salakavalasti kasvanut tukka

 

Wannabe-kirjastonhoitaja-kenkiintuijottelija vauhdissa (ai missä vauhdissa?) jälleen!

 

Huomatkaa kuvista kaksi asiaa:

 

1) Paidassani on flamingoja. Flamingoja!

 

2). Hiukset. Ovat yhtäkkiä taas niin pitkät, että menevät nutturalle. Siis häh? Eihän siitä ole kuin kaksi kuukautta, kun leikattiin se leukaan asti.

 

 

Olen nyt hieman kysymysmerkkinä hiusten kohtalon kanssa. Asiahan on nyt niin, että kun muutan Turkuun, maailman paras kampaaja jää Tampereelle. Uuden etsiminen Turusta tuntuu uuvuttavalta prosessilta, hyvät ovat niin harvassa. Tai kyllä kai hyviä on paljonkin, mutta se että kampaaja olisi hyvä ja vielä samalla aaltopituudella kanssani... no, siinä puhutaan neulasta heinäsuovassa. 

 

Turha siis ainakaan pitää tätä nykyistä mallia, joka kaipailee leikkausta reilun kuukauden välein.

 

Lähden huomenna Tampereelle ja yritän saada vielä tälle viikolle ajan. Sanni keksiköön jonkin mallin, joka saa sitten kasvaa rauhassa siihen asti kunnes tulee seuraavan kerran asiaa Manseen.

 

Hiusraportti päättyy tähän. Hajaantukaa.

Kommentit

Jossu (Ei varmistettu)

Eeva, I feel you! (Varmaan moni.) Kampaajan etsiminen on kuumottavaa. Suosittelisin sulle mielelläni omaani, jos vaan meidän vaatimuksemme kohtaavat. Olen käynyt samalla kampaajalla Turussa kohta 10 vuotta, ja olen ehkä 15 vuotta värjännyt hiuksiani. Hiukseni ovat olleet pitkät (vyötäisille) ja aivan lyhyet. Viime vuonna kesällä päätin että nyt loppuu värjäys ja pyysin lyhentämään metrin verran pois. Kampaajallani ei ilmekään värähtänyt vaan ryhdyimme suunnittelemaan mallia. Sillä tavoin meidän kaikki "istuntomme" sujuvat; hyvässä yhteistyössä ja hänen uskomattomalla ammattitaidollaan sekä ihmistuntemuksellaan. Laatu tosin maksaa, mutta pelkkä leikkaus on aika edullinen.

Jossu (Ei varmistettu)

Ai niin, alunperin piti kommentoida flamingopaitaa: ihana!

Eino (Ei varmistettu)

Mun pitäisi myös löytää Turusta kampaaja. Näin vaikeilla hiuksilla se on aika vaikeeta.

Laura (Ei varmistettu)

Suosittelen 11.hetkeä!

Aleksina (Ei varmistettu)

Itse käyn Helsingissä asti kampaajalla, matkaa tulee 120km suuntaansa, mutta tulos on vaivan väärti. Eikös tänkin sais sellaiseksi järjestelykysymykseksi, koittaisit käydä luottokampaajalla esim. koulujuttujen hoitamisen lomassa, eihän siellä onneks joka kuukausi tarvitse käydä :)

Aleksina (Ei varmistettu)

Ja tuo paita on kyllä aivan mahtava! :)

Sintti (Ei varmistettu)

No oho,mikä paita! Mistä tuommoisen flamingo-katraan voisi saada käsiinsä?

Sonja (Ei varmistettu)

Turussa parturi-kampaamo Seurahuone ja sieltä Anna-Liisa. KUUNTELEE asiakasta eikä toteuta omia visioitaan. Tarkistaa koko ajan asiakkaalta, että meneekö nyt juuri niin kuin halusit. Aikaa voi mennä paljon, mutta kertaakaan ei ole lopputulos jäänyt harmittamaan. Tämän henkilön kanssa ei ole kysymys aaltopituuksista vaan ammattitaidosta.

Ada (Ei varmistettu)

Paras kampaaja Turussa on ehdottomasti Hämeenkadun Clipp ja siellä mun luottokampaaja on Miia. Kannattaa kokeilla! Jos se nainen osais tehdä kaikkea yhtä hyvin kuin leikata mun hiuksia, luovuttaisin ilomielin elämäni tärkeät päätökset sen käsiin.

Eeva Kolu

Kiitos murut vinkeistä! Katsotaan, päädynkö reissaamaan Tampereelle vai uskallanko luovuttaa pääni jonkun uuden tyypin käsiin :) Flamingopaidasta kyselleille - se on Asokselta.

Anna (Ei varmistettu)

Hei missä sä oot käynyt Tampereella kampaajalla? :) Itse juuri metsästin kampaajaa ja päädyin Hiusstudio Pia Laitilalle, mutta olisi kiva koittaa joskus jotain muutakin, kun aiempia kampaajakokemuksia ei Tampereen keskustasta ole. :) Niin joo ja super ihana paita!

http://thinkinout.blogspot.com/

Eeva Kolu

Anna - mun luottotyyppi on Unique Hairin Sanni.

Laura (Ei varmistettu)

ihana flamingopaita! :)

Joanna (Ei varmistettu)

Onko toi ihan sun oma väri? Jotenkin tosi nätti ja luonnollinen :)
Itse huomaan hiustenkasvun aina tyvestä, mutta nää varmaan katkeilee sitä mukaa latvasta ettei pituutta juuri kerry :'D

Ja nyt pitäis Lontoosta löytää hyvä kampaaja, jolle osaisin selittää mitä tahdon? Se kun on jo suomeksi tarpeeksi hankalaa..

E (Ei varmistettu)

Blankon vieressä oleva kampaamo Arte on aivan mahtava paikka! Sisustus kaunis ja muutama hassu nelijalkainen yleensä myös päivystämässä ja ilahduttamassa asiakkaita :) Samalla kerralla saa myös geelikynnet hoidettua -itsellä Arten kynsitaiteilijan laittamat geelikynnet pysyivät kynsissä 2 kuukautta kauniina, muualla kun laitoin niin kahden viikon päästä alkoivat lohkeilla... Suosittelen!

Ankka (Ei varmistettu)

Turussa paras kampaamo löytyy Humalistonkadun ja Yliopistonkadun kulmasta - Avantgarde. Pojat osaavat mitä vaan ja tytöt ovat ainutlaatuisia. Kannattaa kokeilla, jos ajan saa tarpeeksi nopeasti :).

Jossu (Ei varmistettu)

Jossu siis Adan tavoin suosittelee (Hämeenkadun) Clippiä, tosin itse käyn siellä "seniorin" eli Pian hoteissa.

Pipsqueak (Ei varmistettu)

Suosittelen Individual Ink Beauty -nimistä paikkaa Kauppiaskadulla. Johannan kanssa olisitte takuuvarmasti samalla aaltopituudella. Ammattitaitoinen ja mukava, sillä yhtälöllä ei voi kuin voittaa!

Hauskat flamingot:)

Starenly (Ei varmistettu)

Juuri pohdin asiaa toisin päin, kun vakituinen ekokampaajani muutti Turkuun täältä Tampesterista. Harakanpesässä ei mietitä leikkausta viimeisen päälle trendikkäästi, vaan oman pään, hiuksen ja pyörteiden mukaan. Sellaista siis, joka sopii luonnostaan omalle kuontalolle ja päälle. :-) Eikä hinnat - ainakaan täällä Tampereella - huimanneet kovin päätä. Suosittelen Miraa ja Harakanpesää lämpimästi. Jos itse satun eksymään Turun suunnille ja tarvitsen "päähoitoa", marssin ehdottomasti tänne: http://harakanpesa.net/.

P (Ei varmistettu)

11. hetki! kallis, mutta paras ja osaavat siellä homman tosi hyvin :) välttelin aikaisemmin hinta-tason vuoksi, mutta kun olin tarpeeksi kuullut ja lukenut kehuja, menin ja oon ollut supertyytyväinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.