Miksi Tori Amos soittaa pianoa korkokengissä

"And the piano is, she's gorgeous, she's glorious, but she's big. She's a big mama. You wouldn't be able to play it if you come out and don't have the right stance."

The Outnet on kyllä onnistunut jotenkin karkottamaan normaalisti outleteja ympäröivän jämän auran. Saitti on jotenkin tyylikkään ja eksklusiivisen oloinen, vaikka totuus on sama kuin muissakin outleteissa: Täältä voit ostaa ne kamat, joita kukaan ei halunnut normaalihintaisena eikä edes alennusmyynneissä. Tällä kertaa Outnet on saanut musiikkilegendan kameran eteen puhumaan tyylistä.

Ei ole mikään salaisuus, että rakastan ja palvon Tori Amosia, ja rakastin myös ihan kaikkea, mitä hän sanoo Outnetin videolla. Korkokengistä, pianonsoitosta ja glamourista.

Videon voi katsoa täällä, ja samalla voi tietysti shopata Tori Amos -tyyliä. Minä jätän huimat korot ja rönsyilevät mekot suosiolla Torille, mutta taidan sen sijaan pistää pitkästä aikaa soimaan Boys for Pelen.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, enpä ole kyllä pitkään aikaan tullut kuunnelleeksi Tori Amosia. Ehkä voisi pitkästä aikaa. Boys fo Pele on minusta ehdottomasti paras hänen albumeistaan ja sitä on tullut kuunneltua juuri tähän vuodenaikaan, (tai siis sykyllä ja alkutalvesta). Nyt olisi siis ehkä taas oikea hetki.

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu) http://www.villainkeri.com

Tori on ihana, mutta ei todellakaan sitä mitä oli ennen. Naamaa on leikelty, ja biiseistä on kadonnut omaperäisyys.

Näin hänet konsertissa Teksasissa vuonna 2002, akustinen konsertti, vain Tori ja piano. Jumalaista.

(Ei varmistettu)

Olisi kiva jos voisit kertoa vähän joululahjatoiveistasi. Siitä voisin sitten ammentaa inspiraatiota omalle listalleni.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen tehnyt the Outnetissä pari erittäin hyvää löytöä, joita en olisi ikinä uskonut löytäväni mistään alennusmyynneistä. Mustan tavallisen nahkalompakon, mustan tavallinen nahkalaukun. Samaan aikaan ne olivat normaalihintaisia joissan muissa nettikaupossa! Kunnon vaanimisesta on hyötyä.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Vierailija, se on myös mun lempilevy Torilta, vaikka olisi kyllä muitakin, mistä valita :)

Merja, vaan eipä meistä kukaan muukaan ole samanlainen kuin 20 vuotta sitten, joten ei vaadita sitä Toriltakaan, eikös juu :)

Vierailija, meidän perheessä ei kauheasti harrasteta joululahjoja, mutta kaipa sitä voisi tehdä jonkinlaista juttua ihan teoriamielessä :)

Vierailija, juu, kyllä Outnetistä voi tehdä löytöjä, en mää sitä sano! Mutta on se silti outlet, vaikkakin supertyylikäs sellainen. Moni juttu, jonka voi napata Net-A-Porterin normialesta 70 % alennuksella tulee puoli vuotta myöhemmin Outnetiin 40 % alennuksella. Mutta on siellä paljon alessa sellaista ajatontakin kamaa, esim. Michael Korsin laukkuja, jotka ovat vuodesta toiseen ihan samoja malleja.

Summer_ (Ei varmistettu)

Ihan mahtavuutta, että täältä löytyy blogi kirjoituksia Tori Amosista ja Tori Amos -faneja. Nimittäin Tori Amos on nimen omaan JUMALALLINEN!! (Netistä löytyy aika vähän, varsinkin suomen/ruotsin kielellä juttuja Tori Amosista).
Kiitos blogi kirjoituksestasi, harmi että löysin sen vain "vähän" myöhässä :D

_Summer_ (Ei varmistettu)

Ihan mahtavuutta, että täältä löytyy blogi kirjoituksia Tori Amosista ja Tori Amos -faneja. Nimittäin Tori Amos on nimen omaan JUMALALLINEN!! (Netistä löytyy aika vähän, varsinkin suomen/ruotsin kielellä juttuja Tori Amosista).
Kiitos blogi kirjoituksestasi, harmi että löysin sen vain "vähän" myöhässä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.