Onnellisten sattumusten sohvapöytä

Päätin muuttaessani, että tänne uuteen kämppään en aio hankkia mitään uusia huonekaluja vaan yritän löytää kaikki joko kirppiksiltä tai haalia sukulaisten ja kavereiden nurkista turhat kalusteet. Rikoin toki päätöksen ensimmäisen viikon aikana hurahtamalla marokkolaiseen palliin, mutta lasketaanko sitä nyt edes huonekaluksi?

Kuvittelin tämän päätöksen tarkoittavan, että hengailisin ainakin ensi jouluun puolityhjässä kämpässä, mutta mitä vielä! Onnellisten sattumusten seurauksena minulla on nyt oikeastaan kaikki huonekalut, joita yksi ihminen voi tarvita.

Kaikkien huonekalujen kanssa on käynyt uskomaton tuuri, mutta tämän sohvapöydän kohdalla voidaan jo puhua onnellisista tähdistä.

Olin etsiskellyt sohvapöytää kirppareilta todeten ne kaikki liian korkeiksi, isoiksi, pieniksi, rumiksi tai tummiksi. Valitin tätä asiaa kaverilleni Mikolle, ja noin kolme minuuttia myöhemmin Mikko ilmestyi jostain kulahtaneen, mutta juuri oikeankokoisen ja -mallisen trukkilavan kanssa ja sanoi no hei tässä on sulle sohvapöytä.

Kävin ostamassa Clas Ohlsonilta kalustepyörät, mutta en löytänyt sopivia ruuveja enkä omistanut myöskään oikeanlaista (okei, minkäänlaista) työkalua niiden kiinnittämiseen. Näin jo sieluni silmin kuinka tikkuinen trukkilava jää kuukausiksi pyörimään nurkkiin ilman että saan asialle tehtyä mitään.

Huokailin tätä asiaa Stellan eteisessä, ja yhtäkkiä taivaasta putosi (tai siis keittiöstä asteli) puuseppämies, joka totesi että ootapas hetki, mä tuun kohta poraamaan sulle ne pyörät. Emme olleet siis koskaan aiemmin tavanneet, ja tämä ihana ihminen vaan lähti meille poraamaan sohvapöytään pyöriä.

Sitten hioin pöydän, aika laiskanlaisesti, ja sudin pintaan maalia, aika löysin rantein - ja siitähän tuli oikein kiva. Hinta noin 40 euroa ja kaupan päälle lisää luottoa siihen, että asiat järkkääntyy aina. Whoever you are, I have always depended on the kindness of strangers.

Tattis!

 

 

Kommentit

Roosa
Mangomalen

"I think I wanted to show that the world is not some big, scary place, but in fact is full of people who want to help you." - Graham Hughes (tyyppi, joka reissasi kaikki maailman maa lentämättä ja minibudjetilla)

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://modernistikodikas.blogspot.fi/

Hieno! Ja kyllä, asiat järjestyvät AINA!

Morsio
Mennään vaan!

Ihan parhautta! Juuri samalla asenteella meillä on sisustetta - asiat aina ilmestyvät jostain kun vähän jaksaa odottaa (ja sopivasti huudella ympärilleen) :)

Pipari68 (Ei varmistettu)

Superihana! Olen haaveillut kyseisistä lavoista tehdystä sängynalustasta. Vielä haaveissa, mutta ehkäpä kohta patjan alla....

Miss T (Ei varmistettu)

Ihana - ja sää myös :)!

Suvinen
This is our story

Meillä on valkoisista lavoista kyhätty sängyn runko, kun sopivaa ja kivaa ei löytynyt millään. Tykkään kovasti! :)

Enne/Casa-X (Ei varmistettu) http://casa-x.blogspot.fi/

Tuunasin itse vastikään sohvapöydän vanhasta ammuslaatikosta ja nyt kuolaan, hienoa sohvapöytääsikin enemmän, noiden kalustepyörien perään: miksi oi miksi en tajunnut ketjurautakaupan sijaan käydä Clas Ohlsonilta niitä etsimässä?! Tähän ikään (ja sisustustahtiin) mennessä olisi pitänyt jo oppia, että Clasulta löytyy kaikki, mitä pieni ihminen voi tarvita. Yleensä isompana, halvemmalla ja paremman näköisenä. :)

ninieni (Ei varmistettu) http://elintasokulkuri.blogspot.fi/

Oii!! Ihana sohvapöytä! Ja ihania ihmisiä! Kaikki tosiaan järjestyy kun jaksaa vähän odotella :)

Laura -Tee Hetki (Ei varmistettu) http://www.lauranteehetki.blogspot.fi/

Ihania sattumuksia ja ihania ihmisiä! Tuollaisia tässä maailmassa kaivataan :)

Kkkkk (Ei varmistettu)

Joku tulee kohta aiiiivan varmasti kysymään jotain veroasioista/harmaatalous blaablaa, itseasiassa olen yllättynyt ettei vielä ole tullut :D
Ehkä olen vain pessimisti. Ja pöytä on ihana!!!

Elina anonyymi (Ei varmistettu)

Vaikka en sua Eeva tunnekaan, muuta kuin blogin kautta, niin pakko muistuttaa, että hyville tyypeille sattuu hyviä juttuja. ^_^

mma (Ei varmistettu)

Hei Eeva! Tätä kommentsia ei sun tarvitse edes julkaista julkisesti, halusin vaan sulle laittaa viestiä. Mulla on ollut pitkä tauko sun blogin lukemisessa, jossain vaiheessa se vain jäi, mutta nyt eksyin tänne taas ja täytyy sanoa että ihan kuin olisi kotiinsa tullut! Ihana, lämmin tunnelma, tykkään hulluna sun kirjoitustyylistä! Sun teksteistä saa lohtua ja lämpöä ja mitä vielä, täältä en enään pois eksy! Elämänmuutoksia varmasti ollut itse kullakin, kaikkea hyvää tulevalle vuodelle, toi se sitten eteen mitä tahansa, niin sun aurinkoinen elämänasenne ja ihanaihana tapasi havainnoida maailmaa varmasti takaavat että selviät mistä vain. Kiitos ja kumarrus, älä koskaan ikinä muutu! :)

tsup (Ei varmistettu)

Inspis! Töissä meillä lojuu noita trukkilavoja, erimallisia ja kokoisia, mutta onkohan ne kaikki ihan just niin tärkeitä. Hmm. Joskus voisi pomolta kysyä saanko yhden niistä :)

hannis

Just tuollasesta pöydästä oon myös haaveillut,ihana:) yhtä onnekkaita sattumuksia odotellessa...:)

Tanja_O (Ei varmistettu)

Sohvapöydän (joka sekin on kyllä suloinen) sijaan minä tulin hehkuttamaan tuota ihanaa lainausta Viettelysten Vaunusta. Yksi lempielokuvistani, kirja on hukkunut loputtoman lukulistamereen. Ehkä joku päivä vielä..

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja hyvin olet saanut tuon atsalean menestymään, kokemuksesta tiedän, ettei se ole helppoa! Mukavaa viikonloppua! L.

Annee (Ei varmistettu)

Hyvä idea ja tosi kaunis sohvapöytä! Mutta se tärkein: kiitos valoisasta ja inspiroivasta asenteestasi elämän ja muutosten suhteen. Otin itselleni lainaukseksi erään sanontasi elämän ohjeeksi. Olet mahtava Eeva!

JereVii (Ei varmistettu) http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

Kivan näköinen! itsellä on kanssa jo pidemmän aikaa ollut haaveena ja mielessä nämä lavoista rakennetut huonekalut... Sopivat mun mielestä oikean värisenä lähes sisustukseen kuin sisustukseen ja niitä on niin helppo sitten muokkailla :)
http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

sirppis (Ei varmistettu)

Onpa mahtavan näköinen ja ihanan kotoinen sohvapöytä! Haaveilen itse samantyylisestä, kunhan saatais ensin mittava pintaremontti valmiiksi :)

Eeva Kolu

Kiitos kaikille tosi kivoista kommenteista! :) Ja ihanaa viikonloppua! xx

Ostopaikkatiedustelu (Ei varmistettu)

Tahtoisin nyt tiedustella, että mistähän tuollaisia Mikon kaltaisia ystäviä oikein saa? Minulla olisi ystäväpiirissä vielä hyvin tilaa yhdelle (tai useammalle) kappaleelle.

Eeva Kolu

Mä vähän epäilen, että Mikkoja ei ole kuin yksi tässä maailmassa :) 

pöllösanoopööllöpööllö (Ei varmistettu)

Mun katse kiinnittyi enemmänkin tuohon jumaleissönin kauniseen sohvaan! Mistä tämä kaunokainen on?

Eeva Kolu

Heippa pöllö! Tuo sohva oli valmiina täällä asunnossa tänne muuttaessani, mutta tiedän varmaksi että se on Ikeasta :)

Johkis (Ei varmistettu)

Se on Ikean Karlstad. Ihan jees, mutta käytössä kyllä huomaa laadun - toki ei se kovin kalliskaan ole. Iso plussa irtopäällisistä, joita voi pestä tai ostaa uusia.

Vierailija (Ei varmistettu)

kylläpä on harvinaisen kammottava sohvapöytä. Trukkilavat on trukkilavoja ihan syystä. Toivon hartaasti ettei muitakaan varastotarvikkeita kannata kenenkään kotiin muuten kuin takkaan heitettäväki. Todellinen arvo tuollaiselle rumiluksella on lähellä kolmea euroa.

Eeva Kolu

Pusuja, päivänsäde!

LauraLeea (Ei varmistettu)

Heips! tiedustelisin kuvissa näkyvän maton alkuperää, ihana(samoin kuin sohvapöytäkin)!

Eeva Kolu

Moikka, matto on Granitista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.