Oi harmaa joulukuu

Haluaisin kovasti olla ihminen, joka pystyy taistelemaan joulukuun harmautta vastaan väreillä. Viime talvena yritinkin olla se ihminen. Ostin aniliininpunaisen neuleen ja vaaleansiniset housut. Eihän siitä mitään tullut.

Näinä aikoina kotoisin olo on harmaassa neuleessa, minkäs teet. Toivon, että todelliset värini paistavat läpi, kuten siinä Cyndi Lauperin kappaleessa lauletaan. 

Tämänhetkisten asujeni ainoa väriläikkä on tuo laukku - punaviinin värinen, tuskin sattumaa. 

Takki Samuji - Neule COS - nahkahame H&M - kengät A.P.C. - laukku Zara

Nämä A.P.C.:n kengät löysin toissa viikonloppuna Fashion-kirppikseltä - kuten löysin muuten pari vuotta sitten tuon Samujin takinkin. Edelleen kovassa käytössä ja mainiossa kunnossa,  siitäkin huolimatta että takin edellinen omistaja paljasti minulle juuri pesseensä sitä pesukoneessa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi ihana laukku! Onko tuo äskettäin ostettu ja löytyisiköhän niitä kenties vielä Zarasta?

Eeva Kolu

Heippa, laukku on tänä syksynä ostettu joten saattaa hyvinkin vielä löytyä :)

riikka1234 (Ei varmistettu)

Itse kiinnitin myös huomiota tuohon laukkuun! Onko se aitoa nahkaa ja paljon oli hintaa?

Eeva Kolu

Heippa Riikka, on aitoa nahkaa ja maksoi muistaakseni 90 euroa :)

mirrr (Ei varmistettu)

Ihana takki ja muutenkin olet tyylikäs!

Eeva Kolu

Kiitos Mirrr! x

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Täydellinen asu! Ja tuo Samujin takki, oih miten ihana! Ostin juuri kunnollisen mustan slimmin villakangastakin ja aion jonain vuonna ostaa vielä tuollaisen harmaan, hiukan rennomman mallin. Niillä kahdella pärjäisinkin sitten! Aika ihana ollut muuten tämä syksy, kun on voinut kulkea takki auki, siinä on jotain ihanan rentoa... Olenko joskus jo kertonut, että pidän ihan hurjan paljon näistä asujutuistasi? Tyylisi tuntuu simppelillä tavalla tosi kauniilta ja ajatellulta! Samanlaista haluaisin omaankin vaatekaappiini!

Eeva Kolu

Kiitti Sini, ja tosi kiva kuulla että tykkäät näistä :) Itselläni taasen on ollut jo vuoden hakusessa vaalea talvitakki tämän tummanharmaan säkin lisäksi - sit olisin enemmän kuin tyytyväinen!

Paulat (Ei varmistettu)

Heippa Eeva! Oisko sulla lukutoukkana suositella jotain hyvää ja koukuttavaa dekkaria/trilleria? (Ei pitäis koskaan lukea mitään ylihyvää kirjaa, kun sen jälkeen ei mikään maistu miltään :D :D)

Eeva Kolu

Moikka, mä en kauheasti lue dekkareita. Edellinen taisi olla yli vuosi sitten lukemani Gone Girl, joka oli kyllä superkoukuttava mutta myös aika ärsyttävä :D jos teillä on hyviä dekkarisuosituksia niin pistäkää tulemaan!

Sipsu (Ei varmistettu)

Ihana takki ja ihana tukka! Ja btw, tykkään hirveesti sun kirjoitustyylistä. Useesti se menee niin, ettei blogien teksteihin välttämättä jaksa erinäisistä syistä ihan kympillä keskittyä, mutta sun kirjoitukset luen aina kunnolla ajatuksen kanssa:) Mukavaa joulunalusaikaa sinne Helsinkiin!

Eeva Kolu

Kiitos Sipsu, tuollainen palaute ilahduttaa. Ihanaa joulunalusaikaa myös sinne!

Tiiss (Ei varmistettu) http://kulkeva.blogspot.fi

Uskomattoman ihana tuo Samujin takki. Ja kieltämättä omastakin vaatekaapista löytyy hyvin vähän väriä tähän aikaan vuodesta, kai sitä jotenkin alitajuisesti pukeutuu ympäristöön sopivasti. Ei kyllä haittaa ollenkaan, välillä harmaa on aika kiva.

Mun on pakko kysyä, että kuoritko sä kuvaa varten päältä kaikki huivit, hanskat ja pipot, tai oletko juuri astunut hallista/ratikasta, vai oletko vaan äärimmäisen karski tyyppi? Siis tuolla on kylmä ja tuulee! Itse näytän lähinnä muumilta ulkoilmaan uskaltautuessani. 

Eeva Kolu

En palele helposti. Käytän pipoa vain megapakkasilla ja hanskoja en yleensä silloinkaan. Kaulaliinaa käytän melkein aina, mutta otan sen asukuvia varten pois koska eihän sen takaa näy mitään. Jokainen huidelkoon näissäkin asioissa omalla tyylillään ja omalle verenkierrolleen sopivasti - minua paksut vaatekerrokset lähinnä ahdistavat ja mieluummin kotonakin olen varpaat vähän kohmeessa kuin villasukat jalassa :)

Olen syvästi kateellinen. Sulla on sitten tuollainen brittiläinen kylmänsietokyky. 

Minä pesin muutama vuosi sitten villakangastakin koneessa parin vuoden pohdiskelun jälkeen, ei olisi takin ostohintaan verrattuna ollut ollenkaan järkevää käyttää sitä kalliissa pesulassa (ei kilpailua = näkyy hinnoissa), niin takki oli pesun jälkeen kuin uusi, ja olen uskaltautunut pesemään sitä uudemmankin kerran!

SiljaB (Ei varmistettu)

Onpa täydellisen ihana takki!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.