaipaaillaan täälläkin, ei muuta kun sokokselle nokka siis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuoksusta en tiedä, mutta jessus onpas siinä nätti pullo.

sylvi taimi

en näköjään ole ensimmäinen, jonka on pakko päästä tämä sanomaan, mutta pullo on tosi kaunis.

Laurella
Pilkku otsassa

Ei ole Stellan ykköstuoksun, Stellan, voittanutta. L.I.L.Y:äkin kokeilin mutta se ei lainkaan kosketa minua, ei ainakaan samalla tavalla kuin Stella. Se on yksi maailman parhaista tuoksuista, ja sen pullo on ehkä maailman kaunein. Vaan eipä L.I.L.Y:nkään pullo mikään rumilus ole, varsinkin juuri tuo kyseinen versio. Siinä eDT:ssähän on se metallihäkkyrä ympärillä.

Ps. Eeva oot ihana. Valoa viikkoon!

anna-liisa (Ei varmistettu)

Muusta en tiedä, mutta nimi sopii tänne kuin nenä päähän.

Suvi#55 (Ei varmistettu) http://yellowstickroad.blogspot.com/

Sokoksen alekori on kyllä ihme paikka! Sieltä löytää aina jotain mitä on etsinyt tai tarvitsee juuri sillä hetkellä. Nykyään Sokoksella vieraillessani sujahdan ensimmäiseksi sinne tonkimaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuoksusta en tiedä mut oon kaksi kevättä himoinnut tätä ihanaa silkkimekkoa joka osoittaa sen ettei Stella nyt ihan käsi niiden vaatteiden kanssa ole;

http://4.bp.blogspot.com/-2p4mUo_CxUI/TdN2P3OEonI/AAAAAAAAAN0/U1hMMlGM1-...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.