melkein perillä

Oi kuulkaa ystävät, toverit ja vihamiehet, tänään minulla riittää rakkautta kaikille. Ostoskeskuksen kiroileville teineille ja töniville mummoille. Jopa sille naapurille, joka ei edes katso päin kun tervehdin rappukäytävässä. Kaikille niille ihmisille, joita vitutan jo pelkästään olemassaolollani. Jos näytät minulle tänään keskisormea, vastaan pussaamalla poskelle. Koska tänään on meikkiksen päivä.

 

Kuukauden jännitys on ohi!!! Lunastusaika meni umpeen eilen ja lopullinen kauppa uudesta kodistamme tehtiin tänään. Osakekirja oli repaleinen, kellastunut ja mahtipontisen koristeellinen. Tuntui juhlavalta nähdä oma nimensä siinä.

 

Kauppojen jälkeen käytiin äidin ja poikaystävän kanssa juhlalounaalla Mamissa. (Otettiin jälkiruuatkin.) Sitten tallustelimme asunnolle ottamaan mittoja remonttisuunnittelua varten. Laitoin takin naulakkoon omistajan elkein. Jos edellinen omistaja ei olisi ollut vielä paikalla tavaroineen, olisin luultavasti heittäytynyt lattialle parkumaan. Lähinnä helpotuksesta.

 

 

Viimeiset kaksi vuotta olen asunut milloin vanhempien nurkissa, milloin ystävän sohvalla, milloin parin kuukauden vuokrasopimuksella väliaikaiskämpissä, milloin opiskelijasolussa ja milloin poikaystävän yksiön alkovissa. Omaisuuteni on ollut levällään pitkin Suomea vanhempien autotallissa, appivanhempien autotallissa, varastokomeroissa, poikaystävän kaverin vaimon äidin vierashuoneessa. Kaiken tämän jälkeen tuntuu niin hyvältä, kun on oma koti. Sellainen, josta ei toivottavasti tarvitse ihan hetkeen lähteä.

 

Muistuttelevat, että olen nyt velkavankeudessa. Huh hah hei, kahleisiin vaan, vangittuna oleminen ei ole koskaan tuntunut yhtä vapauttavalta.

 

 

Kommentit

Duussi / laplusdouce.blogspot.com (Ei varmistettu)

Rutkasti onnea! Vähän kotikuumeilua on ilmassa täälläkin, vaikka nykyisessäkin on hirmu hyvä olla - 15 lisäneliötä ja lautalattia ja korkeat valkoiset huoneet vaan ois kiva ylläri. Tuo vilautuskuva jo lupailee teidän uutukaisesta hyvää... Lattia! Ovi! :)

N. (Ei varmistettu)

Onnea kodista! Asuntokauppojen toteutumista edeltävä jännitys on aivan liikaa. Viime keväänä kiemurtelin viikonlopun piinaavissa tunnelmissa. Lopulta unelmien koti oli meidän.

Ihanaa, nyt saatte sisustaa oikeasta omaa kämppää :)

Marita (Ei varmistettu)

Onnea! Tuo on aina iso ja hieno askel, toivottavasti asunto vastaa kaikkia villeimpiäkin toivoeitanne! :)

Pee (Ei varmistettu)

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Onnea onnea onnea!! Ja pussaus poskelle!

I May Say (Ei varmistettu)

Ajatus asuntolainasta on pahempi kuin itse lainanotto. Ainakin omalla kohdalla.

Onnea "omasta" kämpästä! Supa-dupa hyvät teille!

Emmi (Ei varmistettu)

Voi että, paljon onnea! Minä jo odottelen täällä innoissani kaikenlaisia asunto-, remontti ja sisustuspostauksia, niitä lienee lähiaikoina luvassa? :-)

Alisa (Ei varmistettu)

Onnea, onnea, onnea! Ja mitä tuosta kuvasta näkyy, niin kotinne on aivan ihana. Lisää kuvia siis odotellessa!:)

featherandflock.blogspot.com

Maiju (Ei varmistettu)

Voi, onnea! Oma koti on ihana asia!

pauliina (Ei varmistettu)

sylin täydeltä onnea uuteen kotiin!

Pauliina / www.divaaniblogit.fi/lounatuulia (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin! Aiotteko tehdä remonttia?

elmeri (Ei varmistettu)

oot ihana ja ihanaa ku sulle tapahtuu kivoja juttuja!

vraa (Ei varmistettu)

OI IHANAA !

Miija (Ei varmistettu)

Mahtavaa! :) Onnea uuteen kotiin niin vietävästi!

Marge (Ei varmistettu)

Hienoa tuo! Ja vaikka velkavankeudessa olisikin, niin siitä (toivottavasti) joskus sentään vapautuu, ja sitten joskus sen kaiken omistaa ihan itse. Varmasti huomattavasti kivempaa maksella lainaa omasta asunnosta kuin paisutella vuokranantajan pussia :) Onnea!

Vhlie (Ei varmistettu)

Onnea ihan vietävästi!! Asunto näyttää ihanalta tuossa kuvassa.. Täälläkin odotellaan lisäkuvia :)

-A (Ei varmistettu)

"Muistuttelevat, että olen nyt velkavankeudessa. Huh hah hei, kahleisiin vaan, vangittuna oleminen ei ole koskaan tuntunut yhtä vapauttavalta." Ihana Eeva<3 Ja onnea uuteen kotiin!!

Ida (Ei varmistettu)

Onnea niiiiiiiiiin paljon!! :-)

AnnaS / http://haivahdyspurppuraa.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Paljon Onnea ja iloa uuteen kotiin :)

tiinamaria (Ei varmistettu)

Toi kuva näyttää todella lupaavalta! Lautalattiat? Mistä päin Turkua koti löytyi? Mä kanssa alkuvuodesta ASP-tilin avattuani mietin, miksi tätä ei tullut tehtyä aiemmin. Mielelläni minä lainaa maksaisin omasta, nykyisella vuokrallakin vielä aika tuntuvasti. No jos sitten parin vuoden päästä :)

Taina (Ei varmistettu)

Kovasti onnea ja monia ihania hetkiä uudessa omassa kodissa!

Viliina (Ei varmistettu)

Minä olen hiippaillut ja kuikuillut täällä kauan ollen äärimmäisen hiljaa, mutta nyt on ihan pakko onnitella! Mie voin kanssa teidän puolesta pussailla ihmisiä lähikaupan jonossa. <3

Nna / hampaatirvessa.wordpress.com (Ei varmistettu)

onnea! mullakin alkaa olla turun asuntotarjonta melko lailla tuttua netti-ilmoitusten suhteen, seuraavaksi pitäisi kai alkaa käydä näytöissä. sitä ennen on hyvä vain lepuutella omissa haavekuvissaan omasta asunnosta.

Mari (Ei varmistettu)

Onnea onnea! Kehtaako sitä kysellä, mistä päin? Äläkä vaan sano, että jostain uskomattomasta Jugend-linnasta keskustassa tai Portsan sympaattisesta puutalosta, tai kateuksissani en enää ikinä palaa blogiisi.

Ps. Mulla on ikävä sun yo-kyläluhtikäytäväkuvia, kun niihin pystyi niin hyvin samaistumaan. Veikkaisin, että sulla varmaan ei oo:D

Saara (Ei varmistettu)

Ah ja voi, ihanaa kun joku muukin liitää nyt yhtä korkealla kuin minä! Kiitos vertaistuesta, vaikka meitsillä ei kyllä ole mikään noin suuri ja ihana kyseessä, muuten vaan luentoeuforiaa ja tulevan kevään kalenterin täyttymisen aiheuttamaa hymyilyä sängynpohjalla vietetyn syksyn jälkeen. Ja pulkkamäki. Ja ehkä se viinilasillinenkin teki tehtävänsä, köhköh. :D Mutta siis, pussaillaan naapureita yhdessä! Eikä mietitä huomista/velkavankeutta, se syöksy tulee kun on tullakseen, mutta rakkaus on sitä kun elää vain tässä ja nyt. Sen opin tänään yliopistossa!

anna-elina (the-littlethingss.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Oooh, onnea uuteen kotiin!! Teidät ja tuo asunto oli selvästi tarkoitettu yhteen :)

Sofia (Ei varmistettu)

Voi, oon tätä (mahtavaa) blogia pitkään jo seurannut ja nyt pitää ihan kommentoida, kun niin tuli iloinen olo sinun/teidän puolesta, onneksi olkoon! ^_^

Kris (Ei varmistettu)

Mää tiesin! Jess, jess! Voi onnea sinulle ja sydämeni ykköskaupungille siitä, että saatte vihdoin toisenne <3

h_eidi (Ei varmistettu)

Mahtavaa, upeeta, hienoa! Paljon onnea :).

<3 (Ei varmistettu)

Ihanaa, että pääsit vihdoin kotiin. Tiedän miltä tuntuu risteillä kaupunkien välillä ja säilyttää omasuuttaan milloin missäkin. Jäin miettimään aikaisemmasta postauksesta, että mitä kaikkea olet opiskellut?

Onneli (Ei varmistettu)

Huisia! Onnittelut upeasta kodista!

Saukko (Ei varmistettu)

JES!

Jaana (Ei varmistettu)

Mahtavaa, onneksi olkoon! :)

Mimmi More To Love (Ei varmistettu)

Onnea ihana!!! Kuten sanoin, asioilla on tapana järjestyä &lt;3

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kaikki ovat jo sanoneet sen, mutta ei haittaa: ONNEA!!

Henriikka (Ei varmistettu)

Voi vitsit, onni uuteen kotiin! Velkavankeus (20 vuotta!?!?) tuntuu kyllä minustakin pieneltä asialta juuri nyt kun istun teemuki kädessä sohvalla ja katselen omistamistani ikkunoista ulos. Ollaan asuttu jo puolisen vuotta, mutta vieläkin välillä ihmettelen, että sillä itkettävän suurella kasalla rahaa sai tällaisen kodin. Sitten jo kuvittelen lämpenevän sään, yrttiruukut parvekkeelle, kylmän viinilasillisen ja kuumenevan grillin. Worth every penny, I say!

pauliina (Ei varmistettu)

Onnea! Hienoa kun asiat alkaa loksahdella paikalleen!
Niin... ja nyt on varmaan aika hylätä poikaystävä-titteli ja siirtyä avomieheen ;)

Grace (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin! Mäkin jään odottelemaan mietiskelyjä siitä, miten eri sävyn valkoiset mahtavat käyttäytyä etelänpuoleisessa seinässä mihinkin vuoden- ja kellonaikaan...

Anna (Ei varmistettu)

JEEE! Voi miten ihana uutinen, kaiken sen odotuksen, jännityksen ja pettymystenkin jälkeen. Muistatko kun sulle sanottiin, että "kyllä se sieltä vielä löytyy"?? Onnittelut :)

p.s. Vielä yks ehkä tyhmeliini kysymys. onko uusi ihana kotinne nyt siis Helsingissä vai Turussa? Olen näköjään pudonnut kelkasta näiden kaupunkien välillä.

Anna (Ei varmistettu)

Äh, nyt luin juttusi tarkemmin ja tajusin vastauksen kysymykseeni tuosta ravintolan nimestä :) Eli ei tartte enää vastata kaupunki-ihmettelyyni!

Laura (Ei varmistettu)

Onnea hirmuisesti. Varmasti ihanaa päästää suunnittelemaan remonttia ja sisustusta, kun saa tehdä juuri niinkuin itse haluaa!

iinuska (Ei varmistettu)

Oi onnea! Tästähän tuli itsekin superhyvälle mielelle vaikka opiskelijakämppä on vasta hakusessa... :)

Lilli (Ei varmistettu)

YESSSSSSSSSSS! Rakastan!

Bertta (Ei varmistettu)

Oi onneasi! :) Ihana uutinen, olet niin ansainnut vihdoin Kodin! Tai jokainenhan meistä on kai. ;) Mutta kuitenkin, onnea vielä kerran!

Anne (Ei varmistettu)

Sehän oli kuten viimeeksi "sanoin" (lue kirjoitin kommentin) että Prost!
Minulla oli varma tunne että saatte asunnon ja nyt iloitsen puolestanne!

Elli (Ei varmistettu)

Onnea, tosi hieno juttu! Turussa on hyvä asustaa :).

Auppis (Ei varmistettu)

Onnea uudesta kodista! Missä päin tämä Turkua tämä onnenpesä on?

Mira (Ei varmistettu)

Uuhhh. Niin ihanaaaa! Tosi namia.

Jennisk (Ei varmistettu)

Oiii onnea teille!!! Pakko hehkuttaa tähän väliin itsekin tietäväni mitä tarkoitat, sillä sain n.1h 30 min sitten viestin jossa kerrottiin, että asuntotarjouksemme on hyväksytty. Kaupat tehdään vielä tän kuun puolella. MIKÄ FIILIS! Jalat puol metriä maanpinnan yläpuolella. Tänään juhlitaan! :)

Kissimirri (Ei varmistettu)

Oi mä oon niin onnnnnnnessani. Rakkautta rakkautta. P A R A S T A!

aada (Ei varmistettu)

moi eeva, oon lukenu sun blogia toooosi pitkään kuitenkaan kommentoimatta koskaan mitään. nyt kuitenkin halusin jättää sanasen (okei noin 900 sanasta..) tänne kommenttiboksiin, koska tulin niin hyvälle mielelle tästä postauksesta! oon mielettömän onnellinen teidän puolesta, onnea hirmusesti ikiomasta kodista&lt;3 jos joku, niin sinä ja sun poikaystävä ootte ansainnu vihdoin sen oman, yhteisen kodin, jossa kaikki tavarat on samassa paikassa. en tosin tiedä meneekö vr vararikkoon kun et enää sahaa kymmenen kaupungin väliä kymmenen kertaa viikossa...? :D tykkään tosi paljon sun tavasta kirjottaa, saat pienillä sanaleikeillä aikaan ihania oivalluksia lukijassa:) ja parasta on, että se ei sinun kirjoittamana tunnu yrittämiseltä, vaan jotenkin aidolta. tämä blogi todellakin erottuu edukseen muiden joukosta, tässä on sydäntä mukana :) kiitos upeasta blogista ja onnea vielä!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.