Shit bloggers wear

 

Linkkivinkkaus hauskasta uudesta Tumblr-blogista Shit Bloggers Wear.

Blogin takana oleva Cecilia bongailee tyyliblogeissa toistuvia trendejä ja tekee niistä omat, minun mielestäni aika makeet kuvituksensa.

Cecilialle voi myös itse lähettää ehdotuksia uusien kuvitusten aiheeksi. Itse ehdottaisin pioneja, Acnen nilkkureita, skumppaa ja Diptyquen kynttilöitä - kaikki lemppareita myös tässä blogissa ja elämässä blogin takana :)

Meikäblogittarella taitaa olla nimittäin vähän kirittävää, sillä SBW:ssä esitellystä shitistä käytän vain Niken lenkkareita.

Harkitsin tosin Isabel Marantin Dicker-buutseja, mutta löysinkin onneksi Tukholmasta paljon kivemmat paljon pienemmällä hintalapulla. Voisinkin koettaa muistaa esitellä ne piakkoin...

Kommentit

LauraJo (Ei varmistettu)

eii, ihana tumblr-löytö!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti vinkistä! Ihan mahtava idea!

Kelpaiskohan sinne myös sisustusblogijuttuja? Olis aika helppoa luetella sinne: se matto, se lamppu, se hylly.... Hih.

Eeva Kolu

Hihii, mä keksin, mikä on se matto ja se hylly, mutta mikä on se lamppu?

Tre79 (Ei varmistettu)

Hyvä postaus.
Tyyliblogien ihmiset tosiaan ovat varsinkin nykyisin suhteellisen tylsiä. Kaikkialla näkyy tosiaankin pioneja, BB-voidetta, CC-voidetta, Acnea yms.... täytyy ihmetellä varsinkin ns. parempien bloggaajien omaperäisyyden puutetta.

Eeva Kolu

Heh, musta noi mainitsemasi jutut ei ole ollenkaan tylsiä vaan just hyviä! Tän postauksen tarkoitus ei ainakaan omalta puoleltani ollut kritisoida bloggareiden tylsyyttä tai samankaltaisuutta (musta asia ei edes ole niin, mutta se on jo toinen tarina!). Muoti-ilmiöitä on aina tullut ja mennyt ja tämä Tumblr on yksi hauska tapa tallentaa niitä :)

TRE79 (Ei varmistettu)

Juu en tarkoittanut,että kyseiset tuotteet tai asiat ovat sinällään huonoja tai tylsiä. Se tapa millä ne vaan kaikissa blogeissa tulee esiin yhtä aikaa, kun joku edelläkävijä on ne ensin postannut. Ihan kuin sillä tietyllä hetkellä ei olisi muita kukkia kuin pioneita (jotka ovat toki ihania) tai Lumenen BB-/CC-voidetta. Acnen kengistä myös on tietyin väliajoin kaikkialla juuri se yksi ja sama malli postauksen aiheena.
Ei sillä. Luen paljon blogeja. Erityisesti sinun omaa,koska tässä blogissa on vielä erittäin ihanan vahvasti se oma juttunsa.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Haha, huikea löyty! Parasta on se kun noi pitää vielä niin paikkaansa :) Näin ton Zaran hameen Milanossa yhdellä tytöllä ja tuli heti kaikki blogit mieleen!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, ihan kertakaikkisen mahtava bongaus :D Mulla on listalta vain Free Runit, mutta niitä kahdet. Saan ehkä kaksi kakkapistettä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.