Puhdistus

Kaikki mitä rakastin

Olen melkein kaksi viikkoa maannut sohvalla, elänyt irtokarkilla ja lukenut Daily Mailia. Ruumiini, mieleni ja sieluni on täynnä törkyä ja kuonaa.

Onneksi yrittäjä ei voi jäädä liian pitkäksi aikaa odottelemaan tervettä ruumista - jossain vaiheessa on olosuhteiden pakosta noustava sohvalta.

Suoritin detoxin:

Ensin kävelin yhteen vähän hipihtävään kahvilaan ja tilasin salaatin ja vihersmoothien. Valitsin joka tilanteessa sen vaihtoehdon, jossa on eniten vitamiineja. Laitoin käsilaukkuun vesipullon. Muistin jopa juoda siitä.

Sitten luin oikean kaunokirjallisen teoksen. (Junot Diazin This Is How You Lose Her, muistuttakaa, että kerron teille siitä myöhemmin enemmän.)

Sitten laitoin lenkkarit jalkaan ja lähdin töihin.

Detoxin neljäs vaihe oli tahaton, mutta toimivin: Pukeuduin liian lämpimästi ja kävelin kaksi päivää pitkin Helsinkiä talvitakissa ja tavaravuoria raahaten. Hikoilin kuin syyllinen kuulusteluissa. Hikoilin pois kaiken pahan: flunssan, karkit ja tositeeveejulkkisten bikinikuvien loputtoman virran. 

Tulin äsken kotiin. Olen ihan poikki, mutta oloni on aika hyvä. Puhdistunut.

Kommentit

phocahispida

Mun mieleni ei toimi asiaankuuluvalla tavalla. Jos postauksen ideana oli herättää kaipuu terveelliseen ruokaan ja älylliseen tekemiseen, iski itselleni himo niihin karkkeihin ja hömppäpeleihin. 
Eih, maailmassa(ni) on virhe. :D

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Mun postauksilla on vain harvoin mitään ideaa tai sanomaa :) Ottakaa niistä just se mitä itse irti saatte.

Riikka H.
Riikka H

Kiitos kirjavinkistä, lukulista päivitetty!

Eilisen lupaukset

Aloin jo olla huolissani, vaikka kerroitkin etukäteen blogitauosta. Olin varma, että olet keuhkokuumeessa sairaalassa... Kiva kuulla, että tauti talttuu. Teloin itseni vähän aikaa sitten, ja voi itku miten sairaaksi kroppa tuntuu tulevan makaamisesta (ja epäterveellisestä syömisestä). Miten kukaan pystyy olemaan paikoillaan vapaaehtoisesti? En ole edes mikään himoliikkuja, mutta kun viettää päivät paikoillaan, velttoudesta oikein tuntee elimistössä, eikä kroppa toimi niin kuin pitäisi.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Tiedän niiiiiiiin tunteen. Toivottavasti tokenet pian, tsemppiä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi ihana Eeva. Sun blogit on maailmassa parasta. Kiva että elämä voittaa taas! Kun aika riittää niin käy fiilistelemässä Nich Hance McElroyn "how to be alone" kuvia. K a u n i i t a! Alaskasta, Kanadasta tai jostain maailman äärestä. Ihan tajunnan räjäyttävät maisemat. Kivaa päivää!!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kaunis. Aion ehdottomasti tsekata nuo kuvat kunhan ehdin, jo nimi kuulostaa lupaavalta. xx

MissA (Ei varmistettu)

Kuulutettiinko sinua eilen Stockan naisten alusvaateosastolle, vai oliko kyseessä vain joku saman niminen henkilö? :D

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Jeps, minähän se siellä :)

Saaranen (Ei varmistettu) http://ihastuksia.blogspot.com

Tiedätkö, tää postaus niin lämmittää mun mieltä kun makaan viidettä päivää kuumeessa ja syön kokonaisen laatikollisen ainojätksiä leffan aikana. Että kyllä muillakin on elämäntavat rempallaan sairastaessa, ja että kyllä mullakin on vielä se ihana sairaudenjälkeinen into ja raikkaus edessä. Tulisivat vaan pian. :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Pikaista paranemista! xx

Aisha J
Aisha

Ihana juttu. :) Raikasta oloa sinne.

lelkola
Läski lätisee

Moikka! Mietiskelin just tuolloin 24.10., kun hiippailin Helsingissä, että mahdoitko tulla vastaan jossain kahden-kolmen välillä Aleksanterinkadulla, siinä Fabianinkadun risteyksen korvilla? Katoin tosi pitkään, kun yritin selvittää, että miksi tuo ihminen näyttää niin tutulta. Tajusin jossain vaiheessa, että hitsi, näytän tän tuijottamiseni kanssa varmaan ihan kajahtaneelta... Mutta jos sulla on jäänyt mieleen, että noihin aikoihin siellä päin maailmaa joku pitkä punapäinen likka käyttäytyi hieman oudosti, niin ilmoittaudun (ja pahoittelen! :D).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.