parasta joka kaupungissa

Viimeisen vuoden aikana osoitteeni on ollut kolmessa eri kaupungissa. Joitain olen rakastanut, joistain tykännyt ja joitain hetkittäin inhonnutkin. Kaikki ovat erilaisia, jokaisessa on omat hyvät ja huonot puolensa.

 

Mutta kaikille on yhteistä se, mikä niissä on parasta: ihmiset.

 

Se tuli taas mieleen, kun näin nämä kaksi kameraani tallentunutta, tärähtänyttä otosta.

 

 

 

 Ikävöin Turkuun joka kerta, kun avaan Facebookin ja näen päivitykset jokilaivoista, jokirannasta, jumppatunneista, tutuista kuppiloista ja Hämeenkadulla pyöräilystä. Ikävöin Tampereelle aina, kun avaan Annukan blogin ja luen kukkamekoissa juoduista päiväkahveista ja tuotteliaista kirppisretkistä.

 

Ja epäilemättä jonain päivänä tulevaisuudessa ikävöin Helsinkiä, torstai-iltapäivänä juotuja bloody maryja, pitkäksi venähtäneitä iltoja, L-koodi-maratoneja ja sitä yhtä vaatekauppaa, jonka rekkien välissä törmää aina tuttuihin.

 

ps. Kommentointi on ollut rikki eilisestä. Nyt se vaikuttaisi jälleen toimivan...? Pahoittelut alkunikottelusta, mutta eiköhän hommat piakkoin lähde rullaamaan hieman sulavammin!

Kommentit

annukka (Ei varmistettu)

Voi muru! <3

Eeva Kolu

Pus! <3

Nukke (Ei varmistettu)

ihmiset : ) < 3 ihanaa tekstiä, alkaa itseäkin ihan suruttaa kun muistelee viime vuotta

Eeva Kolu

Nukke, nääh, ei surustella, vaan ilostellaan menneistä :)

Toinen ikävöijä (Ei varmistettu)

Itse ikävöin takaisin vaihto-opiskeluvuoteen, vaikka siitä onkin jo 3 vuotta aikaan. Aina kun katselee kuvia tuolta ajalta, unohtaa kaikki ikävät jutut, mitä ulkomailla asumiseen liittyi ja muistaa vain kaikki ne ihanat onnelliset hetket ja mahtavat tyypit, jotka kohtasi. Ja ikävää lisää se, että näitä ihmisiä ei välttämättä tapaa enää koskaan uudestaan (ainakaan koko porukalla). Ikuinen ikävä niihin tunnelmiin. :)

missbritannika (Ei varmistettu)

Kirjotin just siitä kuinka aina ikävöi sinne missä ei ole. Silti niitä uusia ikävöitäviä asuinkaupunkeja kerää koko ajan lisää :)

Anitra (Ei varmistettu)

Now I know who the brnaiy one is, I’ll keep looking for your posts.

Janeece (Ei varmistettu)

Now we know who the sneisble one is here. Great post!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.