michelle, ma belle

... these are words that go together well, my Michelle

Michelle, ma belle

sont les mots qui vont très bien ensemble,

très bien ensemble...

 

 

 

Michelle Williams on yksi lemppareistani, ja mielestäni ehdottomasti oman sukupolvensa lahjakkaimpia amerikkalaisia näyttelijöitä.

 

Katsoin juuri Williamsin ja Ryan Goslingin tähdittämän elokuvan Blue Valentine. Olipa sääli, että niin hieno pätkä ei päässyt Suomessa teatterilevitykseen, mutta onneksi se löytyy nyt edes DVD:ltä. Elokuva oli loistavasti näytelty ja melkein liiankin todentuntuinen. Se pyrki vastaamaan siihen kysymykseen, jota jokainen meistä on varmasti toisinaan miettinyt, joko muita pariskuntia tai omaa suhdettaan katsellessaan: miten niistä vastarakastuneista, onnellisista hassuttelijoista tuli tuo toisilleen etäinen, kaikesta kinasteleva pariskunta, joka ei edes tunnu haluavan toisilleen hyvää vaan pyrkii ainoastaan löytämään vikoja? Ja miten helposti niin käy, jos ei pysy tarkkana.

 

 

 

Leffan innoittamana kaivoin teille nämä kuvat, jotka julkaistiin keväämmällä Interview-lehdessä. Mikä ihana, inspiroiva tunnelma.

 

Suosittelen paitsi Blue Valentinea, myös tutustumaan Williamsin omaan tyyliin. Michelle on ainakin minulle inspiraation lähde, mitä tulee yksinkertaiseen ja rentoon, klassiseen mutta freesiin pukeutumiseen.  Michellen Fashion Spot -ketjun tsekkaan viikoittain.

 

 

Kuvat: Mikael Jansson/Interview, skannaus: forums.thefashionspot.com

 

Ja niin, tietenkään en voinut vastustaa kiusausta...

Share

Kommentit

Ravenwaves (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, ihania! Tuon ensimmäisen olin nähnytkin, ja tallentanut, joskus.

Marita (Ei varmistettu)

Katsoin itse juhannuksena Blue Valentinen, ja onhan se oikeastaan sydäntäraastavan realistinen. Olen ehdottomasti samaa mieltä Michelle Williamsin lahjakkuudesta näyttelijänä, toivoisin lisää tämän tyyppisiä näyttelijöitä valkokankaalle ainaisten mallineitokaisten sijaan. Onneksi nuorempaa kastia edustava Carey Mulligankin vaikuttaa valitsevan roolinsa melko tarkasti, joten jotain toivoa taitaa tulevaisuudellekin olla.

Vasilisa (nuuhbeibe.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Minäkin ilmoittaudun Michellen faniksi. Harva Hollywood-tähtönen vaikuttaa yhtä fiksulta, elegantilta, hyväsydämiseltä ja maanläheiseltä. Ja on vielä tämän lisäksi hyvä näyttelijä. Pidän valtavasti myös tähden tyylistä, olkoonkin että peter-pan -kaulukset ovat minulle jo vähän liikaa.

Cecil (Ei varmistettu)

Ihana Michelle!

Milla (Ei varmistettu)

Dawson's Creek.

S (Ei varmistettu)

Mikä biisi! Mikä nainen! <3

uusi lukija (Ei varmistettu)

Hei, tää ei nyt liity tähän postaukseen mutta etkös sä Eeva tykännyt etikkaisista sipseistä? Muistelisin joskus lukeneeni jonkun postauksen sipseistä jossa sanot niin :D anyway, jos tykkäät niin kannattaa maistaa Salty Dogseja (Sea Salt &Malt Vinegar). On hyviä!

blippo (Ei varmistettu)

enkä sano tätä sillä että hyi hyi, taas yksi hollywood-pipari, vaan siksi, että MIchelle on aika monessa filkassa ollut myönteisesti tavis, ei-iso-tähti, jotenkin haavoittuvan, hiukan arkisen ja siksi varsin samastuttavan oloinen. Mieleeni tulee viimeisin nähty Lukas Moodyssonin elokuva *nimeä en muista*, jossa Michelle näyttelee kirurgi-uraäitiä ja hänen matkustavaa uraa tekevää miestää tämä meksikolainen komistus, Gael Garcia Bernal tms. Aika jännä rooli!

Mutta kyllä, samaa mieltä että jotain hyvin persoonallista näyttelijättäressä on.

natacha (Ei varmistettu)

blippo, tarkotat varmaan "Mammoth"-leffaa? Vai olikohan sille suomenkielinenkin nimi... anyway, oon samaa mieltä Michellestä Eeva! Tosi hyvä tyyli ja näyttelijäntaidot on huippuluokkaa :)

lyhyen tukan kaipuu (Ei varmistettu)

mielettömän kaunis.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.