miljoona miljoona miljoona ruusua

 Ostin aamulla kimpun ruusuja. 

 

Asettelin niitä erilaisiin maljakoihin ja ripottelin ne ympäri asuntoa. Sitten keräsin ne taas yhteen. Sitten tietysti kuvasin niitä, koska niinhän minä teen.

 

 

Ruusut ajavat ihmisen helposti eräänlaiseen huumaan, jossa todellisuudentaju ensin hämärtyy ja sitten muuttuu vaaleanpunaiseksi. Yhtäkkiä koko asuntoni oli pelkkää ruusuhöyryä. Päästäni puhumattakaan.

 

 

 

Tein ruusuleivoksia. Keittelin ruususiirappia. Sekoittelin siitä cocktaileja proseccon ja ginin kanssa. (Ei hätää kaverit, maistoin vain testimielessä hörpyn jokaisesta. Asuntojännitys ei ole ajanut minua ryyppäämään keskiviikkoaamupäivisin, vaikka pari kertaa se onkin ollut lähellä.)

 

 

Tein päätöksen: tästä eteenpäin arkeni olkoon ruusuisempaa. Useammin ihanaa kuin kiireistä, useammin kevyttä kuin raskasta. Hyväntuoksuista mieluiten joka päivä.

 

Elämä ei aina voi olla ruusuilla tanssimista, mutta uskon, että se voisi olla sitä useammin. 

 

Siis, jos vain haluaa.

 

 

Kommentit

Saara (Ei varmistettu)

..jonka vuoksi mahtavaa!

Pilvi (Ei varmistettu)

..sekä höpöä että mahtavaa. Näin viime yönä hassua unta -sinusta! Juutuin kiinni portaisiin (?), ja sinä tulit ja pelastit minut. Sitten annoit mulle purkillisen ihania keksejä, jonka jälkeen heräsin hymy huulilla herätyskellon soittoon. Hymy kylläkin hälveni kun muistin, ettei ole Eevaa eikä keksejä, mutta päivä alkoi silti hienosti : D

Uusi Aamu (Ei varmistettu)

Olen luvannut elää tuolla lailla myöskin uuden vuoden tienoilla. Ja juu hyväntuoksuista on elämäni ollut, mutta välillä tuntuu että niitä piikkejä on osunut kohdalle. Tiistain joogatunnin jälkeen oloni oli niin kevyt, että siitä piti ihan kirjoittaa oma postaus :)
Ehkä pitäisikin hakea kukkia tuomaan keveyttä tänne kotiin... :)

Keijukainen (Ei varmistettu)

Hei!
Tämä oli maailman ihanin postaus!!! Kiitos tästä! :)

T. Keijukainen

007 (Ei varmistettu)

alkoi yhtäkkii tekeen mieli ostaa ruusuja :DD heh.. mut hei tosi hyviä kuvia!!

Eeva Kolu

Kiitos ihanaiset kommenteistanne! Ja Pilvi - taisit juuri keksiä mikä olisi mun "juttu" jos olisin supersankari. Pelastaisin ihmiset hädästä ja lopuksi antaisin purkillisen keksejä.

Sofia (Ei varmistettu)

Oi, mistä tuo kaunis N°4-pullo on?

Eeva (Ei varmistettu)

Sofia: pullo on muistaakseni Sokoksen sisustusosastolta :)

Araj (Ei varmistettu)

Finally! This is just what I was lokoing for.

smjtdjzhd (Ei varmistettu)

jwFdL6 zroehzgnbsxj

rjmrwxp (Ei varmistettu)

dy2JDm pmjunqedgfce

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.