Mitä opin viikonloppuna

1. Café Artissa on nykyään vieläkin parempia korvapuusteja kuin ennen. Tai sitten vain satuin paikalle juuri oikealla hetkellä, jolla planeetat olivat oikeassa linjassa ja pulla vastapaistettua.

2. Kuvassa näkyvä nuttura kulkee myös nimellä sunnuntaikampaus. Se oli päässä jokaisella seurueemme jäsenellä tänään. Siihen kuuluu puoli litraa kuivasampoota ja vähän väsynyt, mutta ihan onnellinen ilme.

3. Bruno Mars ei olekaan läpeensä paha.

4. Pitkästä aikaa heräsin keskellä yötä panikoimaan kaikesta. Muistutin itseäni siitä, että kaikki pelkäävät. Sen sijaan, että olisin yrittänyt tapani mukaan alkaa korjata asioita vimmatulla raivolla, pakotin itseni istumaan jokirantaan kymmeneksi minuutiksi, tekemään ei-mitään-muuta paitsi tuijottamaan ruskeana kieppuvaa vettä ja hen-git-tä-mään. 

5. Robbie Williamsin 90-luvun tuotanto on edelleen timanttia. No Regrets. 

6. Ulkona pystyi tänään istumaan ilman takkia. Mikä ihmeellinen lokakuu.

7. Silti: talvi tulee, sen näkee ihosta. Olen alkanut öljytä sen kaksi kertaa päivässä. Ei auta. Kiitos sille, joka keksi meikit. Joinain aamuina voisin väitellä kiivaasti meikkaamisesta ja siitä, mitä se kertoo yhteiskunnastamme tai kulttuurisista arvoistamme, mutta joinain aamuina huudan vain KIITOS.

8. Julmia aikeita on paljon riettaampi elokuva kuin muistin.

9. Olin unohtanut, miten hauskaa on tanssia kotona rillit päässä ja leggingsit jalassa YouTube-videoiden tahtiin. Anteeksi naapurit, kiitos Isac Elliot ja Justin Timberlake.

Kommentit

en saison

Piipahdin myös Artissa eilen. Ihana lauantai. Korvapuustit olivat jälleen todella hyviä, mutta huomasitko, että ne olivat myös pienempiä kuin ennen?

Eeva Kolu

Hmm, musta ne taas oli isompia kuin ennen? :) Liiankin isoja, totta puhuen! 

tiippa (Ei varmistettu)

Öljyt sitoo kosteutta ja humektantit kosteuttaa :) eli "kosteuttavaa" voidetta kuivalle iholle ja vaikka päälle öljyä.

Eeva Kolu

Just noin mä teen :(

spring_95
powdered dreams

Mistä oot saanut päähäsi, että Bruno Mars olisi läpeensä paha (tai siis oikeammin: yhtään paha)? :O Järkytys, koska Bruno Mars on ehkä unelmamieheni paikalla... hmm, no, yksi! :D Onneksi tulit järkiisi haha :DD

Eeva Kolu

Haha no niistä parista superärsyttävästä biisistä, jotka soi jossain vaiheessa koko ajan radiossa! Mutta viikonloppuna opin, että Brunolla on hyvä meininki ja että kaikki sen biisit ei suinkaan ole ärsyttäviä vaan osa onkin oikeestaan aika huippuja :)

spring_95
powdered dreams

Oot oikeessa kyllä tuossa, että radioon on valikoitunut ne ehkä tylsimmät biisit, mutta vähän kun malttaa penkoa, nii johan löytyy :D

ameliaemilia

Noloa tunnustaa aina Turussa asuneena, etten ole koskaan käynyt Cafe Artissa... Täytyy ehkä huomenna korjata tilanne ja ostaa pullaa ja kaakaota. :D

JuttaEmilia// Projekti Verkaranta (Ei varmistettu) http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi

Ihania mietteitä :) Tuli oikein hymy huulille. Kiitos!! Ja tuo sunnuntaikampaus - on niin elävää elämää :)

Sandei (Ei varmistettu)

Kohta 5. <3

(P.s. Eka kommentti sun blogiin!

P.p.s. Sulla on uskomaton taito tehdä epämielenkiintoisista aiheista maailman jännittävimpiä!)

Jenni L. (Ei varmistettu)

Tällaisena unettomana yönä tuo muistutus siitä, että kaikki pelkäävät, lohdutti enemmän kuin pitkään aikaan mikään muu.

Näin se on.

Eeva Kolu

Kiitti kommenteista, kamuset, ja kivaa uutta viikkoa! .xx

aurapursi (Ei varmistettu) http://auranseikkailut.blogspot.com

Naamaongelma täälläkin. Viime syksynä meni hermo ja kokeilin välillä Bepanthenia. Tuntui ettei se edes levity, mutta kyllä kosteutti! Nyt oon mennyt ihan tavallisella sinisellä peltipurkkisella nivea cremellä. Toimii aikamoisen hyvin!

Ihanaa viikkoa ja nättiä naamaa! :)

Minninen (Ei varmistettu)

Saattaa olla tyhmä kysymys, mutta juothan tarpeeksi eli paljon vettä? :) Täällä kommentoi yks atoopikko jonka iho-ongelmat on vähentyneet suuresti kun tajusin vedenjuonnin tärkeyden. Myös kuumat suihkut (ja liian useat suihkut ylipäätään) on pahasta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.