Pitkä ja mitä rentouttavin viikonloppu Tampereella

Vietin pitkän viikonlopun Tampereella, ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun muutin sieltä pois.

Ystävän sohvaa oli jo kohtuuton ikävä. Isompi ikävä oli vain sen omistajaa.

Meillä oli suuria suunnitelmia siitä, miten aiomme katsoa sen ja sen leffan ja tehdä sitä ja tätä. Loppupeleissä istuimme melkein koko viikonlopun kalsareissa sohvalla ja hölötimme. Ja sehän se on parasta. Niitä ja näitä leffoja voi katsoa ja sitä ja tätä voi tehdä missä vain - näiden tyttöjen seurassa pääsee hölöttämään sohvalla ihan liian harvoin.

Lopulta Pirkanmaan kattavimmasta leffakokoelmasta katsottiin vain Louis Mallen vuonna 1960 valmistunut Zazie - Pariisin päiviä. Paikoitellen melko psykedeelinen, en jaksanut keskittyä, jatkoin hölöttämistä. Mutta elokuvan Albertine - siinäpä tyyli-idolini.

Ja käytiin me nyt vähän ihmisten ilmoillakin. Nökötettiin esimerkiksi Tuomiokirkon puistossa kyttäämässä hääpareja. Neljän vuodenajan lounas, tietysti. Söimme hiillostettua lohta ja vieressämme ranskalainen pappa joi punaviiniä pillillä. Ajauduimme vastapäätä istuvien rouvien kanssa keskusteluun täydellisestä majoneesireseptistä. Oi, miten ikävä olikaan sitä paikkaa! 

Ja sitten lasilliset Nordicissa. Kaupoissa kiertelyä tuloksetta ja nopea syöksy Koskikeskukseen sadetta pakoon. 

Kiitos tytöt - tämän viikonlopun voimin jaksan ehkä seuraavan hirviötyöviikon. Uskon vakaasti, että ihminen ei tarvitse meditaatioretriittejä tai stressinpoistoterapiaa, jos muistaa säännöllisesti maata ystävien kanssa sohvalla kalsareissa.

Kommentit

EllaMirjam (Ei varmistettu)

Satuin tuohon puistoon samaan aikaan (etsittiin sushi & macaron -kahvilaa, jota ei sitten ilmeisesti koskaan pistetykään pystyyn, höh), ja sanoin vaan siitä lähdettyä miehelle, että olikohan tuo Eeva - jos oli, niin olis pitäny mennä halaamaan sitä. :D Asun opiskelujen takia Tampereella, ja aika menee siinä, että kaipaan vain Turkuun takaisin. Kai minäkin vielä valmistun ja pääsen takaisin Siihen Oikeaan Kaupunkiin. Tori, jokirantakävelyt, kirjasto. <3 Sun ottamat valokuvat helpottaa hieman tätä ikävää. :) Oon myös viime vuosien aikana kokeillut lähestulkoon kaikkia sun reseptejä, ja kehittänyt niitä edelleen. Joten lämmin virtuaalihali sulle! :) Ehkä tää virtuaalinen on myös vähemmän creepy tilanne verrattuna siihen, että joku tuntematon käy puistossa päälle. :D Tsemppiä hirviöviikkoon!

Eeva Kolu

EllaMirjam, voi, olisit tullut vaan moikkaamaan! Mekin etsittiin sushia ja macaroneja, kuten varmaan arvasitkin - ja meitäkin harmitti, kun jouduimme lähtemään tyhjin käsin. Onneksi löydettiin monta muuta mainiota ravintolaa :) Tsemppiä ja tervetuloa takaisin Turkuun, kun sen aika koittaa - siihen asti nauti Tampereesta!

Hosuli
Hömppäblogi

Voi Tampere! <3

Tiia/Onneksi (Ei varmistettu)

Komppaan Hosulia. Minulle Tampere on epäilemättä juuri Se Oikea Kaupunki, ja nyt Helsingissä nyyhkin näitä kuvia katsellessa... Mutta kaipa maiseman vaihtaminen antaa perspektiiviä - vähintäänkin sitä vanhaa kotikaupunkia oppii arvostamaan entistä enemmän.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Neljän vuodenajan lounaalla on aina sama ranskalainen pappa - vakiopaikka pöydässä, tutut tervehdykset, punaviini ja pilli. Yksi parhaita paikkoja istahtaa alas ja katsella Tampereen elämää.

Eeva Kolu

Tiia/Onneksi - se on juurikin noin, tiedän kokemuksesta :)

Tiina - epäilinkin, että kyseessä saattaisi olla joku vakiohahmo :) Tosin itse en ollut häneen aikaisemmin törmännyt, vaikka Tampereella asuessani söin tuolla koko ajan. Meillä täällä Turussa taasen on eräässä lounaspaikassa vakiopappana nautiskelija, joka tilaa lounaallakin aina 2-3 ruokalajia, punaviinin ja lopuksi vielä portviinin.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Oi, ihania esimerkkejä miten nautitaan elämästä nyt ja tässä.

Nooraslsl (Ei varmistettu)

Hei! Oliks sulla housut päällä!

Eeva Kolu

Tiina, niinpä :) Sellanen mustakin tulee mummona!

Nooraslsl, no oli, ja on NYTKIN! Tästä mullistavasta asiasta ehkä raporttia myöhemmin.

VierailijaKaroliiina (Ei varmistettu)

Oijjoi mistä on nuo ihanat skumppalasit!?!?!?

Eeva Kolu

Karoliina, tämä on se vastauksista ärsyttävin: kirppikseltä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.