ruuturouva

Asukuva arkistojen kätköistä (okei, viime viikolta).

 

 

En tiedä, onko tästä asusta kamalasti mitään merkittävää sanottavaa. Tykkään ruutumekostani, koska se näyttää sopivasti piknik-viltiltä, ja jos jollekin ei ole vielä tullut selväksi, niin piknikit ovat elämän suola.

 

 

 

 

Mietin kyllä, miksi aina puhutaan ruudullisista piknik-vilteistä, koska en tunne ketään, kellä oikeasti olisi ruudullinen piknik-viltti. Yleensä se on jokin riemunkirjava tai oksennuksenvärinen huopa.

 

Siinäpä tavoite! Ennen kuin täytän 40, aion haalia maallisen omaisuuteni jatkoksi aidon ruudullisen piknik-viltin. Ja semmoisen punotun korin myös.

 

(Mekko Zara, neule Mango, kengät Vagabond, laukku poikaystävältä lainassa.)

 

Kommentit

Ella (Ei varmistettu)

Mutta miullapa on! äärimmäisen kaunis piknikviltti. Sellainen beige-valkearuutuinen, ah niin soma, kaunis ja tyylikäs :D <3 sen toisella puolella on beige kangas, joka kestää nurmikon kosteuden, joten on ihan täydellinen piknikille ja rannalle. Ja se on ohkaista puuvillaa, joka tuntuu iholta kuumallakin hyvältä, vilteissä hikoaa liikaa.
Ja tiedätkös, ei mennyt kauaa, kun sellaisen ompelukoneella huristeli! :) Kaupasta ei tottavie löydä niin kaunista, mitä itse tekemällä saa :) joten ei muuta kuin nokka kohti eurokangasta ! :)

p.s. ihana blogi. En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt oli IHAN pakko :D

K (Ei varmistettu)

Hiuksesi ovat niin kauniin näköiset! "Väriluonnoistus" on ehdottomasti toiminut :) Itse koitan sinnitellä saman homman kanssa, vielä kestää ehkä ainakin vuoden verran, ennen kuin latvoista saa viimeisetkin värjäyksen jäljet napsaistua.

Jose (Ei varmistettu)

Moikka Eeva, kiinnostaisi kuulla sun luottokosmetiikkatuotteesi. Haaste on heitetty!

Jose (Ei varmistettu)

Jaa ei se sitten suostunutkaan näyttämään linkkiä! Suostuiskohan se näin -> http://ajastaika.com/2011/07/top-kympin-verran-kosmetiikkaa/

lauralovesi (Ei varmistettu)

Toi mekkohan on muuten aika lyhyt! :D (kts. taannoinen minimittasapetuksesi) Mutta siis ihana.

hihhuli (Ei varmistettu)

Komppaan nimimerkkiä lauralovesi. Lyhyeltähän tuo mekkosi näyttää! Mutta ei pahalta ollenkaan, vaan se on oikein soma :) Materiaali ei taida kuitenkaan olla kovin tuulenarkaa?

vinkuva hippula (Ei varmistettu)

Hahaaa taannoisen hipsteri-tekstisi luettuani en voi olla kommentoimatta: viime viikolla lähdimme ensimmäistä kertaa elämässäni avokkini kanssa oikealle piknikille (eineslihapullat mukana hihii). Piknik-huovan osto jäi viimetinkaan ja matkalla poikkesimme lähikirpparilla etsimässä jotakin halpaa ryönäistä lakanaa toimittamaan välikappaleen virkaa neitseellisten piknik-persustemme ja kylmänkostean maan välillä. Ainut tarkoitukseen sopiva tekstiili oli kovasti mekkosi värimaailmaa muistuttava ruudullinen huopa. Hahaaaa, puolihipsteriksi voi joutua tahtomattaankin!

Vaikka itsekin olen suuntaamassa Suvilahden festareille, tässä tapauksessa kyseessä on kuitenkin ensi viikonloppuna rämähtävä Tuska.

Violet (Ei varmistettu)

En koskaan ole kullut ruudullisista piknikhuovista mutta liinoista kylläkin. Punavalkoruudullinen, eiks semmoinen "kuulu" piknik-kattaukseen;-)
Mutta toisaalta: olen pian 44 enkä ole piknikillä koskaan osannut sen kummemmin kaivata ruutuja kuin mitään alustoja sen puoleen muutenkaan....niin että voit myös luopua tavoitteestasi ja keskittyä piknik-korin herrrrkulliseen sisältöön. (Ja sanotaan mitä sanotaan niin retkillä parasta on seura)

Eräs (Ei varmistettu)

Tosi suloinen asu! Varsinkin tuo villatakki näyttää kivalta ja tosi pehmoiselta :D

Chassidy (Ei varmistettu)

I was seirosuly at DefCon 5 until I saw this post.

Jaylan (Ei varmistettu)

I spuspoe that sounds and smells just about right.

Andrea (Ei varmistettu)

Good to see real expertise on display. Your contribution is most wlemoce.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.