Malja Brangelinalle

Viinin ja ruuan yhdistäminen on niin nähty - tämän päivän teema on viinin ja julkkisjuorujen harmoninen liitto.

Viime kesänä Provencessa oli jännät paikat. Paikalliset lehdet julistivat lööpeissään, että Brad ja Angelina olivat menossa naimisiin viinitilallaan Château Miravalissa juuri samana viikonloppuna, kun itse haistelin laventelipuskia samaisilla huudeilla.

Yhtenä päivänä ajellessamme lähellä Corrensia, jossa Château Miraval sijaitsee, näimme taivaalla kaksi helikopteria. Olin ihan varma että nysse tapahtuu! Ostin paikallisesta viinikaupasta pullon Jolie-Pittin tilan roseeta, tarkoituksena korkata illalla Brangelinan malja.

Mutta ei. Ei tullut häitä, eikä sitten huvittanut korkata pulloakaan - mikä antikliimaksi. Sen sijaan raahasin putelin Suomeen ja kotona päätin, että korkkaan sen sitten, kun Brad ja Angelina sanovat oikeasti tahdon. (Toivoen, että se tapahtuisi melko pian, sillä roseet eivät tuppaa olemaan niitä tapauksia, jotka paranevat vanhetessaan. Toisin kuin Angelina.)

Noh, kuten olette epäilemättä kuulleet, eilen Provencesta kantautui hääkellojen kuminaa, ja minä pistin samantien pullon Miravalia kylmään. Tänään illalla juon Angelinan maljan, ja ehkä otan huikan Bradillekin. Olihan se sentään aika ihana Thelmassa & Louisessa.

(Kiinnostuneille tiedoksi: Jolie-Pitt Perrin Miraval Rosé on saatavissa nykyään myös Suomesta - laseittain satunnaisista ravintoloista ja erikoisvalikoimassa Arkadian Alkosta, josta se epäilemättä on jo myyty tämän uutisen siivittämänä loppuun...)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon nyt jäätävä debbie downer, mutta mua häiritsee että pariskunta sanoi ettei mene naimisiin ennenkuin kaikilla homoilla Yhdysvalloissa on aviolitto-oikeus.

http://time.com/3206331/brad-pitt-angelina-jolie-brangelina-married-gay-...

Perhana. :D

Eeva Kolu

No, ihmisten tilanteet ja mielet muuttuu - eihän sitäkään voi kukaan tietää mitä tämän päätöksen taustalla oli vaikka perheoikeudellisessa tai maahanmuuttopoliittisessa mielessä. En siis itse ainakaan lähde tuomitsemaan, vaikka toki alkuperäinen ajatus olikin hieno :)

peppikl (Ei varmistettu)

Niinpä, tilanteet muuttuu. Muistaakseni sanoivat, että ovat muuttaneet mieltään lasten takia. Ihan ymmärrettävää mielestäni.

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Tekivät ns. Anni Sinnemäet

Mietin ihan samaa :)

Ranja
Haavekuvia

Joskus muistelen lukeneeni, että pariskunnan lapset olivat toivoneet vanhempien naimisiinmenoa - siitä suunnanmuutos.

Brad on musta aika ihana kaikissa elokuvissa. Muutamia vuosia sitten tajusin, että se ei ole pelkkä komea poika vaan oikeasti solahtaa hyvin rooliin kuin rooliin.

Voiko tää juttu olla totta :D

Eeva Kolu

Kyllä se on pariskunnan viralliselta taholta varmistettu, että totta on :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Unohdit nyt Eeva sen tärkeimmän; oliko hyvää? :)

heta margareta
Viinillä

Joo mä oon kans utelias! Oon kuullut et Miraval ois jees ja harmittaa, että se jäi nappaamatta viime Vinexuksen tilaukseen..

Eeva Kolu

Tänään illalla vasta korkkaan, en tiiä vielä :)

sokeris (Ei varmistettu)

Jättäkää pliis mulle yks puteli sinne Alkoon huomiseksi! :) Yhdistelmä Jolie-Pitt ei varmaan voi saada aikaiseksi mitään kovin epäonnistunutta.

Eeva Kolu

Niitä pulloja tuli Suomeen tosi pieni määrä ja katsoin että eilen saldo oli enää 37 - mahtaakohan olla yhtään jäljellä... Mutta tässäpä yksi hyvä syy lisää lähteä Ranskaan! ;)

sokeris (Ei varmistettu)

Marssisin kyllä heti hakemaan yhden, mutta nyt ei pysty! Täytyy jännittää huomiseen. :)

Ei mulla ole kyllä mitään sitäkään vastaan, että sitä täytyisi käydä hakemassa Ranskasta asti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana! :)

Eeru
Packing peanuts

Höh, nyt ehkä hieman harmittaa ettei tullut Nizzasta tätä kesällä ostettua. Galleries Lafayttessessa oli tätä esillä...

lottajjoo (Ei varmistettu)

Mun poikaystävä kysyi "kuka on eeva kolu :D " Tässä suora lainaus meidän Facebook-keskustelusta

"eeva kolu on mun isosisko jota mulla ei koskaan ollut
maailman ihanin ja fiksuin ja taitavimmin kirjoittava bloggari turusta, nyt asuu helsingissä
käyny viime aikoina kriisejä läpi ja pystyy kirjottaa eka niistä ja lopettaa postauksen synkästi. seuraava postaus saattaakin olla syvällistä pohdintaa kuusta ja seuraavassa se hehkuttaa puhdasta pyykkiä
ja sitte kertooki vihresmoothie reseptistä
ja stte taas et miten se söi suklaalevyn. yksin
ja kaato punkut valkoselle mekolle
se on siis toimittaja ja saa rahaa bloggaamisest mut se on kaikkein paras ja aidoin ever (sydän)

Oot paras !!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.