Olohuone, joka näyttää jo vähän olohuoneelta

Kaikki mitä rakastin

Heippa kamut,

ja pahoittelut hiljaiselosta. Teen tällä hetkellä pariakin isoa projektia, joiden ansiosta päähäni ei mahdu juuri muihin asioihin liittyviä ajatuksia. 

Yhtenä päivänä ehdittiin kuitenkin vähän laittaa olohuonetta kuntoon ja jopa olla siellä. Enää se ei näytä tyhjyyttään kaikuvalta hallilta eikä romuvarastolta, vaan olohuoneelta, josta puuttuu sohva. 

Tuossa istuskeltiin lauantaina, juotiin glögiä (vaaleaa, onhan vasta marraskuu), poltettiin kynttilöitä ja lueskeltiin kirjoja. No jumantskekka, juuri tällaista elämäähän minä unelmissani kotona vietinkin. 

Kavereilta tuli valituksia noiden tuolien epäystävällisyydestä pyllyjä kohtaan, joten hankittiin silakkamarkkinoilta niihin taljat. Oli loistava ostos, nyt nuo ovat niin mukavat kuin vain tuolit voivat olla. 

Kannattaa muuten katsella markkinoilta noita lampaantaljoja - kotimaiset taljat maksoivat vain kympin enemmän kuin esim. Ikean taljat, jotka käsittääkseni tulevat Kiinasta.

 

Tummanvihreästä kynttilästä kysytään aina kun se vilahtaakin jossain kuvassa. Se on Marimekon Marikynttilä viime talvelta, mutta ikävä kyllä tänä vuonna noita kynttilöitä ei tainnut tulla ollenkaan mallistoon. Polttelen siis kovin säästeliäästi tuota omaani, se kun saattaa olla vaikka viimeinen maailmassa...

Soittelin muuten pari päivää sitten hyvän ystäväni kanssa, jonka kanssa en ole puhunut hetkeen. 

- No mitä sä teet?

- Ihan hulluna töitä ja sisustan.

- No mä teen tota ihan samaa.

- Ja sit ku en tee töitä niin ei huvittais tehä mitään muuta ku sisustaa.

- Ei muakaan, mut sit pitää vaan sisustaa. Sehän on just parasta, että on kukkia maljakossa ja nättiä karkkia purkissa.

Joku spykolooki saattaisi nyt sanoa tämän keskustelun perusteella, että sisustusvimma on nuorten urbaanien naisten keino palata turvallisempaan, kotikeskeisempään elämään stressaavissa tilanteissa.

Tai sitten se spykolooki tekisi saman diagnoosin kuin me puhelussamme. Siis se on niin tää talvi.

Kommentit

norruska (Ei varmistettu)

Itse ostin just viime viikolla Fazerin parhaita sisustuskarkeiksi. Poikaystävä nauroi.

Miss T (Ei varmistettu)

Onpa kauniin näköistä! Tuo valo ja nuo ikkunat ja tuo pöytä ja tuo matto ja ja ja... Oi, nauttikaa!

Emma

Kynttiläfiilistelijöille:
Toi kynttilä on Marimekon mukaan graffitinharmaa ;) Mä tilasin pari kappaletta Turkuun Napapiirin myymälästä, josta niitä ainoana Suomessa vielä löytyy. Pari viikkoa sitten 23 kappaletta, vielä ehtii tilaamaan! Ovat vielä alennuksessakin, muistaakseni 11,50e/tsibale. Hopi hopi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää :) Lampaantaljat toimii aina (koirani samaa mieltä, koska omii itselleen kaikki). Mistä tuo ihana matto on kotoisin? Ja mää niin tahon ton teidän lattian!!! :)

-Riikka

sylvi taimi (Ei varmistettu)

olipa petollinen pointti vaaleasta glögistä! just kaupassa sitä himoitsin, mutta tiukasti pysyin linjassani: "ei ennen joulukuuta." ensi kerralla olkapäällä voi istua pieni piru kuiskuttelemassa muuta...

anskus (Ei varmistettu)

Hei Eeva, mistä on tuo ikkunalaudalla nököttävä upea naisen rintakuva? Siis aivan un-bei-lii-vi-böl!

Tiitiäinen (Ei varmistettu)

Miten ihana kirjoitus kaikessa yksinkertaisuudessaan! Tulin juuri siihen tulokseen että tää on mun lemppariblogi :) Sun jutut ja kirjoitustyyli saa aina hyvälle tuulelle, eikä aina tarvitse olla sen kummempaa asiaakaan :) Kodikasta syksyä sulle Eeva!

annukkamaria (Ei varmistettu) http://ihanaturhamaisuus.blogspot.fi/

Pus! <3

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Norruska, sisustuskarkki, mikä mahtava termi! :) Mulla tosin aika harvoin kestävät sisustuskarkkeina päivää pidempään... ;)

Miss T, kiitos kaunis! Ja kyllä, nautimma!

Emma, sulle tän kerroinkin jo, mutta tiedoksi myös muille että Marikynttilöitä onkin myynnissä myös tänä vuonna, mutta ei tuossa värissä.

Riikka, kiitos! Matto on joku iän vanha, joka on ollut poikaystävälläni ties kuinka kauan ja kulkenut kämpästä toiseen. Alkuperästä ei ikävä kyllä tietoa, mutta saahan noita kelim-mattoja vähän kaikkialta.

Sylvi Taimi, no mulla oli toi sama linja, kunnes keksin vaalean glögin, hah haa!

Anskus, kipsinainen on mun entisen poikaystävän tekemä. Tästä vastauksesta ei nyt tainnut olla apua, mutta hieno se kyllä on!

Tiitiäinen, voi kiitos tosi kivasta kommentista, mäkin tulin siitä oikein hyvälle tuulelle!

Annukka, pus! :)

tiia_

Onpas kivan ja valoisan näköistä! Ja joo, sisustushan on sellainen tyypillinen alkutalven tauti, joka oireilee yleensä voimakkaasti myös alkukeväästä. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä nuo tuolit on?? ihanat ovat!

La (Ei varmistettu)

Vinkiksi tulevaisuuden uhkakuvien varalle, että kivoista kynttilöistä saa ikuisia, kun niistä polttaa n. 1/3 ja asettaa sitten syntyneeseen "kuoppaan" tuikkukynttilän. Toimii hienosti useimpien kynttilöiden kohdalla ja rahaakin säästyy! Kiitos ihanasta blogistasi. :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Tiia_, kiitos! Tosiaan siltä vaikuttaa. Toivottavasti täällä on alkukeväästä jo vähän eri näköistä...

Vierailija, tuolit ovat Hayn Hee-tuolit!

La, NEROKASTA!!!! Otan tän heti käyttöön, kiitos!

Alarwyn (Ei varmistettu) http://www.tytto-tuollainen.blogspot.com

Se on niiiiin tää talvi. Ainakin mulla. Tosin mä en ole kyllä päässyt sisustusvimmassani vielö sanoista tekoihin... Syytän siitäkin talvea! :D

myu (Ei varmistettu)

Napapiirillä näkyi olevan kynttilöitä kahdessa eri vihreän sävyssä eilen, jos se vihreä miellyttää. Pahoittelut jos tieto ei ollutkaan tärkeä, piti silti tulla kertomaan, olin niin mielessäni ns. bongauksesta.

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Nuita Marimekon kynttilöitä saa tänä vuonna valkoisena ja punaisena. Mutta samalla mallilla siis saa :) 

envy (Ei varmistettu)

Ihastuskateus! Tosi kauniisti sisusteltu kokonaisuus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.