Nynny nahkahousuissa

Kaikki mitä rakastin

Jokunen kommentoija vaati kuvaa pari päivää sitten vilahtaneista Filippa K:n tekonahkaleggingseistä tositoimissa. 

Nynny pukee ne tietysti kauluspaidan ja villapaidan kanssa. Jos joku onnistuu viemään kaiken rock'n'rollin pois liskokuvioisista tekonahkahousuista niin se olen kyllä minä. 


Tästä olen jauhanut ennenkin, mutta kyllä nahka - tai tässä tapauksessa sen jäljitelmä - kuuluu myös meidän ei-rokkareiden ja ei-dominatrixien vaatekaappiin.

(Rock-uskottavuuteni menetin 13-vuotiaana kun erehdyin goottien keskustelupalstalla paljastamaan että fanitan Garbagea, enkä sittemmin ole onnistunut hankkimaan sitä takaisin. Erotiikka nyt on muuten vain näistä villapaidoista kaukana.)

Kyselleille tiedoksi - byysat ovat parin malliston takaiset, joten niitä ei ikävä kyllä taida olla enää saatavilla kaupoista. Mutta vastaavia pökiä ilmestyy tasaisin väliajoin jos jonkin merkin valikoimaan.

Samujin takki on Hannalta peritty, laukku saman merkin. Huivi Acne, kasmirneule Zarasta ja kauluspaita InWear.

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minä toivon kyllä ainakin lisää näitä vaatejuttuja, jotenkin onnistut aina pukemaan sanoiksi sen, mitä itsekin vaatteista ajattelen! Jalassa oli täälläkin tänään nahkahousut (H&M:n aitoa nahkaa olevat versiot), jotka paritin minäkin neuleen kanssa. Saan melkein joka kerta kehuja, kun pidän noita housuja, mutta joku niissä vaan itseäni aina arastuttaa - suotta, sanoisin. Tuntuu aina, että pitää niitä jotenkin downshiftata neuleella tai vastaavalla, ja nahkanilkkurit taas tuntuvat niiden kanssa jotenkin liioitellun nahkaiselta kokonaisuudelta. Mutta yhdistelystähän vain on kyse. Nahkahousut näyttävät sinulla ainakin ihan mahtavilta!

Samaan syssyyn voisin kysäistä, oletko ollut tyytyväinen tuohon Samujin laukkuun? Olen ollut jo jonkin aikaa tilanteessa, että isoin laukkuni ei tunnu jotenkin tarpeeksi isolta, ja tuo täyttäisi kaikki kriteerini. Ainoa miinus on (järkyttävä) hinta. Onko ollut mielestäsi sen arvoinen?

Olaola (Ei varmistettu)

Et tietystikkään kysynyt multa, mutta mun on pakko kommentoida, että toi Samujin laukku on aivan täydellinen! Itsellä vaaleempi versio ollut jo monta vuotta ja nahka vaan paranee. Se on semmoinen ikilaukku, joka kestää aina ja on muodikas. Hinta toki on kova, mutta jos miettii niin että ostaisi vaikka pari edullisempaa, jotka kökkööntyvät vuoden pari päästä. Tähän kannattaa säästää. Mun mielestä.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa, 

mulla kävi itseasiassa vähän huono tuuri Tori-laukun kanssa. Oma laukkuni alkoi nimittäin päästää väriä. Kävin Samujilla näyttämässä laukkua ja he kertoivat että se oli erästä, joka oli tehty eri paikassa kuin laukut yleensä ja siellä nahka oli värjätty eri tavalla kuin olisi kuulunut. Sain huippuhyvää palvelua ja laukkuni olisi vaihdettu uuteen, mutta tuota tummanruskeaa väriä ei ollut enää saatavilla enkä halunnut mustaa tai konjakinväristä, joten sain sitten aika mehevän lahjakortin korvauksena. Monella kaverillani on Tori-laukku ja heidän omansa ovat kestäneet erinomaisesti.

ingis8
Haalistunut karttapallo

Arvaa kuka tuli mieleen! Hank Moodyn vaimo Karen- käyttää useasti nahkakousuja ja kauluspaitaa ja on aina todella rock n roll :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

No Karen on tosin muutenkin rock, toisin kuin minä :D Kiitos kohteliaisuudesta! 

suviofldn (Ei varmistettu)

Oot aivan ihana :D total girl crush. Ihanat vaatteet, ihana kämppä, kaikki on niin täydellisen epätäydellistä ja luonnollista ja tarkoitan tota siis mitä suurimman kehun muodossa! Mun silmissä vaikutat ainakin ihmiseltä joka ymmärtää miten kuuluu elää :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ja just nyt ihmiseltä joka lehottaa punaisena läppärinsä äärellä :) Kiitos kaunis! x

Vierailija (Ei varmistettu)

Hirmuisen tyylikäs lyyli! Kiinnostaa, onko Zaran kasmirvillikset mainioita laadultaan?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Minulla on muutama kasmirneule sieltä ja laatu vaihtelee. Mainioksi en kyllä sanoisi parhaalla tahdollakaan, mutta joissain yksilöissä on ihan hyvä hinta-laatusuhde :)

pauline s (Ei varmistettu)

Todella hieno look!! Tämä on mahtavan hieno blogi myös. Toivottavasti jaksat kirjoitella, odottelen aina postauksia ja ne virkistävät ja ilahduttavat. Kiitos.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Voi kiitos kovasti! Ihana kun pysyt kelkassa!

Ester-i (Ei varmistettu)

Kyllä kashmir-villapaidoissa on erotiikkaa! Ihana pehmeys, aijai.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

No se on kyllä totta :)

Noora E. (Ei varmistettu)

Eeva, olet ihana!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Noora, sä oot myös! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.