Niin monta asiaa pielessä, mut yhen asun mä pidän mun mielessä

Tämä postaus on varmaan monella tavalla hirvittävän väärin.

Näin nimittäin useammallakin uutissivustolla tuoreen kuvan Lauryn Hillistä. Eka pitäisi tietysti keskustella siitä, miten hieno levy The Miseducation of Lauryn Hill oli, ja miten Nunnia ja konnia 2 on ihan tykki leffa, ja hei mitä saakelia Lauryn Hillille oikein kuuluu nykyään. Mihin ihmeeseen se katosi?

(Ja kyllä rakkaat musiikkifriikit, te epäilemättä osaatte sanoa, ettei se mihinkään kadonnut vaan on levyttänyt neljä levyllistä triangelinsoittoa tiibetiläismunkkien kanssa, mutta meikä edustaa nyt suurta yleisöä.)

Ja sitten tietysti pitäisi kauhistella sitä, että kuva on napattu Hillistä matkalla oikeuteen, jossa hän kohtasi syytteet verosotkuista.

Ja kuitenkin, se, mitä oikeasti haluan sanoa tästä kaikesta on: 

katsokaa tuota täydellistä asua! Siis täydellistä! Aion pysyä kaukana oikeussaleista (tosin muistin juuri, että kevään arvonlisäverotilitys on tekemättä...) mutta asun aion kopioida heti, kun löydän tuon jumalaisen hameen jostain. (Epäilisin sitä parin sesongin takaiseksi Chloéksi.)

Laurynille haluaisin vakuuttaa, mitä tulee verosotkuihin ja uraan, Ruudolfia mukaillen:

niin monta asiaa pielessä, mut yhen jutun mä pidän mun mielessä

et vaikka nyt meininki ei oo douppii, ni kaikki tulee menee viel oukki doukki.

 

(Kuva: Splash News via Dlisted.com)

 

Kommentit

Jemina
No Sex and the City

Minäkin olin miettinyt, että mihin Lauryn hävisi. Sitten huomasin tämän konsertoivan asuinpaikkakunnallani, ja tartuin tilaisuuteen. Ja kuinkas sitten kävikään - konsertti oli niin hirveä, että lähdin pois jo puolivälissä. Artisti itse tuntui olevan aika sekiksissä ja biisit kuulostivat siltä, että olisin voinut laulaa ne vaikka itse paremmin. Ja minä en edes osaa laulaa. Konserttipaikassa työskentelevä kaveri tiesi kertoa, että poppoon takahuoneesta oli loppunut vodka jo puoliltapäivin, ja lisää oli vaadittu.

Ja tämähän oli siis täysin mihinkään liittymätön kommentti. Kunhan tahdoin jakaa pettymykseni, kun niin tykkäsin Laurynistä ennen, yhyy.

Mutta jottemme päättäisi liian negaavaan nuottiin: tuo hame ON kyllä hieno!

Eeva Kolu

Jemina, voi ei! No ei ihmekään sitten, että uutta musiikkia ei ole kuulunut. (Tai siis ei ole kuulunut ainakaan tänne suuren yleisön sfääreihin asti - en itse seuraa mitenkään aktiivisesti musiikkibisnestä, vaan kuulen uusista levyistä, jos kuulen.) Kamalaa. Toivotaan, että Lauryn saa kerättyä itsensä, olisi sääli, jos tuollaiset lahjat menisivät ihan harakoille. Toisaalta jos kuvasta voi päätellä mitään, on ulkomuoto ainakin kovin freesi ja hyvinvoiva (muissa kuvissa LH oli hymyileväinenkin, tuossa vaan tuo ihana asu näkyi parhaiten). Ehkä käänne parempaan suuntaan on siis jo tapahtunut, toivotaan!

Maissi (Ei varmistettu)

Voisko jompikumpi näistä olla sulle toi hame?
http://store.americanapparel.eu/rsa0320s.html?c=Autumn
http://store.americanapparel.eu/rsa0320.html?cid=151-1119&c=Grenadine
Jälkimmäinen on vuoriton, joten aluhametta jonkinmoista tarttee, mutta entäs eka. Nimim. haaveilen siitä ehkä itekki. :D

mamnamna (Ei varmistettu)

Heippa Eeva! Tämä kommentti ei liity postaukseen, mutta halusin vaan sanoa sinut nähtyäni kaupungilla, että: 1. Oho! olet aika pitkä 2. Olet hoikka! turhaan kriiseilet. :) Hyvää kesänjatkoa

Eeva Kolu

Maissi - oi, ootpa kiva, kiitos! Pitää käydä sovittamassa noita AA:n liikkeessä kun meen muutaman viikon päästä Pariisiin! :) Ihan noin täydellistä väriä ei ikävä kyllä ollut AA:n valikoimissa.

Mamnamna, joo, mää oon semmonen semi-hujoppi ja korkkarit jalassa meen jo korispelaajasta, kuten tänään :) Kiitos ja ihanaa kesänjatkoa sullekin!

Huli (Ei varmistettu)

Hame on täydellinen. Kerro jos löydät vastaavan jostain. :)

http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/

Dreams

Ihana hame! Ja Nunnia ja konnia 2 NIIN oli tykki :) /Paula

Rimma-Rimma (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ollenkaan sama asia, mutta vähän kuitenkin, ei muuta kun ompelukone esiin: http://matterofstyle.blogspot.fi/2012/06/sheer-maxi-skirt-with-side-slit...

Enma

Kuinka pitkä sä sit oikein olet? Itelläni vartta on kertyny n. 180 cm :D Mutta itse olen metsästänyt täydellistä maxi hametta kissojen ja koirien kanssa jo vaikka kuinka kauan, mutta vieläkään ei ole tärpännyt!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.