See you later, innovator

Tällä postauksella ei ole oikeastaan muuta pointtia kuin hehkuttaa sitä, että pääsen tänään Arctic Monkeysin keikalle! Wooooop.

Aivan sattumalta bändi on Provencessa samaan aikaan kuin me. Liput ovat takataskussa ja uusi (sairaan hyvä) biisi Do I Wanna Know soinut repeatilla viimeiset pari viikkoa. 

Alex Turner on muuten tämänhetkisen Another Manin numeron kannessa, siitä jutusta nämä hienot kuvatkin. Hyvästi Sheffield-moppi, Alex näyttääkin nykyään ihan täysveriseltä L.A.-mieheltä. (Ja sekös joitain faneja ärsyttää, vaan ei mua - minusta Humbug on bändin paras levy ja ainakin uuden sinkun perusteella uusi levy saattaa osua samaan Josh Homme -kultasuoneen.)

Kuvat Another Man spring-summer 2013

Kommentit

Laura Emilia (Ei varmistettu) http://wearelikegrass.blogspot.com

Ah Arctic Monkeys, maailman paras bändi! Lontoon kahden keikan liput myytiin loppuun minuuteissa ja rupesin ihan oikeesti itkemään kun jäin ilman. Maksoin sitten jälleenmyyjälle vähän tyyriimmän summan lipusta mutta en voisi olla onnellisempi. Lokakuu, tule jo!! Sun pitää sitten kirjottaa millanen keikka oli :)

Salma

Arctic Monkeys on I-H-A-N-A !

tea_1 (Ei varmistettu) http://bitterteablog.blogspot.fi/

Itse pidän siitä ekojen levyjen moppitukka-Alexista, mutta eihän kukaan pysy nuorena ikuisesti, ja Monkeysien viimeisimmät levytkin ovat olleet itselleni yhdentekeviä. Onneksi voi palata niihin mahtaviin ekoihin levyihin.

Apua! Mahtavaa! Ihan paras bändi <3

Lis (Ei varmistettu)

http://www.buzzfeed.com/christinebyrne/pimms-filled-ways-to-toast-the-ro... Arvelin että sä voisit arvostaa tätä linkkiä :)

Marjaem (Ei varmistettu)

Oon ollut palavan rakastunut tohon Do I Wanna Know -biisiin pari viikkoa! Voisi varmaan tutustua bändin muuhunkin tuotantoon, jos siellä on muitakin tuommosia helmiä.

Emma2 (Ei varmistettu) http://ankkuripaikka.blogspot.fi

Olen niiiiin kateellinen! Olen niin kauan toivonut, että AM Suomessa pistäytyisi. Pitää varmaan kohta ottaa reissu jonnekkin ihan vain keikan takia. :D

J/skipped-heartbeats (Ei varmistettu) http://www.skipped-heartbeats.blogspot.fi

No kateeksi käy, oli varmaan hyvä keikka...vai? :)

lottiskl (Ei varmistettu)

Voi, pääsisinpä minäkin kyseisen bändin keikalle! Onko muuten Richard Ayoaden Submarine -leffan soundtrack tuttu? Miltei kaikki Turnerin biisit sattuvat vaan hipomaan täydellisyyttä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.