maanantai alkaa a:lla

Alkuun olin tästä levystä ihan että voi nääh ja plääh, vaikka tiesin alusta asti, ettei se mitenkään voisi olla mitään Humbugin vertaista (kyseinen levy kun on kietoutunut elämäni rakkaustarinan jokaiseen poimuun niin, että siitä on oikeastaan tullut jo elämää suurempi). Olin silti pettynyt.

 

 

Mutta altistuttuani levylle päivittäin tajusin, että tämähän on silkkaa... herkkua.

 

Lempibiisikin on jo löytynyt. Tämän tahdissa meillä ollaan valssattu viime aikoina, koska poikaystäväni yrittää sinnikkäästi opettaa minua tanssimaan valssia ja foksia. Se kun on saanut päähänsä, että meidän on aivan ehdottomasti osallistuttava melkein-naapurissa joka viikko pidettäviin latotansseihin. Tarvinneeko sanoa, että meidän taloudessa on viime aikoina myös kiroiltu melko paljon?

 

 

Minähän en osaa tanssia vaikka henkeni riippuisi siitä. Dynamon tanssilattiallakin vedän lähinnä kasarityylistä polkkaa, jossa jokainen raaja heiluu holtittomasti eri ilmansuuntaan. Laivan latinodiskossa taasen toistan samaa aerobicista oppimaani salsan perusaskelta tuntikaupalla, ja välillä sheikkaan vähän pebaa Shakiran videolta oppimallani tavalla. Ja niin - olen nähnyt tästä myös videomateriaalia, ja siitä huolimatta suostun yhä toisinaan tanssimaan julkisesti.

 

Ai niin: kuvassa myös upouusi alelöytöni, A.P.C.:n raitapaita joka on paitsi tismalleen samanvärinen tuon levynkannen kanssa (siitä se ajatus sitten lähti) myös nyt jo lempivaatteideni top vitosessa, vaikka se oli tänään vasta ekaa kertaa päällä.

 

Arctic Monkeys, A.P.C., alennusmyynnit. Tänään moni hyvä juttu tuntuu alkavan a:lla.

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

Mäkään en oikein syttynyt tolle levylle, mutta muistan kyllä, että ei Humbugkaan auennut mulle ensimmäisellä soitolla (joku demoni oli varmaan riivannut mun musiikkihermon) ja yritän nyt sinnikkäästi kuunnella Suck it and Seetä. Aika vaan ei meinaa riittää, kun Adelen 21 on ihan saman käsittelyn kynsissä tällä hetkellä. Vielä muutama soitto sitä ja sitten on pakko siirtyä tähän. Arctic Monkeys is such brilliance, pitää vaan kaivaa se vielä esiin. (ja pakko se on kaivaa, tää on niitä harvoja bändejä, joita vielä jaksan kuunnella. Oi teini-ikä ja fanityttömoodit, minne katositte!)

taina (Ei varmistettu)

Arctic Monkeys, jostain syysta loysin kyseisen bandin vasta tana vuonna, mutta olen erittain onnellinen, etta loysin! :)

lauralovesi (Ei varmistettu)

Olin lauantaina Arctic Monkeysin hurmiollisella keikalla ja mietin, pitäiskö uusi levy jopa hankkia. Kylhän se selkeesti pitäisi!

Eeva Kolu

Hanna: Humbug oli kyllä kans niitä, jotka aukeni hitaasti, mutta eri syistä. Kun se oli aika monimutkainen, ja tämä taas on niin kovin yksinkertainen. Heh! Mut hyviä molemmat, tosin ei ole Humbugin voittanutta. ***************** Taina: jee, hyvä! Oikein! :) ************** Lauralovesi: JAAHAS, etkös sinä juuri kirjoittanut Nyttiin että KESKINKERTAINEN KATTAUS kun pääesiintyjänä Arctic Monkeys! Aijaiajaajajaji!!! Niin sitä tullaan nöyränä takasi! Mut joo, tää levy on kiva, mutta kyllä toka ja kolmas on edelleen mun kirjoissa ne mahtavimmat. Uusi levy on ehkä enemmän semmoista kepeämpää kesämusaa, joten toimii varmaan hyvin festareilla!

Julia (Ei varmistettu)

Hei,
myydäänkö A.P.C.:tä Suomessa ja jos myydään, niin missä? Thanks!

rwwbgfonhbd (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.