Perjantaibiisi

Graah, tiedättekös kun kuulette jonkun ihan mahtavan biisin jossain ja sitten haette sen biisin YouTubesta ja video on aivan väärä

Minä olin kuvitellut tähän Lorden Tennis Court -videoon ihmisiä olemassa nuoria, kauniita ja tyhmiä, ruskettuneita raajoja, auringon vaalentamia hiuksia ja sen sellaista, mutta... 

No. Biisi on silti juuri oikea valinta tähän perjantaihin. I'm just here for the thrill of it.

Biisi soimaan, video omalla vastuulla ---- se on per-jan-tai! 

Kommentit

honeychile

Tiedän, viimeisimpänä mulle Robin Thicken Blurred Lines oli just se. Tosin en ehkä kuunnellut sanoja mitenkään kovinkaan tarkasti videota kuvitellessani... :D 

phocahispida

Sisustus- ja erityisesti astiastalkkaaja muisteli nähneensä keittiön hyllyllä Marimekon kupposia. Sopisiko sekaan myös Sääpäiväkirja-vati? ;)

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/09/27/joka-saan-mahtiarvonta/

Ihanaa viikonloppua ja trenssikelejä!

eem (Ei varmistettu)

Eeva! Tiedän, ettei liity aiheeseen mitenkään, mutta kuinka kauan sun maapähkinävoikeksit (ohje Kauhaa ja rakkautta -blogista) säilyy (jos ne säilyy syömättöminä ;))? Huoneenlämmössä? Kiitos ihanasta blogista! :)

mötte (Ei varmistettu)

Jos et ole kuullut artistin Ronya esittämää biisiä ''Hyperventilating'', niin mene juutuubiin ja laita biisi pyörimään, mieluiten niin, että kuuntelet biisit tarpeeksi hyvillä kajareilla, tarpeeksi kovaa. Älä katso videota. No niin, mene, ja kuuntele, lue sitten loput.

*

*

*

*

*

Likka on suomalainen, biisi on törkeen hyvä, Ronya kaunis kuin enkeli. Todella lupaavaa, kansainvälisestikin ajateltuna, eikö? No niin, nyt mene uudestaan kuuntelemaan biisi ja katsomaan samalla video.

*
*
*
*
*

NIIIIIN PASKA filmi, siinä ei ole mitään tunnetta, mahtipontisuutta ja sirkustehenkeä, jota biisissä on! Nyt Ronyan taustajoukot (levy-yhtiö? manageri? ketä saan syyttää?!) ovat yhdellä keskinkertaisuudessakin epäonnistuneella videolla lykänneet lahjakkaan nuoren artistin uran etenemistä. Biisin henkisellä videolla tuo olis ollut hitti ympäri mualimaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.