mietteitä villakerrosten alta

Pakkaspäivänä olen miettinyt esimerkiksi seuraavaa:

 

- Miksi en ole luopunut kaikista tyyliperiaatteistani jo paljon aikaisemmin? Tänään, toppahousut (!) jalassa ja varpaat Emu-töppösissä, katselin farkuissaan ja lyhyissä takeissaan palelevia kanssakansalaisia ja tunsin itseni onnistujaksi.

 

- Kuka on keksinyt, että villasukkahousujen pitää kiiltää? Kenen päähän moinen ajatus voi edes juolahtaa ja keneltä voin vaatia pulittamani 29 euroa takaisin?

 

Se olikin päivän ainoa valituksen aihe, mitä nyt nenä meinasi pudota viimassa irti.

 

 

 

Muuten olen ottanut rennosti, varpaat haudattuina lampaanvillaan ja teekupin pohjalla ruusun terälehtiä.

 

Life is what you make of it, kirjoitti saksalainen vaihtariystäväni vuonna 2002 ystäväkirjaani, kissanpennun ja Tobey Maguiren kuvan viereen. Älkää siis tehkö elämästänne kylmää. Pus pus hytisijät, lämmintä päälle ja menoks.

 

 

Kommentit

Henna (Ei varmistettu)

Samaa mietin tänään isoissa toppahousuissani (jotka ovat kokolapun mukaan s mutta niihin menisi vielä toinen henkilö kaveriksi) ja feikkiuggseissani että ai kun tarkenee. Ja naureskelin huivini sisällä kaikille hienohelmoille :)

Veera (Ei varmistettu)

Minä heitin (talvi)tyylikkyyden roskiin heti kun muutin takaisin Ouluun. Tänään tuommoset -28 ja koulun piti 4km kävellä. Oli farkkuleg..öö jegginssit, colleget ja toppahousut jalassa ja pari villapuseroa sekä untuvatakki päällä. Voin sanua että ei käyny kateeksi niitä yläasteikäisiä jotka viipotti niissä legginsseissään menemään. Ja TENNAREISSA! Ei näin vanhat selkeesti enää tajua tuommosta.

sonja (Ei varmistettu)

Suhinaan kesti kolme päivää tottua :)

Uusi Aamu (Ei varmistettu)

Heh, itse siirsin tuon "tyylikkyyden" sivuun joskus opiskeluaikoina kun Rovaniemeltä Turkuun muuttaneet pojat uhosivat miten voi ajaa fillarilla ympäri vuoden ja miten etelän ihmiset ei vaan pysty siihen. Sitten näytin, että kyllä minä pystyn ja jäin sille tielle, koska tyyliä on olla koko ajan lämmin. Tosin siitä sitten muutin Tokioon, jossa on koko ajan vilu...kiitos menneisyyteen jämähtäneiden arkkitehtien. Onneksi sitten taas kesällä on toisin päin.

http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com (Ei varmistettu)

toppahousut ovat ratkaisut. Ja Emut. Elämä niiden kanssa Suomessa vaan on niin paljon parempaa.

Londra (Ei varmistettu)

Hyvä Eeva! Olen jo muutaman vuoden taputellut itseäni olalle sen takia, että olen oivaltanut toppahousujen käyttökelpoisuuden. Jotenkin en jaksa sympatiseerata ihmisiä, jotka valittavat kylmyydestä sen takia että eivät ole uskaltaneet pukeutua kelin mukaan. Teinejä kyllä sympatiseeraan, koska en mäkään olisi yläasteella uskaltanut mennä toppahousuissa kouluun. "There's no bad weather, just bad clothing" on kaikessa kuluneisuudessaankin niin kovin totta. (No joo, nenä voi jäätyä jne., mutta noin niinkuin periaatteessa.)

Laura (Ei varmistettu)

Mä olen jo vuosia ajatellut, että pilkkihaalari on (olisi) ehdottomasti paras talvivaate missä tahansa. Sen alla voi(si) sitten pitää mitä vaan. Ei muuta kuin pilkkihaalarit duuniin ja baariin! Kehotus koskee myös itseäni kuten sulkeista voi päätellä.

Amanda (Ei varmistettu)

Täällä Oulussakin yhdistelmä toppahousut+(feikki) uggit ovet katukuvasta ja omasta vaatetuksesta päätellen olleet kuuminta muotia viimeisen parin viikon ajan parkatakista ja mahollisimman isosta kaulahuivista puhumattakaan.,,

Emma (Ei varmistettu)

Joo on kyllä ihan parasta kun oppii pukeutumaan sään mukaan! Toppahousuja en omista mutta kunnon talvitakki ja pari villapaitaa tekee jo ihmeitä, niiden avulla tuosta talvesta voi jopa nauttia :)

Tyyne (Ei varmistettu)

Tähän ikään mennessä sitä alkaa tosiaan pikkuhiljaa oppia, että tyylitöntä on palella pakkasella ja tyylikkäin on oikeasti se, joka porhaltaan tyytyväisenä eteenpäin sään vaatimissa varusteissa :). Siksi kaivoin varastosta kunnon talvikengät, joita käytin viimeksi 12-vuotiaana. Voi tätä onnea!

http://hataraa.blogspot.com/2012/02/kuudesluokkalaisen-kengissa.html

Laura (Ei varmistettu)

Perjantaina erään helsinkiläisen suositun (ja hyvinpukeutuvan nuorison kansoittaman) baarin tiskillä en voinut kuin ihastella poikaa pilkkihaalareissa! Huikeet. Onneksi olen itsekkin päässyt eroon "miltä mä näytän"-mietinnästä ja siirtynyt mukavuudenhaluiseen pukeutumiseen nahkarukkasineen ja villakerroksineen. :) Ei paleltanu yhtään, kun kävin ihailemassa auringonnousua vaalipäivään heräilevän Kumpulan poluilla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.