rakeisesti sinun

Semmoonen ylläri tuli keskiviikkoiltaan, että blogini palkittiin eilisissä Aussie Blog Awardseissa parhaana lifestyle-blogina.

 

Kiitän tunnustuksesta, kumarran ja pidän yllä parhaan lifestyle-blogin mainetta julkaisemalla jälleen kerran yhden rakeisen kännykkäkuvan.

 

En itse päässyt eilen paikalle palkintogaalaan työesteiden vuoksi, mutta yritin kyllä nakittaa Inken hakemaan palkinnon puolestani. Puheenkin ehdin kirjoittaa tekstariin valmiiksi, se kuului lyhyydessään ja ytimekkyydessään näin:

 

Ny rillataan!

 

(Jostain syystä Inke ei sitten suostunut.)

 

 

Tänään kuitenkin skoolasin blogilleni Stockan samppanjabaarissa, jonne pujahdin kesken työpäivän (totuus: olin siinä vaiheessa seissyt tauotta 10 tuntia ja jalkani huusivat hoosiannaa, eikä niillä juuri sopivan pehmoisilla mutta silti jämäköillä nojatuoleilla saa istua, jos ei osta skumppaa).

 

Töitä on tosiaan tällä viikolla ollut ihan tuhottomasti, mutta ei voi valittaa, kun saa tehdä maailman toiseksi parasta duunia (paras on joko samppanjakuplientutkija tai se, joka huoltaa prinssi Harryn lihakset hevospoolomatsin jälkeen, en ole vielä päättänyt).

 

Mutta joo - ihanaa päästä ylihuomenna raksalle rentoutumaan.

 

 

Share

Kommentit

inke (Ei varmistettu)

Olisin kyllä mennyt, jos olisivat päästäneet! Otin Jennaa kädestä ja askeleen lavaa kohti, ja varmaan meidät nähtyään jatkoivat puhetta ja tekivät selväksi, ettet ole mestoilla :D Jännä...

Silti RILLATAAN! Onnea rakas!

pumssi (Ei varmistettu)

Ny rillataan totisesti! Voi Eeva ihana, onnea!

inke (Ei varmistettu)

ps. POIKA SAUNOO

Eeva (Ei varmistettu)

Inke: no pääasia, et kuitenkin yritit! YOU CAN'T STOP THE RILLAUS!!! Tai siis, näköjään you can, mutta... silti rillataan! ******** Pumssi: voi tattistatattista! Rillit kuumiks!

Pauliina (Ei varmistettu)

Kyllä mieltä lämmittää, kun sekä sinua että Stellaa on muistettu. Olkoonkin että gaala on melkoinen markkinointikikka ko. merkille. Pointtini on kuitenkin se, että oli tarkoitus mikä tahansa, olen niiiiin tyytyväinen ettei voittoa pokannut mitkään kulutushysteriablogit, jotka tässä maassa tuntuvat jostain ihmeen syystä menestyvän.

Vilpittömästi onnea Eeva :)

Pipa (Ei varmistettu)

Onnea hurjasti! Markkinointikikka tai ei, niin kiitos kyseisen tapahtuman päädyin tänään blogiisi. Aamukahvit meinasivat muutamaan kertaan lentää näytölle, ja pari postausta ehdin jo linkittää ystävällekkin :) Ihana blogi, ja jo päivän kahlailun jälkeen olen sitä mieltä että olet voittosi ansainnut! Eli yksi uusi lukija ilmoittautuu :)

http://pipa-design.blogspot.com/

Sara (Ei varmistettu)

ONNEKSI OLKOON!!!hyvä että muutkin ovat huomanneet sen minkä olen jo tiennyt jonkin aikaa:)!

Lotta (Ei varmistettu)

Ihanaa! Onnea Eeva! :)

Sanna (Ei varmistettu)

Eikä! Sinä kaikista ihmisistä siteeraat Jutilan Timoa! Ihanuus! Onnea hurjan paljon ja sitten ei muuta kuin RILLAAMAAN!

Anna (Ei varmistettu)

Voi onnea! Nyt meni ihan oikeaan osoitteeseen, vaikutat niin sympaattiselta ja jalat maassa tyypiltä tässä "kylmässä" blogimaailmassa. Tykkään! Keep it up:)

http://anna-whatmakesmehappy.blogspot.com/

Tiina (Ei varmistettu)

Heinoa! Kannustan myös rillaukseen, vaikken olekaan ihan kartalla, mitä sillä tarkoitetaan. Tai siis syntyperäisenä savolaisena olen kyllä koko ikäni rillannut, eikä mitään kurmettia, vaan ihan ehtaa kämppinkiä ja kapanossia. Mutta tää, mistä nyt on puhe, on varmaan joku urbaaniversio rillaamisesta.

Eeva (Ei varmistettu)

Kiitti kamut! Ja siis joo, olen itse aivan yhtä hämilläni rakkaudestani Jutia kohtaan. Se tuli yllättäen ja pyytämättä viime heinäkuussa ja on jatkunut siitä lähtien. **** Tiina - en tiedä onko tämä yleinenkin käsitys, mutta siis ainakin meidän kaveriporukassa rillaaminen tarkoittaa paitsi sitä varsinaista rillaamista niin myös juhlimista/kilistelyä/mitä tahansa hyvää meininkiä. Ja oi että rakastin lausetta "eikä mitään kurmettia, vaan ihan ehtaa kämppinkiä ja kapanossia" :)

tannttu (Ei varmistettu)

Palkinto meni kyllä oikealle blogille! :)
Itse olen sitä mieltä, että se prinssi Harryn lihaksien huoltaja on noista parempi työ :D

taina (Ei varmistettu)

ihanaa, toi olis ollut maailman paras puhe. onnea, voitto tuli oikeaan osoitteeseen :) NY RILLATAAN!

Irina (Ei varmistettu)

Hei, mitä teet työksesi, jos saa udella?

Mimme (Ei varmistettu)

Meinasin jo aamulla onnitella, mutta sitten päätin odottaa uutta postausta. Eli suuren suuret onnittelut! Palkinto tuli juuri oikealle blogille! :)

lion (Ei varmistettu)

Viimeinen ammattivaihtoehto... :D

Laura (Ei varmistettu)

Komppaan Pauliinaa: hieno homma että sekä sinä että Stella saitte pystin :) Rillaati rillaati!

AnnaAusseista (Ei varmistettu)

Jeee! Hyvä sä ja Stella! Sitä shampoota ei btw ees myydä täälä Ausseissa :D

Nina, http://ninan-tunnetila.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

... kun sun nimesi kuulutettiin. Jee, paras voitti. Absolut!

Eeva (Ei varmistettu)

Kiitos kaikille, ootte parhaita!! ****** Irina - olen toimittaja :) ******** Nina: hihii, olisin niin halunnut olla näkemässä tuon :)

Anni (Ei varmistettu)

Eihän tässä voi mitään muuta sanoa kuin että tositosipaljon onnea Eeva!

Maarit (Ei varmistettu)

Valtavasti paljon onnea, Eeva! Päiväni ilon aiheita on aina se, kun kurkistan sun blogiasi ja siellä on uusi postaus. Kiitos siitä ja tsemppiä edelleenkin niin kirjoittamiseen kuin rempan tekoonkin! Niin ja Kauhaa ja rakkautta on myös iiihana, iso kiitos siitäkin! Onnea, onnea, olet tunnustuksen ansainnut !

Riina (Ei varmistettu)

Ihan mahtavaa!:)

Mirja (Ei varmistettu)

Onnea Eeva! :) Äänestin sinun mahtavaa blogiasi joten voitto meni aivan oikeaan osoitteeseen! :)

Eeva (Ei varmistettu)

Mä jotenkin ostan vielä ton Jutinkin, mutta prinssi Harry ja sen "lihakset"..? Olen häkeltynyt :) Mutta onnittelut pokaalista, oikeaan osoitteeseen tuli!

kristiina (Ei varmistettu)

shamppanjakuplien tutkija! toi pääsi lempiammattien listalle! Kiitos Eeva pohjoismaiden herttaisimmasta blogista. Kadehdin kirjoitustaitoasi. <3

Nau (Ei varmistettu)

Vihdoinkin olen löytänyt sielunkumppanini; joku muukin fanittaa prinssi Harrya! Niin ja onnea tietenkin tunnustuksesta :)

Laura Koo (Ei varmistettu)

Onnea onnea Eeva! Eipä tarvitse ihmetellä sitä, miksi tämä blogi oli ensimmäinen, joka iski muhun, enkä oikeastaan nykyisinkään seuraa muita kun sinun blogeja. Oot vaan niin loistava :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.