Saikku

Kaikki mitä rakastin

Okei. Olen nyt maannut peiton alla kuusi päivää, ja tämä tauti vaan pahenee. 

Ei auta kanakeitto eikä inkivääritee.

Ei auta kurkuma, luomuhunaja tai valkosipuli. Ei auta kodeiini, pseudoefedriini tai ibuprofeiini.

Ei auta eläinvauvojen kuvat, Bored to Death, Mean Girls eikä One Directionin konserttivideot.

Nyt ollaan heikoilla jäillä.

Olen katsonut Netflixistä kaiken. Katsottuani Netflixistä kaiken jäin päiväksi koukkuun Pinterestiin. Nähtyäni Pinterestissä kaiken jäin koukkuun Tumblriin kunnes oli lopetettava, koska aloin epäillä, etten enää osaa kommunikoida sanoilla vaan pelkästään Seinfeld-aiheisilla gif-animaatioilla.

Pääni sisälle on muuttanut iskuporakone, tai ehkä joku aloitteleva mutta sitäkin innokkaampi rumpali, tai ehkä se on alasti purkukuulalla ratsastava Miley Cyrus, joka ohimoitani taukoamatta moukaroi?

En tiedä, mutta sen tiedän, että meikällä on ensi viikolla aivan hitosti töitä eikä yhtään ei-kuumehouruista ajatusta päässä. Jään parin päivän sairaslomalle blogista. 

Pusuja ja haleja, mutta sopivan etäisyyden päästä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

täällä ollaan 3kuukautta oltu saikulla ja voin kertoo ettei enää huvittais myöskään ja töihin olisi pitkästä aikaa kiva päästä!

Armas (Ei varmistettu)

Paranemista! JOS haluat vielä koukuttua johonkin, niin YLE areenalla pyörii tosi hyviä sarjoja: Kimppakolmoset (nimi hämää, tosi lepposaa katottavaa), Spy - isä agenttina (hullunhauska), Naisten paratiisi (pukudraamaa) ja Mun ainoot 30 minsaa (kotimainen, sivuhenkilöistä repii hyvät huumorit) ja Bomber girls (sota-aikaista draamaa). Mukava kun areenassa näytetään sarjoja joita ei TVssä pyöri :-)

Kristaliina
Puutalobaby

Heh mä just oman tontin puolella haaveilin tuollaisesta - säälittävää :)

Kovasti paranemisia sinne ja tänne! Täällä VASTA viides päivä menossa ja pahempaan suuntaan myös, puuh!

Venla** (Ei varmistettu)

Et usko, miten virkistävää on lukea, että joku muukin sairastaa kunnolla ja pitkän kaavan mukaan. Yleensä blogiflunssat ovat tyyliä "sairastuvalta päivää, täällä parantelen itseäni elegantissa kotiasussa kauniisti sisustetussa löhönurkassa aistikkaan teekupillisen ääressä ja seuraavaksi lähden ihaniin syysmaisemiin haukkaamaan vähän happea" - ja parin päivän päästä meno jatkuu niin kuin ennenkin. Sellaista on vähän turhauttavaa lukea, kun ties kuinka monetta päivää lojuu sängyn pohjalla kuumeessa ja miettii, onko parempi kuolla nestehukkaan vai vääntäytyä ylös sen verran, että saa haettua keittiöstä juotavaa - ja voiko sen hakureissun toteuttaa silmät kiinni, kun silmien avaaminen on liian tuskallista ja vie liikaa voimia.

Mutta siis paranemisia!

Alice
My blueberry dream

Mä podin tota syysflunssaa täysillä melkein 3 viikkoa! Että tsemppiä vaan ja toivottavasti et saa mitään jälkitauteja (terveisin korvatulehduksen hankkinut ja korvat poksuu yhä, melkein 2 viikkoa antibioottien jälkeen). Mulla oli aika samat aktiviteetit kuin sulla ja lopulta päädyin how i met your mother- koukkuun ja ehdin katsoa 5 kautta taudin aikana :D 

R. (Ei varmistettu)

vinkki: netflixin jenkkisisällön voi "avata" itselleen jos lataa lisäosan (internet selaimeen) nimeltä hola unblocker. Ihan laillisesti saa ladattua jos googlaat (ja ei ole mikään virus) :) toivottavasti paranet pian!

Sannananana (Ei varmistettu)

Hei!

Näin talven jollottaessa lähemmäs haluaisin lukea jutun villasukkahousuista. Muistan että kirjoitit joskus ostaneesi yhdet kokeeksi cos:ilta ja lupasit kai raportoida onko ne hyvät. Itselläni ei ole koskaan ollut villasukkiksia ja nyt voisin hankkia useammatkin mutta ensin haluaisin tietää että minkälaista ja mistä ja millaisia hyväksi havaittuja hoito-ohjeita :) Kiitän jo etukäteen!!!

katjaemma (Ei varmistettu)

Lepäile kunnolla, kunpa olo kohta helpottuisi! Oot ihana.

Parane pian! (Ei varmistettu)

Pikaista paranemista! Joskus vaan keho sanoo: "haloo nainen, pysähy!" Toivottavasti menee ohi. Pian.

Ninnitys (Ei varmistettu) http://follyfashion.blogspot.fi

Tunnustan! Minäkin jäin koukkuun How I met your motheriin. :D Meillä toimi hyvin tulinen chili, tuore inkivääri, hunaja ja tuore valkosipuli ruuissa hyvin, juomaksi mustaherukkamehua. Pienet kävelylenkit pihalla niin että verenkierto pikkasen paranee. Siihen pitkittyvään yskään on tuntunut toimivan islanninjäkälä/kuusenkerkkäuute.

mzk (Ei varmistettu)

''tai ehkä se on alasti purkukuulalla ratsastava Miley Cyrus'' paras juttu vähään aikaa:D oot ihana:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.