Mul on tästä asti aikaa (ja korkkarit)

Tiedätte ilmiön: kun pohtii korollisten kenkien ostamista, yleensä makutuomarina oleva kaveri kommentoi kenkiä sanomalla jotain siihen suuntaan että noilla ei kyllä sitten juosta bussiin.

En edes muista, kuinka monet kengät olen elämäni aikana jättänyt ostamatta siksi, että niillä ei sitten juosta bussiin. 

Mutta tiedättekös, tänään tajusin, että en minä oikeastaan halua olla ihminen, joka juoksee bussiin. 

Haluan olla ihminen, jolla on aikaa. (Tai rahaa taksiin.)

Joten tästedes, olkoot epäkäytännölliset kengät. En jaksa enää juosta asioiden perässä. En bussien, en miesten, en rahan, en menestyksen enkä onnen.

Aion köpötellä kaikessa rauhassa, vähän huterat korkkarit jalassa. Ehkä ostaa kupin kahvia ja istahtaa puiston penkille. Ottaa reteän takanojan ja osoittaa ohikulkijoille, että tässä on nainen, jolla ei ole kiire mihinkään. Elämä tulkoon vaihteeksi minun luokseni.

Maailma, pallo on sulla. Mulla on korkkarit, niin en nyt jaksa potkaista, mutta kopin saatan ottaa.

Kommentit

Mise

Oi Eeva! Sun jutut tekee mut aina niin hyväntuuliseksi! Kiitos siitä :)

 

Eeva Kolu

Kiitos sulle, kun kerroit. x

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana, ihana!

Fanniko (Ei varmistettu)

Oot sää Eeva Kolu kyllä semmonen nainen, että kyllä kuule moni sais ottaa susta mallia. Sun blogi on vaikuttanut mun elämään kyllä melko reippaalla otteella! Kaikki lähti siitä, kun aloin satsata arjen pieniin asioihin. Enää en säästele niitä hienoja lautasliinoja (ties mitä ihmetilaisuuksia varten, jota tuskin tulee) vaan käytän niitä aina. Kukkaset löysivät tiensä kämppääni. Kahviloissakin käyn useammin. Usein pelkkä tavallinen kahvikuppi riittää, mutta ai että, kun just se kahvilakäynti voi olla päivän paras asia. Noitten, siis ihan pienten asioiden johdosta, olen itse asiassa alkanut nauttia elämästä! Ennen sitä enemmänkin ehkä odotti jotain kummaa ilmestyvän jostain, mutta nyt niinku itsessään eläminen on hienoa. Nautittavaa.

Lisäksi sun postaukset sopii kyllä aina jotenkin elämäntilanteeseeni. Mulle kävi niin, etten päässyt haluamaani yliopistoon ja pakkohan se on jäädä välivuotta viettämään. Mutta sitten, kuin taivaasta olisi tipahtanut se sun opiskelupostaus. Tajusin, että ei vitsit, tää välivuosihan on hyvä juttu! Nyt aion tienata rahaa ja ehkäpä lähteä maailmalle.

Lisäksi oot kyllä niin hyvä kirjoittaja. Ja kuvat on kauniita. Ei oo ihme, että oot saavuttanu jo tällä saralla niin paljon. Sää oot taitava!

Eeva Kolu

Kiitos kommentistasi, Fanniko. Ajattelin kirjoa sen huoneentauluksi. Siis jos osaisin kirjoa. Tosin nythän mulla on aikaa opetella. x

-AnnaJ_ (Ei varmistettu)

sitä vaan, että mä rakastan sun tapaa ilmaista asiat :)

Päris is burning (Ei varmistettu)

Mieletöntä! Pitäisi enemmän vaan olla ja nauttia, eikä häsää töiden ja veronmaksamisen perässä. Onnekas, otan mallia!

Saarahelsinki (Ei varmistettu)

Tykkään tämän kirjoituksen elämänfilosofiasta. Saat sen mistä luovut - elämän paradoksi.

Lilanna
Lilannan linna

Ainakin näytät kuvassa tosi kauniilta. En tiedä, johtuuko se korkkareista, mutta jotain uskomattoman rentoa tyylikkyyttä välittyy tänne ihan vain farkut ja harmaa paita päälläsi. Ehkä se on se korkkariasenne.

Linda Laakso

Voi Eeva. Juttusi ovat usein sellaisia, että aluksi ajattelee "jaksaisko lukee", mutta sitten kun lukee, niin huomaa, että kannatti. Ihan kuin pieni meditaatiohetki olisi ollut. Sitä huomaa, että omassa elämässä on aikaa ihan riittävästi, ja sen voi käyttää niin kuin itse haluaa. Olet paras!

keksipaketteja (Ei varmistettu)

"mummoni opetti, että linja-autojen ja rakkauden perässä ei kannata juosta vaan odottaa seuraavaa"
Taisi olla PK:n mummokin kaltaisesi korkkarityttö ;)
Itsellä on tasan yhdet korkkarit, ja vieläpä sellaiset kiilakorkoiset, joilla periaatteessa voisi vaikka juostakin bussiin. Jospa minäkin uskaltaisin ostaa ne seuraavat ihailemani korkkarit ja käveleskellä rauhallisesti elämästä nauttien :)

Aisha J
Aisha

Just niin! Ja on muuten hienot kengät :)

adek (Ei varmistettu)

Ihana sinä <3

Mrs. K.

Kyllä onnen eteen voi muutaman sivuaskeleen ottaa ja vähän kompuroidakin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Repeilin takakenolle ja potkiskelulle. Just näin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Repeilin takakenolle ja potkiskelulle. Just näin!

Sintti (Ei varmistettu)

Terve Eeva. Kiitos blogista ja vaikka välillä ajattelen kaikkien ajatuksiesi keskellä, että "hmm,vähän ärsyttävän elitististä" tai "hmm, vähän ärsyttävän täydellisesti aseteltu", niin silti valloitat minut joka kerta. Olen jopa nähnyt sinusta unta, jossa oltiin kaljalla ja kavereita. Ehkä friikkaavaa, mutta uni oli hyvä.

No asiaan, instagramgra-kuvassa näin tutut hiukset, sillä joka aamu minua odottaa sama näky peilistä. Voisitko kertoa jotain hyviä vinkkejä miten saa kihartuvan tukkalaitteen näpsäkäksi?

Eeva Kolu

Voi kunpa tietäisin ne vinkit, hajoilen joka aamu peilin edessä. Mutta jos opin jotain fiksua niin en aio pihdata tietoa. x

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minulla ei ole noin paksut hiukset kuin Eevalla, mutta on tasan yksi asia, joka auttaa minun luonnonkihariini ja se on hyvä suoristusrauta! On pelastanut minut jo niin monelta huonolta hiuspäivältä, etten pärjäisi enää ilman! Ajattelin ensin, ettei hiuksia tule suoristettua kovin usein, mutta nykyään teen sen joka aamu - parin minuutin ajan kulutus säästyy päivällä, kun ei tarvitse yrittää epätoivoisesti korjailla hiuksia. Suositus siis Cloud Ninelle!

PS. Eeva, ihana kirjoitus - nyt jäin miettimään, pitäisikö sittenkin hankkia ne ihanat korkokengät, joista olen haaveillut koko kesän, mutta jättänyt ostamatta, koska niillä ei voi juosta bussiin.

Eeva Kolu

K i i t o s kaikille kommenteista ja sata pusua! xx (<-- tossa oli nyt vain kaksi, mutta ne 98 on vielä tulossa luoksenne.)

sokeris (Ei varmistettu)

Korkkarit jalassa ryhtikin oikenee ja kun ei voi juosta ja touhottaa, tulee edettyä vähän harkitummin. Tulee vähän ajateltua, esimerkiksi sitä oliko tässä nyt oikeasti kiire yhtään mihinkään. Yleensä ei.

Classy and fabulous (Ei varmistettu)

Loistava kirjoitus - olen selvästi asennekaksosesi ja valloitan maailmaa korkkareissa. Sitä paitsi ylempää on huikeammat näköalat. Ne ovat minun juttuni - jokainen tulkoon onnelliseksi mieluisissaan kengissä ja ylipäätään valitsemallaan tiellä :)

hiinanna (Ei varmistettu)

Hahaha, ei oo näitä "noilla ei dösään juosta"-rationalisoijia onneksi tainnut valikoitua omaan kaveripiiriin.... Ennemmin näitä "but look how pretty!" "kyllä noille löytyy vaikka mitä käyttöä" "ne mukautuu jalkaan käytössä!" -sortteja ;) Siitä kiitoksena monet käyttämättöminä kirpparille roudatut korkkariparit ja muutamat, jotka toimittavat kirjahyllyllä koristeen virkaa (ja hoitavat roolinsa pirun hyvin). xx, h

Sapu (Ei varmistettu)

Oot mun idoli.

eviela
NOT A Wonderland

Eeva, ihanaa tekstiä ♥ Olen kyllä niin rakastunut blogiisi, ajatuksesi ovat jotenkin ihania ja kauniita. Kuvat samaten. Tätä varten haluaa pysähtyä hetkeksi ja nauttia!

Oot nero, huippu, ihana ja kaunis! Yritän vielä Helsingissä ollessani bongata sut, jotta voisin kertoa sulle suoraan kuinka iloiseksi sun jutut mut tekee. Taidan ulkoiluttaa korkoja vähän useammin tästä lähtien. Bisous.

Kaukokaipuun Nella (Ei varmistettu) http://www.kaukokaipuumatkablogi.net

Juuri näin! Kiitos ihanasta kirjoituksesta. &lt;3

Cecil (Ei varmistettu)

He ovat kauniit - kuten myös sinä!

Cecil (Ei varmistettu)

Se piti vielä lisätä, että luin joskus jonkun neuvon, jonka mukaan kun on kauhea hoppu, pitäisi hidastaa tahtia touhottamisen sijaan. Toimii. Huomaa, ettei ihan oikeasti olekaan kiire, se että myöhästyy bussista ei ole maailmanloppu ja välttää hössötyksen tuottamat kaatuneet maidot, sukkahousujen silmäpaot ja mukulakivien väliin jäävät korot.

Ihanat kengät - ja ihana asenne! :) Saako kysyä mistä kengät hankit?

Eeva Kolu

Heippa, kengät on Apairin ja ne on Turun Jenny Storesta :)

ööööö (Ei varmistettu)

Hyvä, että ollet löytänyt paikkasi, alistettu nainen. Kenkäsi sopisivat kyllä paremmin esim. mekon kanssa, En nää järkeä yhdistää kauniita kenkiä miestenvaattisiin tai puutarha/urheilukuteisiin niinkun olet tehnyt. Looks fucking stupid, but you are.

Argumentaatio (Ei varmistettu)

Onko pyrkimyksesi sanoa, että Eeva on alistettu nainen, koska käyttää korkokenkiä JA että korkokengät sopivat paremmin mekon kanssa kuin "miestenvaatteiden"? Eli pitäisikö naisten sinun mielestäsi käyttää korkokenkiä vai ei? Feministi sanoisi, että naisten emansipaatiossa on hienoa se, että nainen saa itse päättää asioistaan, koskivat ne sitten poliittista aktiivisuutta tai pukeutumista. Ja hei, sinulla ei ole mitään oikeutta haukkua Eevaa tyhmäksi sillä verukkeella, että Eeva jakaa asioitaan blogissaan. Se on huonoa käytöstä.

hipsu (Ei varmistettu)

Jättäisin ehkä tuon trollin vastaisuudessa ruokkimatta mikäli palaa areenalle...

Vierailija (Ei varmistettu)

Voikun mäkin voisin, mutku nivelrikko varpaissa :(

Joku korkokenkäsuunnittelija sanoi joskus jossain haastattelussa että korkkareita ei ole edes tarkoitettu ulkona käytettäväksi, saati esim. Suomen säälle. Ja tämä tuli joltain kalliin muotitalon suunnittelijalta, joka sittemmin taisi siirtyä tennarisuunnittelijaksi, tajusi vissiin että saadaan ne kauniit kengät pelastettua jos on kauniita tennareita joilla juostaan bussiin mukulakivikaduilla ja ne korkkarit jätetään siistimpään käyttöön. :D

P (Ei varmistettu)

En aivan käsitä, miten teet sen, mutta tekstisi ihastuttavat kerta toisensa jälkeen. Jos en ole vielä aikaisemmin kiittänyt mukavista ohikiitävistä hetkistä blogisi äärellä, teen sen nyt. Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.