oh, so pretty

Kevään merkkejä ilmassa! Kaupungista on tullut temppurata, jossa saa kiertää vaihtoehtoisia reittejä punakeltaraidallisten esteiden vuoksi, väistellä katoilta putoavaa lunta ja keksiä luovia tapoja ylittää valtavilla lumipenkoilla umpeen muuratut kadut.

 

Ja se linnunlaulu tietysti. Ja loska. Ja auringonpaiste. Mutta pääasiassa se loska.

 

Ja talviunilta heränneet puliukot. Yhden kanssa juttelin Victorian ja Danielin vauvasta (olimme molemmat sitä mieltä, että oli jo aikakin). Toinen julisti riemastuneena, että kaupunki hukkuu lumeen ja asetteli Stockmannin Exclusive-lehden takapuolensa suojaksi istuessaan penkille. Jossain siinä oli fantastinen metafora yhteiskunnan tilasta, olen varma.

 

Ja katusaarnaajatkin tarkenevat taas. Äsken yksi kysyi, haluaisinko kuulla maailmanlopusta. Hymyilin, sanoin kohteliaasti ei kiitos ja jatkoin matkaa.

 

 Maailmanloppu odottakoon vielä hetken - vastahan tässä on kesäkin tulossa.

 

 

 

 

 

Raahauduin kotiin reidet muusina (pystyssä pysyminen jäisillä kaduilla on parasta sisäreisitreeniä), laukussa kevättä uhkuva pinkka muotilehtien maaliskuun numeroita ja rasiallinen karhunvatukoita, jotka löysin torilta. Elämä on ihanaa.

 

 

Kommentit

muru (Ei varmistettu)

Ihana asenne Eeva! Olen tiedätkö ihan varma että positiivisuus vetää positiivisuutta puoleensa! Tuskin mikään uusi tai maailmaamullistava teesi tuo on, mutta olenpa sen nyt ihan itsekin keksinyt ja huomannut! On ollut upea viikko ja koko ajan lisää ihania asioita tuntuu satelevan, kuten tämä sinun postisi! Tänään Englannissakin paistoi aurinko täydeltä terältä ja ihmiset oli heti pistänyt shortsit jalkaan (enkkukaveri sanoi että saattaaa muuten olla ainoa mahdollisuus :D) , kaikki hymyili! Elämä on onnellista.

Ano (Ei varmistettu)

Hitaan nettiyhteyden omaavana toivoisin, että mikäli mahdollista pienentäisit kuviasi vähäsen :) Kestää laittoman kauan odottaa, että sivut lataavat. Muutoin keep up the good work!

Mari (Ei varmistettu)

Kaunis postaus! Itsekin kiinnitin huomiota tuohon puliukkojen katukuvaan ilmestymiseen. Oikein mietin, että onko Turussa tosiaan aina näin paljon pultsareita, kunnes tajusin, että talven aikana heitä ei vaan näkynyt, joten määrä tuntuu nyt paljolta. Tosin ulkopaikkakuntalaiset ystäväni jaksavat aina kauhistella miten paljon täältä löytyy deekuja...

Laura (Ei varmistettu)

Karhunvatukoita! Oi! Niistä tulee aina lapsuus mieleen. Minne ihmeeseen Valion jogurttivalikoimasta on kadonnut ihanainen vadelma-boysenmarja?

Kiitos muutenkin piristävästi postauksesta! Jälleen. Kauniit kirjoituksesi saavat aina hyvälle mielelle. Ja tuo kevät! Jos loskamoskassa taapertaessaan uskaltautuu nostamaan katseensa ylös omista jaloista, saa huomata, että ihmiset ovat oppineet taas hymyilemään. :)

Kuurankukka (Ei varmistettu)

tästäpäs tuli (jälleen! :D ) huippu hyvä fiilis. kiitti eeva, kun piristät postauksillasi monta päivää tai hetkeä!

nytkin lounaan jälkeinen väsymys ja gradun pariin palaamis-laiskotus-pitääkö-mun-jatkaa-vieläkin-kohtaukselle tuli mukava päätös jo heti alkuunsa, kun mieleen tulla tupsahti, että voihan tästäkin asiasta löytää hyviä puolia :) onhan mulla maha täynnä ja pakkoko tässä on kirjoittaa tulipalovauhdilla, kunhan jotain teen ja ainakin paremmalla asenteella :)

Joanna (Ei varmistettu)

Ihana postaus :) Meikäkin relailee Lontoossa, jossa onkin jo huomattavan lämmin ja ihana keli. Tulis vain kevät kunnolla ja nopsaan sinne Suomeenkin :)

Jensku (Ei varmistettu)

Tykkäään tykkään, kamalasti tykkään!

S-R (Ei varmistettu)

Miten keväällä myydään karhunvatukoita? Nehän ovat niin loppukesän/syksyn marja kuin olla voi! Kasvatetaanko niitä jossain kasvihuoneessa vai tuodaanko jostain, missä vuodenajat menevät nurinkurin? Joka tapauksessa, karhunvatukat on aivan ihania, itse kaavin paraikaa karhunvatukkahillopurkin pohjia - hillosin kesällä Belgiassa ja kuljetin matkalaukussa Suomeen! :)

chloe (Ei varmistettu)

Miten ihmeessä bongaat torilta aina jotain noin ihanaa.. viimeksi tiirailin minäkin siellä jotain perushedelmiä ihmeellisempää, mutta ei tullut vastaan. :/

ps. kuvat ovat juuri ihania tällaisinaan!

Eeva (Ei varmistettu)

Muru: uskon teoriaasi sataprosenttisesti! Ja olen sen käytännön elämässä myös todennut toimivaksi :) Ihanaa viikonloppua! *********** Ano: voi, onpas harmillista kuulla! Tässä tapauksessa enemmistö ikävä kyllä taitaa jyrätä, suurin osa lukijoista kun nimenomaan arvostaa suuria kuvia. ******* Mari: haha, musta taas Tampereella ja Helsingissä tuntuu olevan aivan älyttömästi enemmän pultsareita kuin täällä! Onkohan se niin, että oman kaupungin pultsareihin tottuu, eikä niitä enää huomaa kohta? ******** Laura: totta, eikös olekin ihanaa! Boysenmarjajugurtista en tiedä, ostan itse vain maustamatonta :) ********* Kuurankukka: mahtavaa! Tsemppiä gradun kirjoitteluun, sitä kyllä tarvitaankin varmasti rutkasti! Sivu kerrallaan :) ****** Joanna: no sanos muuta! Kuulin, että Tukholmassakin olisi jo 7 astetta lämmintä, voi kateus sentään! ********* Jensku: muisk! ;)

Eeva (Ei varmistettu)

S-R: no näissä luki, että Belgium! :O Ovatkohan kiertäneet jostain kauempaa Belgian kautta Suomeen...? Ostin siis torilta, olivat saaneet jonkin ihme satsin näitä ja iso rasia maksoi vain euron! *********** Chloe: kannattaa mennä aamuisin! Silloin on tarjolla useasti mitä ihmeellisintä tavaraa, jos hyvänä päivänä sattuu (on siis myös tuurista kiinni). Ne ovat pieniä ja halpoja eriä ja myydään äkkiä loppuun. Tosin iltapäivällä käydessä on se etu, että silloin saa niitä megahalpoja euron pusseja :)

Marleena (Ei varmistettu)

Kiitos positiivisuudesta!

Saara (Ei varmistettu)

Voi ihanuutta taas. Kuvasti kyllä niin osuvasti elämääni Turussa, boysenmarjoja myöten - tosin niitä söin Tampereella, mutta ekaa kertaa elämässäni joten se oli hyvinkin merkittävää. Kiitos myös tuosta seuraavasta postauksesta, se auttoi jo tänään juoksulenkillä kun kuvittelin pakkasen ja huonon olon tilalle itseni kaverin kanssa Lyoniin ensi syksynä. Nyt pitää vain toivoa, että juoksulenkit jatkuu ja kaveri pääsee vaihtoon.

Arianna (Ei varmistettu)

Now I feel sutpid. That's cleared it up for me

dyywapvso (Ei varmistettu)

wBFsGC kxzsfbxplvkt

xerqimayfgy (Ei varmistettu)

qncycN ejwhdjdvqswg

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.