patsy, edina, flunssa ja mä

 Terkkuja sängynpohjalta!

 

Niin siinä sitten kävi, että D-vitamiinilla doupattu kehoni taipui lopulta kaikkien huonosti nukuttujen öiden, eptäterveellisten aterioiden ja stressattujen päivien jälkeen. Sanoi lurjus sopimuksemme irti ja päätti, että nyt on eukon aika viettää muutama päivä vaakatasossa, kaktus kurkussa.

 

Muistelin, että sairastaminen olisi jotenkin kivempaa. Että siinä olisi sitä samaa hohtoa kuin lapsena, kun oli syy jäädä pois koulusta ja olla pukematta päälle. Ja töiden jälkeen äiti toi Lauantaipussin pyytämättä.

 

 

 

Mutta tämähän on ihan hanurista koko homma. Tai no, ei nyt ihan kokonaan. Olen viihdyttänyt itseäni Todella upeeta - DVD-boksilla, jonka hain Anttilasta ihan tätä sairastamisprojektia varten. Kympillä kaikki viisi kautta, suorastaan rikollinen hinta moisesta mestariteoksesta. Sweetie, sweetie, darling!

 

JA KYLLÄ. Syön irtokarkkia, vaikka sokeri ruokkiikin bakteereja. Mieluummin vähän pahempi flunssa ja karkkia kuin flunssa ilman karkkia.

Kommentit

Krissu (Ei varmistettu)

Paranemisia sinne, toivottelee täältä toinen nuhanenä 8)

Eeva (Ei varmistettu)

Krissu: toivotan samaa sulle ja kaikille muillekin kohtalotovereille! Kyllä me tää selätetään!

Sirkku Helke (Ei varmistettu)

Eikä! Lähen juosten Anttilaan! Nii ja paranemisia :)

Duussi / laplusdouce.blogspot.com (Ei varmistettu)

Paranemistoivotukset flunssatovereille myös täältä Martista! Itse tuskailen tässä niistämisen ja yskimisen lomassa lähinnä sitä, että freelancerin on pakko tehdä työt kipeänäkin... työterveyshuolto ja palkallinen saikku kelpais kyllä tässä kohtaa. Mutta itepähän läksin - ja tää on mun mielestä oikeastaan friikkuuden ainoa huono puoli, joten sikäli ihan kestettävissä. :)

sirkku taaaaas (Ei varmistettu)

olin nii innoissani täst, et kommentoin sit oikee koko nimelläni :D

Eeva (Ei varmistettu)

Sirkku: oijoi, siellä se odottaa sua, Top Tenin alehyllyssä! ********** Duussi: no NIINPÄ. Tein juuri puhelinhaastattelun vaikka ääntä ei meinannut lähteä kurkusta just yhtään... nyt vielä pitäis näillä aivoilla saada jotain järkevää tekstiä aikaiseksi, hohhoh, katotaan mitähän siitäkin tulee :D

kriti (Ei varmistettu)

Itsekin sairastin tuossa juuri viikon verran kun kuume ei millään keinoin vain suostunut laskemaan. Jep, kaikki se sairastelun hohto oli poissa, vaikka loppupäiviksi menin vielä sen vuoksi vanhemmilleni vauvailemaan täysihoidon ja säälin toivossa. Mutta se loikoilu olikin vain ja ainoastaan tylsää ja ankeaa. Vanhempien puolustukseksi täytyy tosin sanoa että toivat minulle karkkia JA sipsiä ja kuumeenkin sai mitattua kätevällä korvakuumemittarilla. Mutta tämän viikon olenkin sitten saanut kiireellä hoitaa kaikkia laiminlyötyjä tehtäviä ja itseopiskella väliinjääneiden luentojen materiaaleja, eli uusi stressiputki alkoikin sitten heti. Yöh. Paranemisia sinne!

Mirja (Ei varmistettu)

Täällähän on paljon kohtalotovereita! Sairastan jo neljättä päivää ja olen niiiiiin tylsistynyt... Pitääkin kipaista Anttilassa! :)

anna-elina (the-littlethingss.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Paranemisia!♥ Sulla on loistava karkkimaku muuten! Mitä tekisinkään nyt pussista Suomen irtokarkkeja...

Linda (Ei varmistettu)

Ab fab on kyllä parasta piristystä sairaana ollessa. Mä sain kaikki tuotantokaudet 6 vuotta sitten isältäni, kun olin viikon sairaalassa ja riehakkaat patsy ja edi darlings piristivät kummasti apeaa mieltä. Pikaisia paranemisia sinne! :) Onneks kevät tekee tuloaan ja flunssat vähenee sen myötä.

Isa (Ei varmistettu)

Mikä täydellinen namipussin koostumus :o Ihailen saavutustasi.

http://food--for--one.blogspot.com

J/www.skipped-heartbeats.blogspot.com (Ei varmistettu)

"Voi kuinka keljua!" , huudahti toinen flunssainen karkkipussinsa ääreltä.

Parane pian.

Ten (Ei varmistettu)

Oota vaan et sun räkä tönkkööntyy. Sori tästä aihepiiristä mutta en oo löytänyt räkää parempaa mittaria tälle asialle, mun kokemuksen mukaan useimmat flunssat jakautuu ikävään kuumeisen raihnaiseen kirkkaan rään vaiheeseen ja seuraavaan hilpeään tönkön rään vaiheeseen jolloin kuume on laskenut, päähän ei enää satu, energia palaa ja saa puhua seksikkään painuneella äänellä (ja tää ei nyt sitten vissiinkään koske sua mutta hilpeyttä lisää sillä hekumointi että siitä verkkareissa kotona hummailusta maksetaan!).

Sitä odotellessa: http://www.youtube.com/watch?v=hweXcgF1DRI (enpä kutsuisi tätä mitenkään omaperäiseksi valinnaksi mutta tänään kun tää tuli radiosta, tajusin että mun kokemus tästä biisistä perustuu lähes täysin sen ikiaikaisen Ostos-TV:n 60's-boksin mainoksen kuunteluun jossa kuuluu vaan se kertosäkeen eka line 2 kertaa ja että täähän on kipeen hyvä biisi!)

Henna (Ei varmistettu)

Eeva, olen lukenut blogiasi ties kuinka kauan ja rakastan sitä! Kommentoimaan en ole itseäni saanut, mutta nyt on pakko: täydellinen irtokarkkimaku! Nyt viimeistään tiedän että voisit olla mun kaveri.

Cecil (Ei varmistettu)

Kihosi sylki suuhun kun näin ton pääkallon.

anni (Ei varmistettu)

Siullon ihan samanlainen karkkimaku kuin miulla. :) Toivottavasti paranet pian..!

fl (Ei varmistettu)

Rakastan blogiasi!

Kaunokki (Ei varmistettu)

Tässä olisi yksi teoria: Aikuisena sairastamisesta on mennyt hohto, koska aikuisena ei tarvitse olla kipeä voidakseen haahuilla koko päivän pyjamassa leffoja katsellen ja karkkia syöden - sitä kutsutaan vain sunnuntaiksi! Pikaista paranemista sinulle:)

Pampula (Ei varmistettu)

Ihan kuin jokainen lause tästä blogista olisi minun kirjoittamani(paitsi, että en osaa ilmaista itseäni yhtä sujuvasti). Itse syön kipeänä jäätelöä litrakaupalla, litkin mummon mustaherkukkamehua kuumana ja sitä kaupan sokeriällötys mustikkakeittoa, ja se on täysin oikein!

Kiitos mahtavasta blogista.

Terveisin:
Korvatulehduspotilas

Roikale (Ei varmistettu)

Paranemisia Eeva! :) Ja kuten aiempi kommentoija viittasikin, niin jäätelöähän kuuluu syödä ja paljon. Ei ihan suoraan pakastimesta, mutta melkein. Silloin se on hyvä kurkullekin! Jädee!

Pee (Ei varmistettu)

Tsemppiä taudin selätykseen!! ps. mikä ihana karkkivalikoima! Olen kateellinen. Harmi, kun lähimpään makuuniin tms. on parituhatta kilometriä, hitto vie. Täällä ei ole mitään hyviä karkkeja, vain suklaata hyllytolkulla ja pari Haribon pussia. Niillä ei parannuta mistään flunssasta.

Anna (Ei varmistettu)

Tästä herää vain yksi kysymys. Mistä saa sinisiä marianneja irttareina?

Eeva (Ei varmistettu)

Kiitos kamut ihanista kommenteista ja sympatiaa kaikille muille sairastelijoille! Annalle tiedoksi, että ainakin UVD-videosta saa sinisiä Marianneja. En tosin tiedä onko se valtakunnallinen ketju vai vaan Turussa...?

Maria (Ei varmistettu)

Ihana maailman paras video. Rakastan. Mikä on Muuten sun ja teidän mielestä paras irtokarkki?

sartsa (Ei varmistettu)

Mä ostin samanlaisen todella upeeta dvd boksin hulluilta päiviltä 7 eurolla :) Paranemisia!

lauralovesi (Ei varmistettu)

Kerrankin karkkikulho, jossa ei näytä olevan yhtäkään kehnoa makeista. En ole koskaan nähnyt vastaavaa (paitsi itselläni tietysti). Yläfemma!

Tia (Ei varmistettu)

Yhdyn moneen aikaisempaan kommentoijaan; täydellinen karkkikulho! Mä en siis oikeasti tajua, miten ihmisten karkkimaut voikaan olla niin erilaisia. En ole koskaan törmännyt ihmiseen, joka valitsisi valikoimista about samat karkit kuin minä, hei siis vaan Eeva ja kaikki muut karkki-soul sisterit!

Tittt (Ei varmistettu)

Minäkin olen lukenut että sokeri sekä maitotuotteet(=lisää limaisuutta/räkää) eivät sovi flunssaan, mutta silti mun sairauslomiin kuuluu aina karkit ja jäätelö ehdottomasti! Vaikka niitä en muuten syö, niin sairastaessa annan luvan itselleni syödä niitä niin paljon kun jaksan.

täälläkin yksi niiskuneiti jolla elämä pian voittaa flunssan kourista. Paranemisia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.