Minusta ja Gwynethistä ei ehkä sittenkään tule bestiksiä

Ostin Stockan Hulluilta päiviltä Gwyneth Paltrow'n keittokirjan (tietysti!).

Meidän Gwynnie ei tuota pettymystä. Kirja tarjoaa 270 sivua terveellisiä reseptejä ja armotonta namedroppingia. Selviää esimerkiksi, että Gwyneth ei syö punaista lihaa, koska Leonardo DiCaprio piti hänelle aiheesta luennon, ja että Gwyneth söi herkullista italialaista ruokaa samalla reissulla kun kierteli Uffizissa aukioloaikojen ulkopuolella.

Ja tietenkin kirja on omistettu Gwynethin ja Chrisin lähimmille ystäväpariskunnille: the Carters, the Downeys, the Spielbergs, the McCartney-Willises, the Nadal-Saxe-CoburgsSiis esimerkiksi Jay-Z:lle ja Beyoncelle, Robert Jr.:lle, Stevenille ja Stellalle. 

Ja silloin jouduin hyväksymään, että minusta ja Gwynethistä ei ehkä koskaan voikaan tulla bestiksiä.

Sillä siinä missä näen Gwynethin sanomassa "Chris, daaaaahling, shall we have the Nadal-Saxe-Coburgs for dinner tonight?" en usko, että lauseessa "Chris, daaaahling, shall we have the Kolu-Räsänens for dinner tonight?" olisi samaa poljentoa.

Ja jos joku nyt epäilee, että täällä joku bloggari viljelee sarkasmia, niin pois se minusta. Aion oikeasti kokeilla esimerkiksi  vaahterasiirappi-ohrakeksejä ja maissikeittoa. Gwynethin jutuista huokuu aito (ja suuri) rakkaus perhettä kohtaan, ja taisin nieleskellä pari kyyneltäkin, kun Gwyneth kertoi suurimmasta ruokainnoittajastaan, edesmenneesä isästään.

Ja vaikka en ehkä sopisi Paltrow-Martinien sosiaalisiin ympyröihin, yhdestä asiasta minä ja Gwyneth olemme ihan samaa mieltä:

"He helped me realize it's all about the here and now, that happiness happens on a freezing winter night or in the garden when the weather's warm, often with a good bottle of wine, and always with the people you love."

Mutta sen jälkeen Gwynethin piti tietysti mainita like they do at Nora Ephron's house.

Voi Gwynnie.

Kommentit

Sara. (Ei varmistettu) http://epataydellinennainen.blogspot.com

Oh, mun täytyy ehkä napsaista tuo kirja myös amazonista.

tiippa (Ei varmistettu)

ah, se on the road again -sarja ruokineen ja viineineen ja Gwynnieineen on niiiin ihana..

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko jo käynyt cocktailmekko-ostoksilla? Haluaisin kuulla, mitä löysit vai löysitkö mitään sopivaa.

-kaisa (Ei varmistettu)

en ymmärrä...
eihän gwynethin TARVI korostaa itseään namedroppingilla. mainetta ja mammonaa riittää, nimeä ja taustaakin.
olen aika pettynyt tuosta, pidin nimittäin kovasti on the road againistä ja gwynnien tyylistä. kotikeskeisyydestä ja siitä miten hän puhui lapsistaan.
toivottavsti kirjassa ei ole hirmuhyviä reseptejä koska taidan jättää sen ostamatta. silti gwynethin ruokafilosofia sopii omaani, en myöskään syö mm punaista lihaa. vaikken ole edes tavannut leonardoa...

Laura Torninoja (Ei varmistettu) http://wearelikegrass.blogspot.com

Oi ihana toi siteeraus!

Selene (Ei varmistettu)

Eihän sitä tiedä, vaikka "the Kolu-Räsänens" kuulostaisi Gwynethin mielestä hyvinkin hienolta ja eksoottiselta, vaikka se Suomessa tuntuu arkiselta.

Olet Eeva saanut minut nauramaan monta kertaa viime aikoina, kiitos siitä. :-)

Kris (Ei varmistettu)

Mun ja Gwynnien bestikseyden välissä on aina ollut eniten se, että himoitsen vähän sen miestä. Sitä ehkä haittais, luulen, kun oon kans ymmärtänyt että se on aika perhekeskeinen.

Mulla on yksi ystävä joka tuntee paljon julkkiksia työnsä kautta ja oon käynyt aika mielenkiintoisia keskusteluita hänen kanssaan tosta namedroppingista (jota hän siis ei harrasta). Hän huomautti, että aika usein juttuun antaa vissiä sisältöä se, että kuulija saa tietää, kenestä henkilöstä on kyse. Että se ei ollut vaan "ystävä", joka antoi punaisesta lihasta luennon, vaan Leonardo! Mun mielestä ajatus Leonardo DiCapriosta paasaamassa lihan saatanallisuudesta on paljon kiintoisampi. Mäkin ihan taatusti lopettaisin punaisen lihan syömisen tähän paikkaan, jos Leonardo kehottaisi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.