savanni nukahtaa

Voisihan sitä sanoa, että viikonloppuna täällä on otettu rennosti, mutta se taitaisi olla räikeä aliarviointi. Patalaiska olisi ehkä totuudenmukaisempi adjektiivi.

 

 

Myönnetään, olen hieman hihitellyt terveystrendeistä viimeisimmälle eli maadotukselle. En ole ihan varma, mistä siinä on kyse, mutta jotenkin se liittyy kuparilankoihin ja paljain jaloin kirmailuun (kotifyysikkoni kyllä selitti jutun minulle, mutta mielenkiintoni herpaantui heti, kun kuulin sanan sähkövirtaus).

 

Vaan kappas, otin viikonloppuna koirista mallia ja asetuin kokovartalomaadotukseen (toisin sanoen ihan vanhanaikaisesti pötkölleni nurmikolle x-asentoon) ja huomasin, että toden totta - juuri tässä niin koiran kuin ihmisenkin kuuluu olla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tajusin, että vaikken ollut sitä tietoisesti ymmärtänytkään, se oli juuri se hetki, jota olin koko pitkän talven ja kevään odottanut. Ja mitä kamalaa se kertookaan ihmislapsen nykytilasta, että heinäkuun 10. päivä oli ensimmäinen päivä, kun hän tänä kesänä tajusi maata nurmikolla ajattelematta oikeastaan mitään sen kummempaa? Joskus mietin, mitä elämälleni on oikeastaan tapahtunut. Nykyään useammin kuin ennen.

 

 

 

 

 

No, on täällä sentään vähän tuotteliaitakin oltu. Jossain kokovartalomaadotuksen ja toisen punaviinipullon välimaastossa saimme loistavan idean kesäisestä road tripistä. Via Baltica, täältä tullaan!

Kommentit

*jossu* (Ei varmistettu)

Ohoh, ihan pakko kertoa kuinka hämmennyin nähdessäni samanlaisen peiton kuin multa löytyy! Se on ollut mun vauva-/pikkulapsipeitto joskus 80-luvun lopulla ja nykyään palvelee koiran pesänä (eli haisee pesuista huolimatta niin pahalle, etten itse enää siihen pääse kääriytymään:D). Hassua nähdä, että jollain muullakin on tuollainen jäljellä. Onkohan se ollut joku äitiyspakkauspeitto, muistaakseni oon mua vuoden nuorempi Itse vm. 84)?

*jossu* (Ei varmistettu)

"oon mua vuoden nuorempi", aika skitsofreenista :D. Siis ooT.

Onneli/ onnelin.blogspot.com (Ei varmistettu)

Tuo vaikuttaa parhaalta mahdolliselta rentoutumiselta ja kun lisäksi saa vielä karvaterapiaa niin aika lokoisat oltavat :) Meidän vakkarihoitokoira muutti Savoon ja välillä kaipaan niin paljon sitä, että voisi vain maata paikallaan sen ihanan karvaturrin kanssa. Siinä on jotain todella rentouttavaa ja rauhoittavaa.

Luin jossun kommentin ja rupesin miettimään onko meillä ollut tollasta. Olen myös vm. -84 ja veljeni -86, mutta hänellä on tainnut olla vuoden -85 pakkaus. Hetimilteen peitto ei soita kelloja, pitääpä kysyä äidiltä. Sen tiedän tarkalleen miltä makuupussi tuolloin näytti koska se odottaa tuolla omaa vauvaamme samoin kuin monet muut vanhat herkut, uutta pakkausta ei tullut mieleenkään ottaa.

Eeva Kolu

Jossu: hauska sattuma, voi olla hyvinkin mahdollista! Kysäisen äidiltä, se varmasti tietää :) Tuo peitto on ollut mulla kyllä nimenomaan vauvasta asti, siitä olen melko varma. Nykyisin se toimii piknik-vilttinä :) ********************* Onneli: no kyllä, koirien kanssa köllötellessä sitä muistaa itsekin ottaa välillä vähän rennommin :)

vakkarilukijasi (Ei varmistettu)

ihania kuvia! rentoilua odotellen terveiset Pariisista!

annukka (Ei varmistettu)

Oivoi, täällä tehtiin samaa koko viikonloppu - kui ihanaa! Ihania kuvia muru! <3

Emmi (Ei varmistettu)

Kiitokset "ikuisen sunnuntain" blogista! :D (http://kaikkimitarakastin.blogspot.com/2010/10/ikuisen-sunnuntain-maa.html)
Olen syntynyt -83 ja mulla on samanlainen peitto myös. Taitaa olla mökillä säilössä tällä hetkellä.

pauliina (Ei varmistettu)

moi, ihan tähän postaukseen liittymättä kysyisin oletko jo pessyt varustelekan raitapaitaa? lähinnä kiinnostaa kutistuvuus. tilasin itselleni s-koon ja se on just eikä melkein mutta ei sais kyllä yhtään kutistua. mietin kannattaisko vaihtaa m-kokoon. kuvistasi päätellen saatetaan olla aika samankokoisia, tosin kuvista ei aina saa oikeaa käsitystä.
mutta ehkä teenkin niin, että pidän tuon ja tilaan toisesta väristä sen ämmän. sitten olis istuva ja väljempi versio. :)

p.s. ihanaa rentoilua kera ihanien karvakorvien!!

hanna (Ei varmistettu)

ihanasti sanottu tuo kokovartalomaadoituksen ja toisen punaviinipullon välissä. arvaan tunnelmanne:)

Eeva Kolu

Vakkarilukija: kiitos, täältäkin terveisiä ja Pariisin-matkaajaa taidetaan jo kovasti odotella kotiin, vaikka hyvin nuo ovat viihtyneet meidänkin kanssa :) ***************** Annukka: no sanos muuta! Kaikkea ihanaa sinnekin, toivottavasti nähtäis jo pian! :) ******************** Emmi: tuo peitto tuntuu olevan kovin trendikäs meidän 80-luvun puolivälissä syntyneiden kesken :D Kiitokset! ************** Pauliina: olen pessyt paitaa, mutta varovaisesti 30 asteessa, vaikka pesuohje rohkaisi pesemään 40:ssä. Ainakaan tällä tavoin ei ole ollut kutistumista havaittavissa :) ********************* Hanna: haha kyllä, tunnelma oli hyvä :)

Tiina (Ei varmistettu)

Etenkin kun opettajina on pari noin hyvin elämän olennaiset jutut tajunnutta luffea!

elina/ flyingwithreindeersstyle.blogspot.com (Ei varmistettu)

oi ei, mitä ihania kuvia. tuli niin hymy huulille.

:)

Emeline (Ei varmistettu)

This webiste makes things hella easy.

Jakayla (Ei varmistettu)

This artlice keeps it real, no doubt.

Rumor (Ei varmistettu)

Surprisingly well-written and ifnroamtive for a free online article.

bvysafx (Ei varmistettu)

4h0Tl2 tfbcnihbvynf

bdxrdq (Ei varmistettu)

C4WnHu eufxguuzdyia

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.