Onko mitään kutsuvampaa kuin kukkakaupan sisäänkäynti?

Kysynpähän vaan.

Tämä nimenomainen kuuluu tamperelaiselle Kukkaikkunalle, ja se sijaitsee osoitteessa Tuomiokirkonkatu 26.

Tällä hetkellä suurin unelmani ei ole lottovoitto, lomamatka maailman ympäri tai se, että saisin yhtäkkiä kuulla olevani pienen, mutta tolkuttoman rikkaan eurooppalaisvaltion kauan etsitty kruununperillinen. Tällä hetkellä näen päiväunia siitä, että voisin käydä ostamassa kukkia ja asetella ne maljakkoon siistille sohvapöydälle.

Kirottu remontti, valmistu jo!

Kommentit

Alva (Ei varmistettu)

Vaikka meillä ei olekaan remonttia käynnissä, niin I feel you.

Meillä koittaa muutto kuukauden päästä, ja koska muutakin tekemistä on kuin muuttaa, päätettiin aloittaa pakkaaminen ajoissa. Noh, tällä hetkellä nurkassa on täysiä, puolitäysiä ja tyhjiä banaanilaatikoita, kaikilla asunnon tasoilla (mukaan lukien lattiat) pyörii tavaraa joka hakee paikkaansa muuttolaatikoista/kirpparikasoista/kierrätyskasoista, ja kämppää ei ole siivottu ihan hetkeen eli kaiken kruununa joka paikassa on pölyä ja roskaa, ja siivoaminen on luonnollisesti mahdotonta tämän tavaramäärän keskellä.

Ymmärrän siis hyvin haaveen siististä sohvapöydästä, mutta unelmoin kuitenkin enemmän siitä lottovoitosta, koska tämä kärsimys loppunee reilun kuukauden päästä :)

(Ei varmistettu)

Kävin eilen Tampereen visiitillä samaisessa putiikissa. Nopea ruusunhakureissu muuttui sekunnin murto-osassa pällistelyyn, kuolaamiseen, tuoksutteluun, hypistelyyn ja ennen kaikkea ihasteluun. Tämän kaupan naiset tietävät sanojen kaunis ja harmooninen todellisen merkityksen! Mahtavaa oli saada myös muutama loistokas idea omaan parvekeparatiisiin.

Aino/sisatiloissa.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kyseessä onkin mielestäni Tampereen kaunein kukkakauppa! Kivaa, että joku viitsii nähdä vaivaa myös kaupan ulkopuolen somistamiseen niin kesällä kuin talvellakin.

kultahillokala

käyppä kurkkaamassa Turun ihastuttavinta kukkakauppaa Piia Jaalaa Linnankadulla Edisonin naapurissa. Sitä sisäänkäyntiä käyään ulkomailta asti tiirailemassa:) Oon ollut siellä työssäoppimassa pariin otteeseen ja aina vaan yhtä kaunis ja ihana paikka:) Suosittelen isosti!

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Tuon kaupan ääreen on kyllä aina pakko pysähtyä. Sieltä löytyy kivaa tosiaan kaikkina vuodenaikoina. Pikaista remontin etenemistä! :)

Sarba (Ei varmistettu)

Kanssaremontoijana vinkkaan, että parasta mitä voit tehdä remontin keskellä on ostaa kimpun kukkia - piristää raksaa niiiiiiiiiiiin paljon <3

rai (Ei varmistettu)

Oi, Turussa myös Kerttulin kukka levittäytyy ihanan vallattomasti Kerttulinkadulle :)

Hosuli
Hömppäblogi

Ooo, tuo ei ole kaukana mun kesähuudeista! Pitää mennä visiitille.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.