Nainen nimeltä Nathalie ja ihanat vaatteet

Niin siitä elokuvasta, Nainen jonka nimi on Nathalie.

En tiedä miksi, mutta odotin jotain surullista ja raskasta draamaa, jossa menetetään, itketään ja tuijotellaan kaukaisuuteen ja ollaan koko ajan hiljaa.

Mutta elokuva olikin suloinen komedia, jossa kyllä menetetään ja itketään ja tuijotellaan kaukaisuuteen, mutta joka on kaikkea muuta kuin masentava ja raskas.

Siis ihana.

Elokuva itsessään siis kannattaa jo katsoa, mutta se kannattaa katsoa myös Nathalien eli Audrey Tautoun roolihahmon vaatekaapin vuoksi. Alussa on A.P.C.:n kukkamekkoja, ja loppua kohden, kun vuodet vierivät, tulevat kaikki ne mahtavat housut ja kauluspaidat ja neuleet. Ja upeat takit, läpi elokuvan. Ja se tukka.

En löytänyt leffasta juuri yhtään kuvia, joten joudutte nyt katsomaan pätkän nähdäksenne ne vaatteet. Mutta se kannattaa jo siksikin, että elokuvan viimeinen repliikki on mahdottoman kaunis.

Kommentit

Ruusa (Ei varmistettu)

Oo, juuri näin! Itsekin kiinnitin huomiota samaan asiaan. Syksyn inspiroivin vaate-elokuva. Ja se tukka, aah.

vieras (Ei varmistettu)

Itse katsoin elokuvan keväällä ja koko ajan ihastelin juuri niitä vaatteita! Oli ihana elokuva<3

Sarppa (Ei varmistettu)

Kirjakin on ihana. Kuten sinäkin, odotin alussa jotain synkkää ja pohdiskelevaa, mutta Foenkinos kirjoittikin kepeästi, koskettavasti, hauskasti ja ennenkaikkea oivaltavasti. Sain jatkuvasti laskea kirjan kädestäni ja ajatella: ai-van, noinhan se menee! Elokuvaa en ole nähnyt, mutta kirjaa voin suositella koko sydämestäni.

Vierailija (Ei varmistettu)

mäkin ihastuin kirjaan ja nyt aion tsekata leffan! musta on aina kivempi lukee ensin kirja ettei leffa vaikuta takaraivos..

t. sulle kirjasta meilannut^^

N (Ei varmistettu)

Luin lomalla, rannalla, varjon alla makoillen tuon kirjan. Sekin oli ihana.

Vierailija (Ei varmistettu)

Usch! Minäkin näin leffan, huokailin paljon ja ihastelin juurikin niitä vaatteita. Ärsyttävää, miten ihanan pikkuruinen ja täydellinen Tautou on juuri niihin vaatteisiin. Minun päälläni ne eivät näyttäisi ollenkaan niin ihanilta. Minä pidin myös Damiensin kömpelöstä "pohjoismaisuudesta", hän oli kovin lutuinen ja todentuntuinen sen lipevän pomon rinnalla.

Hosuli
Hömppäblogi

Kiitos vinkistä! En olisi arvannut tätä hyvän mielen elokuvaksi.

Mari Inka
Oisko tulta?

Minusta stoori oli aika mitään sanomaton, mutta Natalien viehätysvoima pelasti. Kaunis nainen ja kauniit vaatteet.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisin kiitollinen jos joku muistaisi sen viimeisen replan suomennoksen sanasta sanaan..!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.