Marraskuun lopun kulttuurivinkki

Kaikki mitä rakastin

 

Vielä ehtii, vielä ehtii! 

Nimittäin vierailla ilmaiseksi Aboa Vetus & Ars Novassa. Kumpaankin on ollut marraskuun ajan ilmainen sisäänpääsy. Kannattaa siis piipahtaa, jos pyörit Turussa ja viime kerrasta on aikaa. Kulttuuri tekee gutaa.

Ars Novassa nähtävillä juuri nyt esimerksi näitä Anna Tuorin (mielestäni turkasen upeita) maalauksia.

Ja sitten kun taidepläjäys on nautiskeltu, kannattaa vielä malttaa laskeutua Aboa Vetukseen tutkimaan Turun keskiaikaisia raunioita. Siinä on muuten hyvin tehty museo - asiatekstien lisäksi museosta löytyy aimo annos fiilistelyä, ja tarinoiden kautta rakentuu kuva keskiaikaisesta elämästä Turussa. Jumiuduin pieneksi ikuisuudeksi horisemaan superinnokkaan oppaan kanssa kaariholvista ja keskiaikaisesta tiilirakentamisesta...

Ai niin ja!! Juuri nyt siellä on AARRENÄYTTELY! Siis kaikki, jotka olette joskus haaveilleet löytävänne merirosvon aarrearkun, Aboa Vetukseen mars.

Jos tämäkään ei vielä vakuuttanut, niin viimeisenä vinkkinä: myös Aboa Vetuksen ja Ars Novan kahvilasta saa sitä Tintån leipurin Maailman Parasta Suklaakakkua! Oi mikä löytö!

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

" Tintån leipurin maailman parasta suklaakakkua " - Oot kyllä niin huippu mainostamaan! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

taitaa olla joku diili tintån kanssa sovittuna, kun sitä noin paljon mainostat ;)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Haha voi kuulkaa, mulla on Tintån kanssa diili vain unelmissani... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Haa! Just tiistaina suoritin tämän kuvion ja sen jälkeen usutin muita menemään koska a)Anna Tuori ja b) ilmaista! :D Tuli samalla käytyä Aboa Vetuksen puolella eka kertaa, vaikka Turussa onkin tullut asuttua jo reilu kuusi vuotta. Hyvä reissu!

LauraB (Ei varmistettu) http://www.aboavetusarsnova.fi

Moikka Eeva!

Kiitos kivasta kirjoituksestasi ja huomioista, huippua että viihdyit museossa! Olemme silloin tällöin linkkailleet blogikirjoituksia ym. mainintoja museosta Facebook-sivuillemme (facebook.com/aboavetusarsnova) ja toivoisin että voisimme tehdä näin myös tämän kirjoituksen kohdalla? Se olisi tosi hienoa.
Mukavaa marraskuun loppua ja joulun odotusta, toivottavasti nähdään museossa!

terkuin,

Laura, tiedottaja-amanuenssi / Aboa Vetus & Ars Nova

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa Laura, linkatkaa toki! 

Petran maailma (Ei varmistettu) http://www.petranmaailma-kivoijutui.blogspot.fi/

Kiitos vinkistä! Pistin sen samantien mieleen, kun olen parin viikon päästä tulossa käymään Turussa. Pidän Anna Tuorin taiteesta, mutten ilman tätä kirjoitusta olisi osannut mennä Ars Novaan. :) Haluaisitko muuten lähiaikoina jakaa vinkkejä siitä, miten viikonloppuvierailija ottaa parhaimman irti Turunreissusta eli missä kannattaa käydä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.