Selkeämpi visio

Kaikki mitä rakastin

Yhteistyössä TrendOptic

Viime aikoina olen hekotellut kerran jos toisenkin "siis kuka lukutaidoton tahvo tämänkin on kirjoittanut" lukiessani juttuja jotka on kirjoittanut... no, mää ite. Krijaimet ovat nykyään helpotsi väärässä jäjrestyksessä tai niitä on yksi liiikaa, etenkin jos kyseessä on i. Joskus sanojen keskeltä puuttuu konaisia kjainryppäitä.

Epäilin jo jonkin aikaa, että olen alkanut potea jotain harvinaista aikuisiän lukihäiriötä, kunnes tuli mieleen, että yksi vaihtoehto voisi olla käydä tarkastuttamassa näkö. Onneksi kävin - silmälasireseptiin merkityt numerot olivat tällä kertaa aika roimasti suurempia kuin edellisen näöntarkastuksen jälkeen.

En erityisemmin rakasta kehysten valintaa, joten suuntasin pitemmittä puheitta Bulevardin TrendOpticin hyllyille, koska sieltä löysin kesällä myös täydelliset aurinkolasit.

Minulle on käynyt kaikki lasit ostaessani niin, että olen mennyt optikolle mielessäni jokin tietynlainen malli, ja lopulta päätynyt hankkimaan jotain ihan muuta. Rillien kohdalla on ihan turha miettiä mitään etukäteen - se, mikä omaa naamaa pukee on aina lopulta yllätys. 

Esimerkiksi tällä kertaa olin suunnitellut hankkivani jotain vaaleaa, pyöreää ja naisellista. Nämä kehykset näyttivät minusta hyllyssä aivan liian kulmikkailta ja kekkosmaisilta enkä edes alunperin aikonut sovittaa niitä. Mutta niin siinä vaan kävi, että kun optikon ehdotuksesta kuitenkin iskin nämä päähäni, siihen ne jäivät. 

Kaverin ensimmäinen kommentti minut nähdessään oli näytät ihan joltain pariisilaishenkilöltä! En ole ihan varma, mitä ajatella tuosta "henkilöstä", mutta Pariisi-mielleyhtymähän ei voi koskaan olla pahasta?

Pariisilaiset ovat muuten kehyksenikin. On tainnut käydä niin, että olen löytänyt itselleni luottokehystäjän - ihastuttuani näihin Harry Lary'sin kehyksiin optikkoni kertoi, että firman omistaa aurinkolasini valmistaneen Thierry Lasryn isä!

Että kiitokset vaan sinne Ranskaan isälle ja pojalle, täällä yksi tyytyväinen suomalainen joka tietää tästedes aina, kenen puoleen kääntyä silmälasiasioissa. Voi kunpa kaikki elämässä olisi yhtä selkeää. No, sekavaa tai ei - nyt ainakin näen vähän selkeämmin.

Kommentit

Tiiantai (Ei varmistettu) http://tiiantai.blogspot.com

Nätit! Itsekin olen miettinyt, että olisi pitänyt valita hipsterimustien sijaan tuommoiset ruskeat, niin vaikutelma olisi vähän... vähemmän ankara. Ehkä sitten ensi kerralla, kun nämä tehot ei enää riitä...

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Mustatkin lasit on makeet - mulle vaan ei sovi ollenkaan, näytän ihan sketsisarjan hahmolta :)

Markka (Ei varmistettu) http://markkas.blogspot.fi

Itse aion ihan pokkana syyttää uudesta kirjoitustaidottomuudestani iPadia millä kirjoittaessa suhin vähän minne sattuu. Silmälasit on muuten aivan ykköset!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

No se se vasta onkin! Itse en tosin voi edes pistää kaikkea kosketusnäyttöjen syyksi, kun suurimman osan näistä blogikirjoituksistakin rustaan ihan läppärin näppiksellä.

Brownie (Ei varmistettu)

Lämpöiset terveiset liikkeeseen jossa olet asioinut. Jo vuosia sitten ostin sieltä elämäni lasit ja muutettuani pohjoiseen olen liikettä kaivannut. Eläköön palvelu ja parempi näkö! Ja cool you Eeva!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Siellä on kyllä huippupalvelu ja asiansa osaavat työntekijät :) Terkkuja pohjoiseen! x

iinaem (Ei varmistettu)

Ihana tuo toinen kuva varsinkin, täälläkin mielleyhtymät menevät Pariisin suuntaan. (Tosin en ole koskaan siellä käynyt, joten mihin lie perustuvat... Mutta kuitenkin!) Joskus melkein toivon että itsekin tarvitsisin rillit, ne vain lisäävät sitä 'jotain' olemukseen - ainakin joillain onnekkailla, kuten sinulla. Tuo lasit + neule + reikäiset farkut -estetiikka vain toimii aina. :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kyllä se vanhuus sullekin tulee ;) Itse olen siinä mielessä onnekas, että tartten laseja vain lukemiseen ja kirjoittamiseen, eli voin välillä käyttää niitä ja välillä en.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivat lasit! Mulle tulee paitsi Pariisi-, myös beatnik-vibat tuosta lasien ja korkeakauluksisen neuleen yhdistelmästä. :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

OOH! Kiitos :)

Hannaemiliam (Ei varmistettu)

Upeat lasit!! Miten se onkin niin että mulla käy kehyksiä valitessa aina ihan samalla tavalla.
Mutta! Mistähän tuollaisen neuleen voisi löytää?:)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa, tuo villapaita on H&M Conscious -kokoelmasta ja tsäkällä sitä voisi vielä olla kaupoissa!

ilonak (Ei varmistettu)

Joo silmälasiostoksilla käy aina noin. Oon kahtena viimesimpänä kertana mennyt optikolle ja ostoksille mielessä just tommoset ruskeat/kilpikonnat, mutta nytkin lähti tilaukseen myrkynvihreät :D Kaveriksi lähti kyllä ihan perusmustat hipsterilasit tasottamaan tätä hurjastelua, mutta ehkä mä vielä joskus pitäydyn suunnitelmassa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.