Set it free

"To forgive is to set a prisoner free and discover that the prisoner was you."

- Lewis B. Smedes

Ei päivääkään mene, ettei jotain oppisi, ei vaikka yrittäisi. Tänään opin, että myöhään illalla ratikat ajavat pysäkistä ohi, jos ei paina STOP-nappia. Ja että Smedes oli oikeassa. Mutta niinpä oli oikeassa eräs toinenkin ajattelija, muuan manchesterilainen, joka lauloi don't look back in anger.

Sellaisia olen miettinyt tänään. Nyt nukkumaan, kenties herään aamulla katonrajasta. Kun on yksi taakka vähemmän pitelemässä.

Kommentit

true (Ei varmistettu)

Tulin parin viikon tauon jälkeen lukemaan tekstejäsi, ja voi että miten oli ihanaa! Saan niistä aina jotenkin kevyen ja hyvän olon. Harva osaa samalla tavoin pukea tunteita ja tunnelmia sanoiksi kuin sinä. Kiitos!

Eeva Kolu

Kiitos sinulle, kiva että palasit :)

Vierailija (Ei varmistettu)

You're gonna start a revolution from your bed :)

Jepa (Ei varmistettu)

Juuri tuon minäkin hoksasin viikonlopun aikana. Ei tarvitse koko ajan hallita kaikkea ja elää odotuksien ja tavoitteiden mukaan. Ei omien, eikä muiden. Vaikka hetki sitten olisikin valinnut itselleni uuden suunnan ja se ei enää tunnukaan hyvältä, ei sitä kohti tarvitse väkisin kulkea. Nyt on aika heittäytyä elämään hetkessä ja nauttia siitä. En ajattele järjellä, vaan tunteella. Ja nimenomaan sillä tunteella, jonka aidosti tunnen, en sillä jota järjen kautta yritän tuntea. Takana on raskas vuosi ja raskaat ajat, mutta mitä sitten. Nyt ollaan viisaampia ja varmastikin myös vahvempia. Ensi vuodesta tulee eeppinen, siitä olen varma, koska tästä hetkestä lähtien pyhitän ajan rakkaudelle, matkustelulle, nautinnoille ja uuden oppimisille.
Unohdetaan turhat paineet, mitä itse itsellemme luomme ja ollaan vapaita.

mmmari (Ei varmistettu)

Siis nyt tekee mieli kiljua ympäriinsä SET IT FREEEEEEE ja kirmata ja kieppua paljain jaloin ympäriinsä.

Miten se onkin niin vaikeaa päästää irti omaa itseä kohtaan kyhätyistä tukahduttavista vaatimuksista ja odotuksista, joiden tietää ja tuntee olevan jotain muuta kuin sitä mitä itse todella haluaa ja mistä kokee tulevansa onnelliseksi, mutta joita raahaa mukanaan ihan vain joidenkin järjettömien alitajunnassa kajahtelevien epävarmuuksien ja pelkojen takia?

SET IT FREE. Just näitä sanoja tarttesin tähän hetkeen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ratikat tekee sen mihin aikaan päivästä tahansa jos pysäkillä ei ole ketään eikä stop-nappia ole painettu :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.