Perjantain leopardi (ja leppardi)

Kaikki mitä rakastin

Eräs kommentoija esitti toiveen, että vinkkaisin, miten oikein käytän sitä kesällä ostamaani leopardihametta. Tämä olkoon siis sinulle!

Siinähän se nököttää, harmaan kasmirneuleen ja paksujen sukkisten seurana. 

Olen itse asiassa käyttänyt hametta todella paljon. Luulen, että siihen on kaksi syytä. Ensinnäkin aina kun kaivan sen vaatekaapista päässäni alkaa välittömästi soida Def Leppardin Pour Some Sugar On Me, jonka seurauksena se on pakko laittaa puhelimesta soimaan heti kun astuu ovesta ulos. Ja antakaas kun kerron, että maailma näyttää erilaiselta, kun sitä katsoo teksasilaisiin strippibaareihin sopivan kasaritukkarokin säestämänä.

Toinen syy on se, että hame sopii yllättävän hyvin asuun kuin asuun - paitsi kerran, kun epähuomiossa puin sen seuraksi leopardikuvioiset tossut ja leopardikuvioisen huivin. Se ei ehkä ollut niin hyvä idea. Sinä päivänä jouduin kuuntelemaan Def Leppardia ekstrakovalla saadakseni riittävän itsevarmuusbuustauksen, jotta kehtasin kävellä julkisilla paikoilla.

Hyvää perjantaita, te pienet leopardinpennut! Olkaa söpöjä ja pyörikää pulleat mahat tyytyväisinä. Jos olisin leopardiemonne, teille ei tapahtuisi koskaan mitään pahaa.

Kommentit

palsta

Eeva olet taitava suomen kielen käyttäjä ja sun jutut on päivän piristys :) !

Vierailija (Ei varmistettu)

GRRRRR!

HP (Ei varmistettu)

Toinen kysymys vaatteisiin liittyen. Olen menossa muutaman viikon päästä Tukholmaan ja mielessä siintää nuo Acnen Pistolit, jotka muistan sinun hankkineen sieltä myös. Olisiko kauppavinkkiä niiden osalta?

Marsublog

En ole Eeva, mut Acne on halvempaa Suomessa kruunun kurssin takia.

 

Ja Tukholmassa niitä myy vaikka NK, A-place ja Acnen omat liikkeet.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa HP! Mun Pistolit on ostettu Turun Stockmannilta :)

n0ir (Ei varmistettu) http://ihmiskohtalo.blogspot.fi/

IHANA hamonen! Oiken kiva look sulla :) Ja kyllä, komppaan mira_n:ää päivän piristys-asiassa ja suomen kielen käytössä!

Toimitus
Toimitus

Def Leppardia? Nyt kyllä paljastuu Kolun plikan pimeä puoli.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana viimeinen kappale Eeva! Tykkään myös koko asusta paljon, olet aina yhtä kaunis.

-Pee

Elsku (Ei varmistettu)

Tuo harmaa neuleesi näyttää täydelliseltä! Mistä se on? :) Itselläni on ollut koko syksyn etsinnässä, mutta en ole löytänyt sopivaa yksilöä.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa Elsku! Mun neule on Zarasta :)

Janette (Ei varmistettu)

Ihana asu! Joskus, kun epäilen leopardikuviorakkauteni olevan aavistuksen noloa, ajattelen sua: "No, jos Eeva Kolu tykkää leopardista, niin ei se voi olla kauhean mautonta.." Kiitos, Eeva!

Mindeka
Ma-material Girl

Ihana asu -Ja kirjoitus. Voi, kun saisin sinun verbaaliset taitosi!

tiippa (Ei varmistettu)

"Hyvää perjantaita, te pienet leopardinpennut! Olkaa söpöjä ja pyörikää pulleat mahat tyytyväisinä. Jos olisin leopardiemonne, teille ei tapahtuisi koskaan mitään pahaa."

ihanaihanaihana :D kiitos, tästä tuli heti turvallinen ja nauravainen olo :D hyvää perjantaina myös sinne!

juolukka (Ei varmistettu)

Def Leppard! Just kun luulin, etten voisi tykätä susta yhtään enempää.

hooeekoo (Ei varmistettu)

Onnistut tekemään iki-inhokistani leokuosista ei vain siedettävän, vaan todella käyttökelpoisen ja chicin näköisen! Tuollaisen asukokonaisuuden näkisin itsellänikin. :)

Raato (Ei varmistettu) http://nillityss.blogspot.fi/

Viimeinen kappaleesi sai minut hihittelemään, olet ihana. Sitä mie vain oikeasti, että olisi todellakivaa, jos tekisit joskus minun kaltaisten en-osaa-etsiä-uutta-musiikkia -persoonien riemuksi spotify-soittolistoja. Hihi.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa, tekisin mielelläni, mutta mulla ei ole Spotify-tiliä :( Ehkä jos jossain vaiheessa otan sen taas käyttöön!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisitpa mun emo! :D

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

nainen pukeutuu kyllä niin kovin viehättävästi <3 ihana ! :)

kiira2 (Ei varmistettu)

Voi älä koskaan lopeta tätä kaunista blogia, tai jos lopetat, niin sitten kyllä kirjoitat kirjoja, mielelään kerran vuodes kaks, tai sit yks piiiiitkä (vähintään)!

En tiedä onko muille tuttu ajatus, mutta minulla on tämän blogin lisäksi yksi toinen ikilemppari, jota luen jatkuvasti ja aina tulen niin onnelliseksi. Mutta se ajatus: krooninen pelko "mitä jos tää loppuuuuu".
Hirveä ajatus, koen pelkoa erityisesti kun luen jotain oikein osuvaa postausta (täällä melko usein siis). Teksteillä, jotka saavat minut eniten hymyilemään, on kauhea kääntöpuolensa siis. Apua!

chiquita (Ei varmistettu)

Eeva, kirjotat niin ihanasti, ettei mitään järkeä!! Nämä sun tekstit tuo iloa ja hyvää mieltä :) life is good! Ihanaa viikonloppua :)

neila
Aavistus sinusta

Tosi kiva, kun sulta tulee nykyään näitä asupostauksiakin! Silloin, kun olen aikoinani alkanut seuraamaan sun blogia, niin tykkäsin tyylistäsi tosi paljon, mutta sitten piditkin piiiitkää taukoa asukuvista. Kiva siis nähdä nykyään, että mihin sun tyyli onkaan kehittynyt. Ja kivahan se (tyyli) on edelleen. :)

Sofie_ (Ei varmistettu)

Ihana Eeva! Rakastan tuota asua melkein yhtä paljon tämän postauksen viimeistä kappaletta. Hyvää viikonloppua!

Tee (Ei varmistettu)

Olet tosi kaunis.

minna kedolta (Ei varmistettu) http://kedolla.blogspot.fi

Oletpa nättinä taas! Tuollaista asua voisin pitää vaikka heti, ellei kasvava masu olisi tiellä, nyt menee kaikki hameet vähän liian alas ja paidat vähän liian ylös... :) siihen ei auta edes Deffien biisin tuoma itsevarmuus, vaikka aika kova tsipale muuten onkin. :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

KIITOS kaikille kommenteista ja tsori kun vastailu viipyi, viikonloppu vei leppardin mennessään ;) .xxx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.